"vieras"
Oli uuniperunoita, tillistä valkokastiketta sekä oliiviöljyssä paistettua valkosipulia ja katkarapuja. Lisäksi tein salaattia jossa oli lehtisalaattia, rukolaa, kurkkua, persiljaa ja tomaattia.
ja iltapalaks mulla ja miehellä siipiä, selleri-, ja porkkanatikkujen kanssa, aurajuustodipillä ja siipikastikkeella..pastaa kinkkukastikkeenkanssa koskenlaskijalla höystettynä, jälkkärinä mustikkapiirakka
Oikeasti joo, eikä edes ole lapsia.Siis oikeestiko te jaksatte alottaa klo 11 "oikean" ruoan vääntämisen salatteineen kaikkineen? Ja oletan että sama rumba taas klo 15 lähtien, kun aletaan valmistella päivällistä?
Voi apua, mun varmaan täytyy sitten jossain vaiheessa aloittaa sama, kun lapsi kasvaa isommaksi ja tarvitsee kaksi lämmintä ruokaa päivässä... Nyt me aikuiset syödään lounaaksi aina leivät jossa erilaisia päällisiä, kahvia ja jugurtti tms.
Me syödään sunnuntaisin aamupalaa tuohon aikaan. Ruoka laitetaan vasta päivällisaikaan.Oikeasti joo, eikä edes ole lapsia.
ja jälkkärinä rahkajälkiruoka, punaherukkaa ja viinirypäleitä siinä.Alkuperäinen kirjoittaja tämmösst;28106152:Mitäs me nyt sitte syötiinkään. Joo, pasta carbonaraa ja välimerensalaattia, tosin viime mainittua ilman fetajuustoa.
Ja sitten tein kinkkupiirakan jota on nyt iltasella napsittu tuolta.