Ehdottaisitteko Edithille kaunista toista nimeä?

  • Viestiketjun aloittaja Vauvalle nimeksi
  • Ensimmäinen viesti
Vauvalle nimeksi
Haluaisimme tyttärestä Edithin. Mitä mieltä olette nimestä, onko suomalaiselle lapsella ok käytössä? Mikä olisi kaunis toinen nimi? Mieleistä on vaikea löytää, pitkiä ihan kivoja nimiä on useita mutta mikään ei tunnu erityisen mieleltä.. Lyhyemmät taas eivät oikein sovi. Itse olen Vilhelmiina ja olisi mukava jos tyttären nimi olisi myös pidempi vanhanaikainen nimi. Ehdottaa voi muitakin.
 
"jonna"
Englantilaisittain Edith olisi kaunis nimi. Mutta miten olitte ajatellut kutsua lasta Suomessa? Suomenkieleenhän tuo ei äänteidensä vuoksi käy yhtään. Tai jos ihan vaan "Edit" on teistä kaunis......
Näin ollen jätän myös toisen nimen keksimättä...
 
Outlet harmaana
Amanda
Edith lausutaan Suomessa ihan Eedit.
Nimi on kaunis jos se sopii sukunimeen ja on jotain syytä antaa lapselle ns. vieraskielinen nimi. Vaikka ruotsinkielisyys tms. Edith Mäkinen voi olla hieman outo yhdistelmä ;)
 
"..."
Tidi ärsyttävä nimi. Siis muuten ihan kaunis, mutta aina joutuu varmistamaan, miten kirjoitetaan. Käy varmasti vituttamaan lasta jossain vaiheessa.
Mutes olisi suomennos-väännös Enni.
 
"hmh"
[QUOTE="napakymppi";30697727]Piafiina.[/QUOTE]

Ei voi mitään, repesin täysin.

Mutta joo, tuon loppuhoon kanssa tulee olemaan neidolla vaikeuksia iän kaiken, sitä tavatessaan eri instansseissa.

Edit taas ilman hoota kuulostaa editoidulta. Eedit tai Edith, kivalta kuulostaa ja tavaamaan joutuu, mutta siinäpähän sitten oppii tavaamaan.

Edith Amanda?
 
Edith Miriam
Edith Elisabeth
Edith Auroora
Edith Marianna
Edith Juulia
Edith Elina
Edith Olivia
Edith Josefiina
 

Yhteistyössä