voihan per.ex oli sitte

  • Viestiketjun aloittaja ?
  • Ensimmäinen viesti
lisko
Öööö, siis en ymmärtänyt sitä lättyongelmaa. Meilläkin syötiin juuri lättyjä iltapalaksi, mies paistoi, ei tosin oo ex. Että ehkä siinä sitten se ero...

Vähän hassu toi sun asenne, mieti miltä kuulostais, jos olisit heittäny, että "piru vie kun exä ehti antaa iltapuuron just ennen kuin oli MUN iltapalan syöttämisaika"

Ja pistät lapselle xylitolpastilleja mukaan isän luo, ja painotat että niitä sitten joka ruokailun jälkeen.
 
Kuules aapee
... opeta sille ukolle, että pesee niitä lapsen hampaita. Jatkuva karkin syöttäminen ei ole fiksua noin pienelle, mutta letut silloin silloin tällöin ihan ok.

Kukas ne letut oli muuten tehnyt?

Ja kuule, sun on pakko hyväksyä, ettei ihan kaikki, mitä mies lapsen kanssa puuhaa, mene mielesi mukaan. Meinaan kaksi ihmistä, kahden ajatukset!
 
The titityy
Niin ja jos lapsi on vain silloin tällöin exällä hoidossa ja siellä letut saa, niin miksikös reikä jo oli hampaissa?
Johtuisiko ihan muista syistä kuin satunnaisista letuista..? :whistle:
 
Ei jaksa kirjautua
Alkuperäinen kirjoittaja ?:
pienen lapsen iltapala lättyjä,ei musta, se olis voinut sitte tehdä niitä vaikka päivällä!!! jos ihan pakko oli

niin että etävanhemmalla on oikeus sitte pilaa lapsen hampaat? ihan vaan sen takia ettei ihan omaa syytänsä näe lastaan useammin. se meinaan lahjoo sitä nameilla jatkuvasti,ja siltä on nyt just yksi reikäkin paikattu!!! pitäisi riittää syyksi miksi makeat pois.
Ei kait 3-vuotiailta paikata hampaita...? Nehän on maitohampaat vielä...
 
Me syömme kyllä aina puuronkin kanssa hilloa, en usko että parin lätyn kanssa sen enempää sokeria tulee kuin puuronkaan kanssa. Lättytaikinaan tai paistettujen lättyjen päälle en kyllä sokeria laita. Meillä syödäänkin lättyjä ehkä kerran viikossa, joskus viikonloppuisin aamupalaksi tai sitten viikolla välipalalla.
 

Yhteistyössä