mies ei pääse yli "exästä"

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Tää ei nyt varsinaisesti exään liity, muttä ezän lapsee. Miehen ex-akka on pistänyt kokonaan välit poikkki mieheeni, heti meidän lapsen synnyttyä. Sitä ennen koitti tuhota meidän suhdetta, kun tämä ei toiminut hän alkoi käyttää miestäni hyväksi lapsen vahtimisessa. Poika saattoi olla meillä 2-6 päivää yötä/vko. Pojan äiti oli "töissä". Poika ei siis ole mieheni oma poika, mutta on ollut lapsen elämässä 4,5.
Loppu peleissä se akka alkoi udella pojalta meidän elämästä ja keksimällä keksi syyn pistää välit poikki mieheltä ja pojalta (juuri ennen poikamme syntymää).
Mies lähettelee joka päivä exälleen viestejä kuinka ikävöi poikaa ja on valmis tekemään mitä tahansa, jotta saisi pojan hoitoon. Omaa lastansa ei kyllä viitsi hoitaa ja kaikki miehen "ongelmat" ja murheet liittyy aina exän lapseen. Pari päivää sitten mies lähti aamulla meidän lähikauppaan. Soitin yli tunnin päästä missä viipyy, oli kuulemma alkanut ikävöimään tätä poikaa ja ajanut eskarin pihaan pyörällä katsomaan josko poika olisi pihalla leikkimässä. Mies tuli kotiin ja exältä tuli perässä viesti, että mies ei saisi mennä pojan lähelle enään tai ottaa poliisiin yhteyttä.
Tarvitsen ulkopuolisen ihmisen mielipiteen asiaan! Olenko minä se ilkeä vai mies sekasin???
 
Et todellakaan ole ilkeä. Mies... on vaikea ymmärtää, miksi hän on noin hyppyytettävissä. On vaikea myös ymmärtää tuota entistä "akkaa". Mikä on ajanut hänet toimimaan niinkin katkeralla tavalla, koska lapsihan tuossa eniten kärsii. Vai kärsiikö ns. pitkässä juoksussa? On ehkä paras aika nyt lopettaa suhde entiseen ja valitettavasti myös lapseen.
On myös vaikeaa nähdä sitä, että voisitte tai jaksaisitte yrittää luoda teidän perheen ja heidän perheen välille kiinteää suhdetta ja yhteisymmärrystä toiminnassanne tuon pienen pojan hyväksi, koska sellaisen siteen tulee jatkua yhtenäisenä ja kiinteänä vielä seuraava 14 vuotta. Kyllä miehesi tulee nyt valaistua ja nähdä se, että ensisijainen huomio hänen tulee kiinnittää omaan perheeseensä ja omaan lapseen, ja teidän suhteenne hyvinvoinnin eteen.
 
Et todellakaan ole ilkeä. Mies... on vaikea ymmärtää,
Saanko olla ilkeä ja raadollinen? Kiitos.

"Vaimo" on semmoinen asia jonka terve mies voi menettää muutenkin kuin kuolemassa.
Mut naisia on maailmassa semmoiset pari miljardia, joten uuden löytää jos viittii pitää silmänsä auki.

Omia lapsia taas on rajallinen määrä, yleensä vain korkeintaan muutama. Heidät jos menettää niin uusia ei saa mistään. Joten kandee pitää heistä kiinni jos voi.

Hulluksihan siinä sitten luullaan. Joko ex-vaimo ei siedä ex-miestään tai tuleva ex-vaimo ei siedä miehen lapsia mutta just koskaan asiat ei me kuin strömsöössä.

Joten otetaas taas. Voikkaa ja huikkaa.
 
Saanko olla ilkeä ja raadollinen? Kiitos.

"Vaimo" on semmoinen asia jonka terve mies voi menettää muutenkin kuin kuolemassa.
Mut naisia on maailmassa semmoiset pari miljardia, joten uuden löytää jos viittii pitää silmänsä auki.

Omia lapsia taas on rajallinen määrä, yleensä vain korkeintaan muutama. Heidät jos menettää niin uusia ei saa mistään. Joten kandee pitää heistä kiinni jos voi.

Hulluksihan siinä sitten luullaan. Joko ex-vaimo ei siedä ex-miestään tai tuleva ex-vaimo ei siedä miehen lapsia mutta just koskaan asiat ei me kuin strömsöössä.

Joten otetaas taas. Voikkaa ja huikkaa.
Käsitin, ettei olisi miehen oma lapsi varsinaisesti. Mutta joo, kylkä minuakin vituttaisi, jos mies laiminlöisi nuoremman lapsen hoidon ja keskittyisi vain exän ongelmiin.
 
