**HUHTIKUISET Huhtikuussa** (86 vauvaa syntynyt!) Vielä viimeisiä vauvoja odotellaan..

(.) Ei ihmeitä, päivät vierii, tänään oli "vika" neuvola, ens viikolle pitää sitten varailla sitä yliaikaiskontrollia jos ei ennen sitä ala tapahtumaan. Toissapäivänä jo vähän lupaili, että jotain saattaisi tapahtua jossain vaiheessa, supisteli napakasti vaikkakaan ei kipeästi reilun tunnin 3min välein. Tämänkin otan positiivisena merkkinä, esikoisen aikana en saanut ainuttakaan supistusta... No yöksi rauhoittui, eilen muutama supistus aamupäivästä ja se siitä taas, tänään yksi. Huoh... Neuvolan terkkari kyllä oli sitä mieltä, että nyt on asetelmat kohdillaan, on kuulemma kyllä ne toissaillan supparit saaneet aikaan sen, että pikkuinen on asettunut kuoppiinsa. Laskeutunut tosi alas ja kiinnittynyt (joita esikoinen ei myöskään koskaan tehnyt). Nyt taas häätötoimia kehiin, imuroin äsken - tuloksena hurjasti sukkapuikkovihlaisuja ja ALAVATSALLA NAPSUU... Mitä tämä on??? Irrotteleeko itse kalvoja siellä??? Sauna päällä ja miestäkin lämmitelty. :LOL:

-Toivotaan 40+5
 
Onnittelut synnyttäneille vauvoista!!! :flower:

Erityisen mukava oli lukea miten Sirun synnytys oli sujunut ja että vaikeiden synnytysten jälkeen pääsit kokemaan säännöllisen synnytyksen! :hug:

Tsemppiä lähtöä tekeville ja toki myös vaivojensa kera kotona kärvisteleville!

(.) Kalvot napsuu välillä oikein kivasti, toivoisin vesien menevän, niin pääsisi tositoimiin. Yöt ovat aivan olemattomia, alkaa hermot paukkua... :ashamed: Onhan tässä vielä laskettuun aikaan matkaa, mutta mutta... En edelleenkään usko sen olevan kohdallaan.
Neuvolassa olin tänään, ei mitään ihmeellistä. Sf-mitta on vielä kasvanut, vauva on alhaalla, muttei kiinnittynyt, painoa tullut melkein kilo viikossa, turvotusta alkanut tulla jalkoihin ja käsiin, joten osa painonnoususta johtunee siitä.

Taidan painua nukkumaan, jos vaikka tänä yönä saisi oikeasti nukuttua. Tai sitten vaihtoehtoisesti lähtisin mielelläni synnyttämään! :LOL:

Donu ja "Pikkuinen" 38+0
 
Onnittelut vauvautuneille!

Täällä vielä yhtenä kappaleena... Aamulla klo 06.45 meni vedet ja lähettiin siitä sitten sairaalaan ja sillä reissulla nyt ollaan. Aamulla oli paikat 3 cm auki ja kanavaa n. 1 cm. Supistuksia odotellaan edelleen. Kyllähän niitä on harvakseltaan, mutta ei siis säännöllisiä eikä ehkä vielä niin kipeitäkään. Jos ei synnytys yön aikana käynnisty itekseen niin aamulla laitetaan ilmeisesti tippa.

dublo 40+5
 
Onnea vauvaantuneille! Niitähän onkin nyt tullut paljon päivässäkin jo!

Tänne ei kummempia, supistelee aika ajoin ja yöt menee valvoessa, oottelen huomista äitipolia, sit onkin jo paljon viisaampana...
 
Onnea Greddy , aloin viime sivun perusteella kirjoittamaan sinulle onnea käynnistykseen mutta sainkin onnitella suoraan vauvasta jo :heart:
sirulle myös onnea prinsessasta, johan niitä tyttöjäkin alkoi tupsahdella.

