oletteko kysyneet ultrassa vauvan sukupuolta? pitikö lääkärin veikkaus paikkansa?

  • Viestiketjun aloittaja "elina"
  • Ensimmäinen viesti
zxc
ekan kanssa tuli poikka niin kuin on luvattukin:),toistakin on veikattu pojaksi ja jopa näytetty kuvassa missä hännen pippelinsä on...saa nähdä:)

kyllä mun mielestä jos on poikka ja varsinkin jos kätelö näyttää sen kuvasta niin voi olla aika varmaa että saa pojan,tytöt on eri juttu
 
...
On. Ekasta erittäin kokenut ja arvostettu lääkäri antoi 99% varmuudella veikkauksen, joka pitikin paikkansa. Tokasta ei (eri) lääkäri suostunut sanomaan mitään, vaikka kysyin. Tuo eka lääkäri oikein kysyi, että halutaanko tietää. (Tyttö oli)
 
"vieras"
Meiltä kysyttiin sekä np- että rakenneultrassa, että halutaanko tietää sukupuoli, ja molemmilla kerroilla ultraava kätilö sanoi vauvan olevan poika - paikkansa piti :)
 
"vieras"
Meille lääkäri Tapio Kurki sanoi tytön olevan tulossa ja tyttö tuli :) Ei ole kuulemma kyseinen lääkäri koskaan erehtynyt sukupuolesta. Tai ainkaan ollut vuoteen 2006 mennessä.Kätilö sen sijaan ei sukupuolta nähnyt rakenne ultrassa.
 
"KoKo"
Takalaisessa (Lontoo) sairaalassa ei siihen aikaan kerrottu ensimmaisen lapsen sukupuolta eika siis meillekaan.
Toisesta lapsesta kerrottiin ja lupasivat varmasti pojan, oikeassa olivat.
Kolmannetta ultrattiin ahkerasti ja joka kerta tytoksi sanoivat, niinkuin olikin.
 
meillä
Ensimmäisen lapsen sukupuoli näkyi varmaksi vasta 37 viikon ultrassa, kivespussit siellä näkyi.
Toinen on vielä masussa, tyttöä on kätilö veikkasi rv 37, ja eiköhän tuo parin viikon sisään selvinne kumpi sieltä tulee.
 
Esikoisesta ei kysytty, eikä olisi kerrotukaan (lääkäri).

Tokassa näin jo rakenneultrauksen aikana ihan selvästi että poika on. Ja niin oli myös kätilö sitä mieltä. Todellakin näkyi pallurat jalkojen välissä, jätkä oikein levitteli kalleuksiaan silloin ultrassa :D
 
Ekassa ja tokassa raskaudessa sanottiin rakenneultrassa että tyttö oisi tulossa,ja piti paikkaansa molemmilla kerroilla.
Kolmannessa raskaudessa sanoivat rakenneultrassa et tyttö, kävin rv 28 ultrassa ja silloin sanoivat pojaksi. Kysyin vielä ultrassa rv 32 ja poikaa veikkasivat. Poika tuli.
 
Ekasta sanottiin rakenneultrassa, että on tyttö ja niin oli.

Tokasta sanottiin np-ultrassa että on poika ja rakenneultrassa, että on tyttö. Tyttö tuli.

Kolmosesta sanottiin rakenneultrassa, että tyttö tulee ja niin tuli.
 

Yhteistyössä