  • Tykkää
Reactions: Zariza
vierailija
Mies on menettänyt lapsen ja sun mielestä sen pitäs vaan antaa asian olla ja unohtaa?
No ei! tottakai ymmärrän että lapsi on tärkeä miehelle ja mies lapselle. mua ärsyttää suunnattomasti miehen käytös! omaa lasta ei pidä etusijalla niinkuin exän lasta, joka ei siis ole miehen oma. exä ei anna miehen olla tekemisissä lapsen kanssa ja on tehnyt asianharvinaisen selväksi. exä on estänyt miehen puhelut ja viestit. mies keskittää kaiken energian tähän lapseen. o5gt65ttanut nyt useamman viikon sairaslomaa tämän lapsen takia ja on tosi masentunut. ei keskity meihin samalla tavalla... olen yrittänyt saada miehen ymmärtämään ettei voi vaikuttaa toisen päätöksiin.
 
Kyllähän lapseen kiintyy, varsinkin kun on pitänyt kuin omaansa. Ja kun päätös on syntynyt yksipuolisesti ja ilman varoitusta saattaa suru iskeä puseroon. Kannattaa alkaa rakentaa pesää miehen kanssa ja keskittyä tulevaan omaan lapseen. Silloin miehelle syntyy todellinen mielikuva lapsesta ja ehkäisee pelkoa siitä että menettää myös hänet.
 
vierailija
Kysypä mieheltä, haluaako hän menettää myös oman lapsensa, sillä tuolla touhulla se on pian edessä? Lapsi kärsii siitä, jos vanhempien välit ovat tulehtuneet, eikä oma isä osoita minkäänlaista kiinnostusta häneen. Eikä kumppaninkaan tarvitse sentään ihan kaikkea sietää, jos mies on päättänyt olla huolehtimatta omaa osuuttaan perhevelvollisuuksista. Erohan siitä tulee.
 
vierailijabong
Esim adoptoidessa lapsi ei ole biologinen lapsi mutta silti adoptiovanhemmille kehittyy kiintymys kuin omaan lapseen. Kai sitä samalla tapaa voi kiintyä puolison lapseen jos yhdessä eletään. Aika julmaa katkaista tuo suhde nyxän toimesta jos kaikki muut osapuolet haluavat suhteen jatkuvan. Ei se tuosta toisesta lapsesta johdu jollei tuota miestä kotihommat kiinnosta.
 
Joku huhuilee vuosien takaista kirjoittajaa.
Veikkaan että huhuilee Astrolabea ja Dataa. Joku joskus nostelee ketjuja joissa heidät mainitaan.
Eipä ole Astroa tai Dataa näkynyt vuosiin.🙁
Olisi kiva tietää mitä heille kuuluu nykyään.🙂

Vanha ketju mutta kai tähän silti voi vastata.

Lapsen äidiltä (exältä) äärimmäisen julmaa pitää lasta pelinappulana!

Ilmeisesti tämä ex-isäehdokas rakasti lasta yli kaiken ja tyhmä lapsen äiti esti tällaisen ihmisen lapsensa elämästä. Mua niin sylettää tällaiset itsekeskeiset lapsilla pelaavat ihmisoletetut että voihan &#ttu!!! Että ihminen osaakin olla julma, omahyväinen hirviö! PTHYI!

Lapsen elämässä ei voi koskaan olla liikaa välittäviä rakastavia aikuisia!

NELJÄ JA PUOLI VUOTTA!!!!!!
Voi vain kuvitella miten rikki lapsi on kun ei enää näe isäänsä! Koska kyllä, lapsi pitää tätä miestä isänään, vähintäänkin äärimmäisen tärkeänä ihmisenä!

Kannattaa AINA asettaa lapsi ensin. Se katkeruus on aikuisen kyettävä nielemään, lapsen vuoksi! Hakee vaikka sitten apua jos ei meinaa itse osata priorisoida.

Ymmärrän täysin ex-isäehdokasta että haluaa tavata lasta. Biologinen lapsi tuntuu ihan yhtä paljon omalta lapselta kuin ei biologinenkin. Ja, lapselle isä on isä, vaikka ei biologinen isä olisikaan.

Jos olisin samassa tilanteessa ap:n kanssa niin ehdottaisin jotakin hyvää psykologia miehelle, joka voisi auttaa surutyössä. Juridisesti miehellä ei ole mitään oikeuksia lapseen. Lapsen äidin päätös/mielivalta vain pätee, valitettavasti.

Isän tulisi kyetä nyt keskittymään uuteen puolisoon ja uuteen tulokkaaseen.

Toivottavasti joku auttoi myös tätä menetyksen kokenutta lasta käsittelemään asiaa!

Oletuksena toki se, että ex-isäehdokas on ollut hedelmällistä ja rakastavaa seuraa tälle menettämälleen lapselle. Sitä ei tarina kertonut, että oliko.
 

Yhteistyössä