Kuka lähtee seuraavaksi ?
Pohtii C ja T 37+5
 
Huomenta vaan! onnittelut vauvautuneille, sirulle ja greddylle :)

eipä sit saanutkaa nukkua pitkään :headwall: neiti päätti herätä jo nyt tai siis 6.45 ja tais valpastua siihenkin ku isukin kello vaa soi ja soi eikä sammuta. no jospa päikyt saadaa nukuttua tänään joskus ellei nukahda vielä tässä aamun aikana nii sitten itekki rientää unille. nukuttu vaan sellaset 6h ku neitiki nukahti yöllä vasta puol 12 et mikä lie valvotti. |O


Tästä aiheesta on ollu varmaa puhetta mut kysynpä kuitenki et mist tietää jos lapsiveet mennyt kerralla et tuleeks sitä paljonki? entä jos tihkuttaa et onko pikkarit märät tai haiseeko se tai jotain? Esikoisesta ku ei lapsiveet menny ku sairaalassa puhkastii kalvot vasta. tähänki pitää nyt osata varautua et jos lapsiveet tulee jotta osaa oikeaa aikaa lähtee sairaalaan. Mulla alkaa olla vähä sellanen liika tarkkailu menossa tms... liikaa kenties lukenut juttuja :/ On sit kait tässä liian varuillaan..

arska äippä+ typy 37+5
 
Onnea Sirulle ja Greddylle typyköistä! :heart: :heart:
Greddyllä oli nopeaa toimintaa..tolleen mäkin haluisin kaiken tapahtuvan ja mielellään vaikka tänä iltana :)

odotellaan lääkärin päätöstä täällä et mitä tehään...
soittelin just neuvolaan kun oli puhetta aamusta soitella jos häikkää protskuissa tai paineissa tai olossa muuten vaan... noh, aamulla nyt oon mittaillu paineita ja melekosen korkeita lukemia näyttää :eek: :/ |O :/ |O
Neuvolan tätsy kehui käyvänsä lekurin juttusilla ja soittelee...saas nähä mitä tapahtuu vai tapahtuuko mitn. lepokäsky varppina vaan...mutta hankala se on 3v ja 2v muksujen kans lepäillä... kassellaan.

nyt meen kahveelle :p

nasum ja neiti 37+3 :heart:
 
Onnea sirulle ja greddylle tytöistä!!! =) :flower:

Se alkais sit 40.raskausviikko.... :wave: sais jo alkaa tulemaan!!
Tasaisen harmaa sää jatkuu, ei houkuttele edes lähteä ulkoilemaan tuonne rapaan ja loskaan :|

:heart: Lanfear 39+0
 
Onnea kaikille tuoreille äideille. :flower:

Tulin hetki sitte neuvola lääkäriltä ja pettymys oli suuri ku lekuri sanoi ettei tarvi odottaa vauvan vielä vähään aikaan syntyvän. Paikat oli kiinni ja kiinteät. Prkl!!! Ja ku mää luulin piankin pääseväni tästä mahasta ja kivuista eroon!!! Tympäsee!!

rv 38+4
 
neuvolasta soitettiin ja nyt pitää kotona mittailla ja kirjata ylös paineet. perjantaina neuvolaan ja maanantaina polille...
päätä särkee ja tuntuu et huimailiskin...kassellaan siis. tätä mä vähän pelkäsinkin...

mä pakotan ne maanantina kyllä käynnistämään!!! mä oon niin väsynyt ja pihalla :X

nasum ja neiti 37+3 :heart:

ja maanantaina on menkkojen mukaan laskettuaika 12.4. siis :D
 
nasumasunen: en varmaan odottaisi noin pitkään. Soittaisin äitipolille tai suoraan synnärille ja kysyisin heidän mielipidettään.

Onnea vauvautuneille taas :flower: tuleehan niitä tyttöjäkin jos vähän alkaisi tasapainottumaan valtasuhteet.

Mietin itsekin tuota että tuleekohan ennätys huhtikuisissa sen suhteen kuinka moni vauva syntyy ennen la:ta. Mietin sitä jo maaliskuun lopussa kun näytti että aika paljon vauvoja oli jo silloin syntynyt, mutta oli ainakin maaliskuisssa vähän samansuuntainen tilanne.
 
