The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Hmm suolasilli vai matjessilli ? :unsure::unsure: Kumpi on parempaa ja mitä eroo siis on suola ja matjessillillä ? Tuolla lidlissä on tarjouksessa 1.79 sillifileet.

Ajattelin jouluksi ostaa jomman kumman ja laittaa sekaan ranskankerma tai smetanasoossin.
 
Perjantaiperjantaiperjantaiperjantaiperjantai :)!!!
Muikka mui sulle ja koikkaloikkaushypahdysta kohti viikonloppua, ou jeah peijpe (y)!! Ei tarvii niin ollenkaan enaa kamalanhurjasti miettia etta mika hiien paiva se on nyt menossa :cautious:...naa on pahoja tammoset juhlapaivapyhavapaapaivat keskella viikkoa :barefoot: :D

Se on nyt pahennuksen paikkaa, silla ma olen ihan tottoroo ja kylla, yha edelleen rakainen - yok!, kohta rupee oikeesti ottamaan paakkosesta:mad::notworthy: - joten ihanvarmasti otan nyt siitakin huolimatta etta menen ylioverikierroksille ja koko kroppakin ihan sekaisin, niin! Sen ison kupillisen kahvia, yooooks...!

Ja! Siella muuten satelee kivasti lunta :love:! Jahka huokaan tovin ja ihmettelen, niin sitten menen hiukan puuhastelemaan pihalle tohon lumeen...siivoilen noi rappuset oikein kunnolla ettei tartteis joka aamu peffalleen istahtaa...ja laittelelen hiukan joulutunnelmaa ulko- oven pieleen :love:


Mutta sita kahvia ja sulle oikein ihanaa paivan jatkoa :)!
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä