Olisiko paha?

  • Viestiketjun aloittaja vaimo
  • Ensimmäinen viesti
MÄ unohtaisin ne voileivät ja keskittyisin asettelemaan jotakin syötävää ihan muualle kuin jääkaappiin. Sen öljyn unohtaisin siksi, että joutuisin itse siivoamaan ne siitä jääneet rasvajäljet lattiasta ja pinnoilta.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Schmetterling82:
Alkuperäinen kirjoittaja Viipale:
Sen öljyn unohtaisin siksi, että joutuisin itse siivoamaan ne siitä jääneet rasvajäljet lattiasta ja pinnoilta.
Entä jos päällystäisi lattian sanomalehdillä? Tai teemaan sopivasti pornolehdillä? :D

sitte meet pyörii siihe sanomalehdelle öljysellä iholla nii on päivän lööpit persposkissa :LOL:
 
Nuo seksileikit mm. öljyn kanssa on aika ihania :heart:
Mä oon kerran yllättäny miehen sen hoitsupuvun kanssa ja se olikin menoa sitten :D Tunsin kyllä siinä pukeutumisvaiheessa itseni vähän dorkaksi, mutta kun mies oli joskus vihjannu asiasta. Sit vaan vedin henkeä syvään ja otin sen roolin päälle.
Leikkisin toistekin sen leikin, mut tällä mahalla ei se hoitsupuku mahdu päälle :(
 
En mäkään ole ylipainoinen minkään normitaulukon mukaankaan, vaikka olen viikolla 31 raskaana.
Mutta se öljytty kupu mahtais näyttää mainiolta :LOL:

Mä ainakin vaan väsyneenä kuvittelin, miten meillä etenis ilta jos tuollaisen yllätyksen järjestäisin. Ja päätin sitten jakaa ajatukseni teidän kanssa :D

Mutta hyvä, jos ap:n ilta sujui mukavissa merkeissä. Ja ylipäätään ihanaa, että jaksaa piristää parisuhdetta ja järjestää jotain edes pientä extraa välillä :flower:
(Sen lisäksi ap:n ansiosta meillä muillakin taisi olla vähintäänkin lystiä ajatusleikkeinemme, kiitos siitä :hug: )
 
Alkuperäinen kirjoittaja Ainon äiti:
Alkuperäinen kirjoittaja turkilmas:
Alkuperäinen kirjoittaja ap:
Noi voi hemmetti teidän kanssanne. Minua naurattaa ja itkettää samaan aikaan, kun luen teidän kirjoituksia. Hommahan meni eilen illalla niin, että tein ne voileivät jääkaappiin meille iltapalaksi. Minä olin vessassa, kun mies tuli saunasta, eli en odottanut häntä valaan lailla lattialla retkottaen. Sitä paitsi, minä en ole ylipainoinen kasa. Kookosöljyä olisin laittanut ja siis laitoinkin joka tapauksessa, käytän sitä silloin, kun minulla on rasvat loppu. Mies sattuu vaan tykkäämään siitä, jos en ole ehtinyt laittaa vaatteita tai yöpukua päälleni ennen kuin näkee minut. Loput jätän kertomatta, mutta kyllä me ne voileivätkin syötiin, vähän myöhemmin. ; )
No tosi hyvä että onnistui hyvin teidän iltanne. Ja itse en ainakaan ajatellutkaan sun olevan valas, vaan mietin itseni samaan tilanteeseen. Ja niin mä luulen että muutkin täällä teki.

Ihanaa että joku jaksaa vielä hemmotella miestään noin, oikeesti.
Ap: Juuri näin. Ei kannata ainakaan loukkaantua. Tarinasi sai monen mielikuvituksen liikkeelle . Mieti montako ihmistä sait hyvälle tuulelle antamalla vain hieman potkua mielikuvitukselle. :LOL:
niinpä! mä just olin niin tylsistyny täällä töissä kun on niin hiljasta ja kaipasin piristystä. nyt sain niin makeet naurut, just kun mielikuvitus lähti liikkeelle :LOL:
 
vieras
Täältäkö mun 2v otti mallia, rasvas keittiön lattian, kaapit ja lopuks mun tukan. Pitäkö viedä lapsi päikkäreille ja hypätä miehen kimppuun, valmiiksi rasvattuna :D
 

Yhteistyössä