Greddy Onnittelut tyttösestä! :heart:

Tänne ei ihmeempiä, päivät menee ihan sikanopeesti ja mä saan nukuttua hyvin. Puol tuntia sitten nousin sängystä. :whistle: Tänään poksuu ja alkaa 39. raskausviikko, aikamoista. :) Eilen sain kuulla, että nuorin isosiskoni odottaa kolmatta lastaan, on jo lähes puolivälissä. :heart: Eivät ole halunneet kovin aikaisin kertoa, koska on niin iso riski että vauva syntyy tosi, tosi aikaisin. Hassua, näin muutama yö sitten unta, että hän kertoi olevansa raskaana, ja nyt kävi noin. :)

Oisko se sitten pötsikuvan vuoro. Näin aamusta ei vielä maha ole mahdottoman kokoinen.



rv 38+0 :heart: :eek:
 
Uusille vauvautuinelle ONNEA!! :flower: :heart:
Ihanaa että jotkut saa tyttöjäkin.. =)

Mä kävin just pari tuntia viettämässä kampaajan käsittelyssä, nyt vois sit vauveli tulla, kun äidin tukka taas kunnossa! :LOL:
Epäilen kuitenkin ettei se ihan heti tule, pieniä suppareita on ollut ilmassa mut ei mitään isompaa.. öisin tosin selkäsäryt on ollu aika kovia, ei meinaan vessaan kyetä mennä. Aamuisin on sit taas ihan ok. Hassua.

Odotellaan siis..

wentti + weijari 38+1
 
KiiajaVille neuvolan tätsy oli polille soittanu ni emmää viitti enää soitella. Täytyy nyt seurailla paineita vaan ja jos jatkuu niin perjantaina vaadin sitte laittaa eteenpäin...
kurjaa kun tää nyt on niin vaikeeta tää loppuraskaus :/

miehellä on onneks aamuviikko nyt niin saan illasta hiukan lepäillä..
 
Stellanella
Onnea vauvautuneille!

Tämä menee nyt taas omalta osalta näköjään siihen, että synnytys ei meinaa millään käynnistyä kunnolla. Tämä on jo kolmas päivä kun supistelee kipeästi. Viime yönä en nukkunut yhtään, kun supisteli 10-15min välein koko yön. Sitten aamupäivällä kymmenen aikaan alkoivat loppumaan. Neuvolankin ehdin jo perumaan, kun ajattelin, että tänään päästään synnärille. Maanantaina illasta alkoi supistelut, seuraavan yön sain nukkua rauhassa. Eilen supisteli aamulla 3h ja sitten illasta klo 20 asti tähän aamuun, mutta ei tarpeeksi, että olisimme lähteneet. Nyt supistelee vaan rasituksen yhteydessä... Ei tätä jaksaisi kovin montaa päivää...
Tänään olisi menkkojen mukaan laskettu aikakin, joten voisi hyvin jo tulla... ;)

Stellanella 40+6
 
Empuuun masu kyllä laskeutunut jo =)
stellanella no jopas se koettelee sinua :hug: täällä samanlaista valmentautumista, itseä ärsyttää nämä supistukset. Alkaisivat kunnolla tai pysyis poissa vaikka pari viikkoa vielä, aivan sama, mutta tämä jatkuva kipuilu ja vatsankovetus ei ole enää kivaa. Varsinkin kun tietää että kun se alkaa niin kiire tulee sairaalaan :ashamed:

-C ja T-

 
Omaa napaa Painoarviossa käyty! =) ((rv 36+6))
Arvioksi saatiin 2,5kg, eli samaa luokkaa kuin poikakin oli syntyessään rv 37+3 2745g.
Kohdunkaulaa 2cm jäljellä, pehmennyt ja kanava sormelle auki.
Näin lääkäri kirjotti korttiin.
Sisätutkimuksen jälkeen onkin ollu aikamoista jomotusta alamahassa ja voimistui vielä kun kävin heittään kävelylenkin. Ja koko ajan painaa pienen pää tonne alas.
Lääkärikin kysyi, kun kerroin että poika synty painoarviosta seuraavana päivänä, että haluanko silti että tehdään tutkimus. No todellakin! Tulee jos tulee :D
Tänään voiskin sitten koittaa kahella ässällä vauhdittaa vauvan tuloo, siivota en kyllä jaksa! ;)
Huomennahan sitä oltais sit jo täysaikasiakin! =)

Onnittelut Sirulle pikkuruisesta tytöstä! :flower: :heart:
Mukavan kuuloinen synnytys ollut sulla.

Greddylle myös onnittelut rinsessasta! :flower: :heart:

Tuleehan niitä tyttöjäkin! ;)

Tsemppiä kaikille!! :heart:

Katyana & NaNNa <3 36+6
 

Yhteistyössä