Radiojuontajat

  • Viestiketjun aloittaja Radionkuuntelija
  • Ensimmäinen viesti
Kefalis
Paras: Enbuske, tosin parempi sillon ku ei ole tyhmimmälle kansanosalle suunnatussa aamu-showssa.
Huonoin: Se joka voitti sen palkinnon. Todella ärsyttävä ylipirteä kana-aivo, jolla ei ole mitään substanssia jutuissa. Siis positiivisuus on välillä ok, mutta tommonen vaan vituttaa. Oliskohan se Tuija Pehkonen?
 
"huh"
Yksi huonoimpia on kyllä Radio Aallon iltapäivissä Akseli Ahola. Siinä on mies, jonka älykkyysosamäärä on varmasti pienempi kuin kengännumeronsa. Päästelee välillä suustaan niin typeriä juttuja, että tunnen pelkkää myötähäpeää.
 
"vieras"
YleX:llä on huippuja juontajia. Kuuntelen joka aamu Ilen ja Matin aamuvuoroa, mahtavia tyyppejä! Myös Matti Airaksinen ja Juhani Kenttämaa samalta kanavalta ovat huippuja. Yleensäkin YleX:llä taso on paljon kovempi verrattuna johonkin Voiceen sun muuhun, en tosin niitä ole koskaan aktiivisesti kuunnellutkaan. YleX:n juontajia pidän lähes kaikkia tosi ammattitaitoisina ja mielenkiintoisina.
 
"vieras"
En muista ohjelmaa,kanava on Voice tai Ylex ja siellä sellainen kanakaksikko, kaksi nuorta naista kälättää ihan typeriä juttuja.
Viimeksi taisi olla kyse siitä opettajan pahoinpitelysyytteestä, jossa oppilas karkasi välitunnilta ja toinen näistä juontajista paasasi oikein tunnekuohussa aiheesta. Silloin huokasin mitä idiotismia, tarinasta ei ollut "toimittaja" selvittänyt muuta kuin mitä lehden kannessa lukee ja sillä perusteella sitten toitottaa valtakunnallisessa radiossa mielipiteitään. joopajoo.

Mun mielestä yleensäkin kahden nuoren naisen vetämät kimppashowt on poikkeuksetta perseestä,menee sellaiseksi omakiva-kikatteluksi.
 
"vieras"
Kaikki ylex-radiokanavan juontajat ovat hyviä ja ammattimaisia juontajia, poislukien christal snow. En ymmärrä minkätakia kyseinen heppu on tuonne hommattu.

Voice, nova, nrj, iskelmä, radiorock.. saa tunkea johonkin missä aurinko ei paista.

Matti Airaksinen, Orion, Juuso Mäkilähde ja moni muu ylex:n heppu on parasta..
 

Yhteistyössä