Siis, jos nyt paistaa ne, päiväys pari pvää vanhentunut....
Mitäs ootte mieltä..
Mitäs ootte mieltä..
Nii mitä väliä sillä marinadilla on? :xAlkuperäinen kirjoittaja jenni87:Voi syödä, eiks niissä ole marinadikin?
Säilöö tuotetta pidempään, se suola ja mausteet antaa lisäaikaa.Alkuperäinen kirjoittaja Phoenix:Nii mitä väliä sillä marinadilla on? :xAlkuperäinen kirjoittaja jenni87:Voi syödä, eiks niissä ole marinadikin?
Niin? Ja toinen mitä aina jaksan ihmetellä on se, että miksi naturelli maksaa enemmän? Siksikö että siinä on enemmän lihaa eikä marinadia painona?Alkuperäinen kirjoittaja Phoenix:Nii mitä väliä sillä marinadilla on? :xAlkuperäinen kirjoittaja jenni87:Voi syödä, eiks niissä ole marinadikin?
Ja siltikin siihen on merkitty se päivä että koska on viimeinen käyttöpäivä!!! Ei se vain sitä lihan osuutta koske + pari päivää marinadin vuoksi, vaan kyllä se on ihan katottu että tämä on ok tähän saakka......Alkuperäinen kirjoittaja jenni87:Säilöö tuotetta pidempään, se suola ja mausteet antaa lisäaikaa.Alkuperäinen kirjoittaja Phoenix:Nii mitä väliä sillä marinadilla on? :xAlkuperäinen kirjoittaja jenni87:Voi syödä, eiks niissä ole marinadikin?
Mut joo, kaks päivää vanha ei ole vielä pilalla. Kyllä niihin laitetaan se varmuuden vuoksi... no eihän sitä nyt päiväysvanhaa kellekään suosittele, mut kyllä niitä syödä voi. Oikeesti... oon ollu lihatiskillä töissä kyllä senki sit haistaa ku oikeesti jo pilallista on!Alkuperäinen kirjoittaja Aamuäreä äitikans:Ja siltikin siihen on merkitty se päivä että koska on viimeinen käyttöpäivä!!! Ei se vain sitä lihan osuutta koske + pari päivää marinadin vuoksi, vaan kyllä se on ihan katottu että tämä on ok tähän saakka......Alkuperäinen kirjoittaja jenni87:Säilöö tuotetta pidempään, se suola ja mausteet antaa lisäaikaa.Alkuperäinen kirjoittaja Phoenix:Nii mitä väliä sillä marinadilla on? :xAlkuperäinen kirjoittaja jenni87:Voi syödä, eiks niissä ole marinadikin?
Mies kun työskentelee elintarvikealalla, ni satun tietämään, että kyllä se päiväys on ihan ehdoton. Joskus noissa päiväyksissä on jo se päivä - pari " ylimääräistä", venytetään ihan äärirajoille, että hävikki jäisi mahd. pieneksi.Alkuperäinen kirjoittaja jenni87:Mut joo, kaks päivää vanha ei ole vielä pilalla. Kyllä niihin laitetaan se varmuuden vuoksi... no eihän sitä nyt päiväysvanhaa kellekään suosittele, mut kyllä niitä syödä voi. Oikeesti... oon ollu lihatiskillä töissä kyllä senki sit haistaa ku oikeesti jo pilallista on!Alkuperäinen kirjoittaja Aamuäreä äitikans:Ja siltikin siihen on merkitty se päivä että koska on viimeinen käyttöpäivä!!! Ei se vain sitä lihan osuutta koske + pari päivää marinadin vuoksi, vaan kyllä se on ihan katottu että tämä on ok tähän saakka......Alkuperäinen kirjoittaja jenni87:Säilöö tuotetta pidempään, se suola ja mausteet antaa lisäaikaa.Alkuperäinen kirjoittaja Phoenix:Nii mitä väliä sillä marinadilla on? :xAlkuperäinen kirjoittaja jenni87:Voi syödä, eiks niissä ole marinadikin?