Lapsiperheet, paljonko käytätte rahaa maksimissaan lastenne joululahjoihin?

  • Viestiketjun aloittaja millaisella budjetilla
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
En katso summaa vaan sitä että molemmat saavat toiveensa muutamasta lahjasta toteen. Toinen toivoo yhtä junaa ja zhuzhuhamsterirataa, että ovat eri hintaluokkaa täysin. Saa tämä pienempikin muutakin. Ja molemmat saa ihan liikaa loppujenlopuksi. Hintaa en osaa sanoa, osa on ostettu käytettynä ja osa on liittymispalkintoja kirjakerhoon.
 
"viivi"
Yksi lapsi (vielä) ja mennyt nyt n.60€. Sukulaisilta tulee niin paljon lelua yms muuta että itse säästyy pienemmällä. Tietysti mennyt nyt enemmän rahaa kun hankintoja ollut esim vaunut ja pinnasänky tulevalle vauvalle.
 
"Annie"
Meillä tyttö 4v.Itse käytin hänen lahjoihin 600e,mies 200e.Lisäksi menee tietenkin muiden sukulaisten lahjoihin ja kummilasten lahjoihin. Meidän tyttö saa lisäksi kummeilta ja isovanhemilta lahjoja.Ensi vuonna käytän huomattavasti vähemmän,ainakin yritän! Menee vähän överiksi tuo ostelu :D Jos olisi useampi lapsi,varmaan 200-300e/naama.Jos pyrkisi tuohon summaan ensi vuonna :D Mutta aika paljon tuli ostettua vaatetta ym.muuta tarvittavaa.
 
"vieras"
tänävuonna 80/lapsi, lapsia 3 joista pienin vauva eli leikki-ikäiset saavat pari pakettia meiltä plus joitain sukulaisilta, vauva saa vain jonkun pienen lelun koska isompien peruja olemassa. ensivuonna sitten toinen tilanne...
toisaalta voisin satsata enemmänkin koska meillä leluja ostetaan vain jouluna ja syntymäpäivinä mutta nyt tarkoitus lisätä vain jo olemassaolevia sarjoja.

ja siis vaatteita en osta lahjoihin, ne hommataan alesta ja tarpeen mukaan pitkin vuotta.
 
"Hilma"
3-veelle jungle book-dvd kympin paikkeilla ja 1-veelle soitinsetti (marakasseja yms.) n 15 euroa.

Asutaan ulkomailla ja tullaan jouluksi suomeen, ei ole kauheesti jarkea raahata edestakaisin sakeittain lahjoja. Paluumatkalle pitaa kuitenkin mahtua isovanhempien etc lahjat.
 
"vieras"
Oho, onpas täällä melkoista hintahaitaria. No tässä tulee pohjat: 2 lapsen lahjat yhteensä 20€. Ostin pelin ja pienen legosetin heille yhteisesti. Meillä tosin oli juuri äskettäin molemmilla synttärit ja silloin saivat arvokkaammat lahjat. Meillä on näin loppuvuodeasta talo täys uusia leluja, joten paljoa enempää en itse halua tänne hankkia. Sukulaisillekin olemme välittäneet pyynnön, että maksimissaan 1 lahja/lapsi ja voi vaikka yhteisiäkin lahjoja ostaa. Vanhempani esim. ostavat toiveiden mukaisesti pojille ison puisen parkkitalon autoineen tänä jouluna. Lapset tulevat saamaan n. 10 lahjaa/nenä, ja se riittää vallan mainiosti.
 
"riiviöiden äiti"
[QUOTE="riiviöiden äiti";22657983]340e ja 4 lasta menee tänä vuonna eli keskimäärin 50-60e/lapsi. 1lahja/lapsi, mutta ovat oikeasti ihan eri hintaisia.[/QUOTE]

heh, tuohan kuullostaa ihan kuin antaisin lapsetkin maksuksi lahjoista =D
 
"Mihla"
2- ja 4-vuotiaat lapset. Rahaa lahjoihin meni yhteensä 60 euroa, kaksi pakettia/lapsi saavat meiltä vanhemmilta. Muualta tulee niin paljon, ettei ole järkeä ostaa enempää. Ja joulupukkihan siis nämäkin paketit tuo.
 
Vajaa 200euro meni, lapsia kolme: 5v, 3v ja kohta 3kk. Ja tässä oli melkein ainoastaan isompien lasten lahjat, vauva saa vaan pikkulelun. En olisi näinkään paljon lahjoihin laittanut, mutta nyt tuli valtaosan sukulaisten kanssa sovittu, että keskenään ei lahjoja osteta. Eli ostin siis meidän lapsille useamman paketin, normisti ostan vaan 1-2 per lapsi.

Ja ne ovat kaikki lelulahjoja, vaatteita en niin pienille lahjaksi osta. Niitä ostetaan tarpeen mukaan ympäri vuotta, alet hyödyntäen.
 

Yhteistyössä