Tonnikalaleivät, 8 kpl
8 viipaletta Pirkka-vehnä-ruispaahtoleipää
4 viipaletta Pirkka-vehnäpaahtoleipää
1/2 rs (à 200 g) Pirkka Kevyt maustamatonta tuorejuustoa
1/2 punainen paprika
2 rkl Pirkka-mätitahnaa
1 tlk (185 g) Pirkka tonnikalaa öljyssä
Pirkka-kermajuustoa
cocktail-tikkuja
6 annosta
12 isoa paahtoleipäviipaletta
150 g savusilakoita perattuna tai kylmäsavulohta
1 paprika
2 dl kevytranskankermaa
1 tl sitruunapippuria
1 rkl piparjuuritahnaa
salaattia
Paloittele kala kuutioiksi. Pese ja kuutioi paprika. Sekoita
ranskankerman joukkoon kalapalat, paprikakuutiot ja mausteet.
Kokoa leivät. Käytä toiselle paahtoleipäviipaleelle revittyjä
salaatinlehtiä.
Levitä täyte toisen paahtoleipäviipaleen päälle ja nosta se kanneksi.
Leikkaa leivät halutessasi kolmioiksi. Tarjoile vieraille tai ota
evääksi.
http://nalleankka.vuodatus.net/blog/467758