Nyt apuja naiset pulmaan!!

Eli tilanne on se, että raskaana ollaan mutta hedelmöittymis ajankohta on täysi arvoitus?

-Viimeisimmät kuukautiset alkoivat 21.7 ja kestivät 5päivää eli kp 5 asti.
-Kierto on ollut viimeiset 2kiertoa 31päivää
-ovulaatio testit käytössä kp 10 asti kp 21 asti
-kp 15 ja kp 16 niukkaa vuotoa pyyhkiessä, hieman tuli pikkuhousunsuojaankin asti=luokittelun ovulaatiovuodoksi, vaikkei testit huippua havainnut koko käytön aikana.
-kp 27 tein ensimmäisen positiivisen testin, mikä oli selvä plussa, mutta haaleampi kuin kontrolliviiva.
-kp 28 toinen testi ja vahvempi viiva
-kp 29 kolmas testi (sama merkki kokoajan ja aina aamupissa) viiva haalistunut kp 27 testistä.
-tästä ajattelin että varmasti kemiallinen ja lopetin testaamisen ja aloin odottamaan vuotoa.
-kp 31 tuli ja meni..vuotoa ei näkynyt
-reilu viikko ensimmäisestä plussasta alkoi raskausoireet; pahoinvointi, väsymys, vessaan öisin herääminen ja aivastelu sattuu alavatsaan..nämä samat viimeraskaudessa ja näistä tiesin varmaksi raskauden.
-nyt ensimmäisestä plussasta on 2viikkoa ja raskausoireet jyllää ja testi näyttää plussaa.

Kysymys kuuluukin, että vaikka olen lukenut miljoonasta paikasta ettei raskaustesti reagoi ovulaatioon ja mittaavat aivan eri hormoonia yms niin mitä jos ovulaatio olikin vasta tuolloin kun testasin ensimmäisen plussan eli kp 27? Raskaustesti havaitsi siis ovulaation ja siksi haalistui testistä. Oireet alkoivat vasta reilu viikko plussasta eli sopisi siihenkin, että kiinnittymisen jälkeen. En keksi mitään muutakaan selitystä sille, että testi kp 29 haalistui haaleammaksi kuin kp 27 testi, vaikka hcg hormoonin olisi tässä ajassa pitänyt tuplaantua, eli olla vahvempi plussa. Mutta sitten taas ihmetyttää tuo niukka vuoto kp 15-16.. ?

Tätä mietin siksi, että milloin varaan varhaisultran. Ekan plussan perusteella ja kierron 31 mukaan olisi nyt 5+3, mutta jos ovulaatio olikin vasta tuolloin kp 27-28 niin sitten ollaankin jollain ihan muulla viikoilla. AUTTAKAA
 
En tiedä mitä raskauslaskuria sä olet käyttänyt, mutta mulla kaikki näyttää 5+4 nyt tänään ja se pitääkin paikkansa, koska eihän edellisistä kuukautisista ole kuin reilu kuukausi :D Ja en kysyny sitä, koska tiesin sen niinkuin tuolla lukee..ja olen menossa varhaisultraan yksityiselle..tiedän että nt-ultra on sitte 10-12 viikoilla, en tarkoita nyt sitä. Kysymys oli siis lähinnä se miksi testi hävisi viivasta, jos olin raskaana jo silloin?
 
Hävisikö se viiva siis siitä testistä siis vallan?
Jos se oli vain vähän haaleampi, niin tuskin sillä on mitään merkitystä.
Ehkä se vain jostain syystä oli toisena aamuna hieman haaleampi.
Mutta sitten en osaa sanoa, jos viivaa ei yhtenä aamuna näkynyt ollenkaan.
Mutta jos siinä jotain oli, niin olettaisin, että olet siitä saakka ollut raskaana.
 
No moni olisi varmasti sen viimeisen testin negaksi luokitellut ..kääntelemällä tietyssä valossa näkyi haamu. Se vain ihmetyttää kun ensimmäisestä oli kulunut puolitoista vuorokautta, niin siinä ajassa hcg:n olisi pitänyt tuplaantua ja olla vahvempi viiva :eek: Noo ultrassa tämä sitten selviää..itsellä vain vahva tunne siitä että ovulaatio olikin vasta silloin kun R-testi näytti ensimmäisen kerran plussaa.
 
Siis haaleni viiva vaikka olit normaalisti raskaana? Ja että ensin oli selkeä plussa ja hetken päästä enää haalea haamu?
Kyllä. Se oli cittarista ostettu halppis testi. Kysyin neuvolasta voiko olla mahdollista nii terkka totesi että on kuullut aikasemminkin että vahva viiva haalenee mutta se ei tarkoita ettei olisi raskaana. Ilmeisesti testitikussa on silloin valmistusvirhe.
 

Yhteistyössä