Maksatteko koskaan asuntolainastanne korkoja?

  • Viestiketjun aloittaja "Jenny"
  • Ensimmäinen viesti
"Jenny"
Tarkoitan jos taloudellisesti paha hetki tulee. Me ostettiin tämä asunto 2 v sitten, kehtaisko soittaa pankkiin että maksettaisiin korkoja 2-3 kk.. Jotenkin tää joulu korottaa nyt niin paljon ja mies joutui maksamaan 800 € veroja.
 
"Annika"
Maksetaan korkoja ihan joka kuukausi.
Mut jos haluaa maksaa pelkästään korkoja niin siinä saattaa olla korkeakin käsittelykulu, esim 100e. Teidän tilanteessa siis ehkä eläisin visalla muutaman kuukauden, tulis varmaan halvemmaksi.
Kai ne miehen mätkyt on olleet pitkään jo tiedossa? Eikö niihin ole voinut varautua?
 
"Jenny"
[QUOTE="Annika";25184985]Maksetaan korkoja ihan joka kuukausi.
Mut jos haluaa maksaa pelkästään korkoja niin siinä saattaa olla korkeakin käsittelykulu, esim 100e. Teidän tilanteessa siis ehkä eläisin visalla muutaman kuukauden, tulis varmaan halvemmaksi.
Kai ne miehen mätkyt on olleet pitkään jo tiedossa? Eikö niihin ole voinut varautua?[/QUOTE]

On ollu mutta ei ajateltu sillon. Mutta teempä nettipankissa sen jutun mitä joku sanoi.
 
.....
Jos laina on molempien nimissä, tuskin toinen osapuoli voi nettipankissa tehdä noin. Nordeassa ainakin piti pelkkiä korkoja maksaessa molempien allekirjoitukset. Tuli paperit kotiin ja ne allekirjoitettiin jne.

Alkuperäisissä lainaehdoissa on myös monesti maksimiaika kuinka kauan voi maksaa pelkkiä korkoja lainanmaksuaikana. Ei siis ihan turhaan kannata maksaa vain korkoja, koska voi tulla vieläkin pahempi aika.
 
jiop
Lyhennysvapaita kuukausia voi ihan hyvällä omalla tunnolla pyytää. :) Monet tekee niin. Meidän ei ole tarvinnut, mutta jos olisi tiukka tilanne, niin varmaan pyydettäisiin mekin joskus.
 
"vieras"
Halvemmaksi tulee pyytää se veromätky mahdollisimman moneen osaan, se kun on koroton vaihtoehto. Nuo lyhennysvapaat vain pariksi kuukaudeksi kun ovat todella kalliita kokonaiskustannuksiltaan.
 
"Jenny"
[QUOTE="sasa";25186662]Ei oo todellista. Pari vuotta vasta lainaa ja jo nyt tuolla tolalla laina-asiat.[/QUOTE]

Toivotaan että sulle ei tuu koskaa elämässä mutkia ;) Komeesti oltaisiin jo voitolla jos myytäisiin kun pilkkahintaan ostettiin ;)
 

Yhteistyössä