äiti ja melukylän lapset - Banneri
Tänään Kela julkaisi vihdoin uuden äitiyspakkauksen.

 Olen miettinyt että otetaanko me äitiysavustus rahana vai pakkuksena. Olen kuitenkin kallistunut pakkauksen puolelle jo monta kertaa. Kun sitten aamulla näin tuon pakkauksen kelan sivuilta, olin jo täysin varma että pakkaus meille tulee. 🙂 Pidin siitä todella paljon ja siellä ei ole kuin muutama vaate jotka jäisivät käyttämättä. Lisäksi se sopii mielestäni väreiltään hyvin sekä tytölle että pojalle. Nyt vain toivon että edellinen pakkaus keretään jakamaan loppuun ja meille tulisi tuo uusi. Laskettuaika on elokuun lopussa ja hakemus pitää lähettää viimeistään 2kk ennen laskettua, joten toiveet on korkealla että vanha olisi jo siihen mennessä kerennyt loppumaan.

Kuva Kela

Pakkauksessa pidin todella paljon tuosta makuupussista, toppahaalarista jonka saa myös pussiksi, kevyttoppiksesta, pussilakanasta, tumpuista ja töppösistä, pilvikuvioisesta potkupuvusta, ruskeista ja keltaisista potkareista, jatkopalabodysta, kuolalapusta ja monista muista, On myös kiva että pakkauksesta löytyy kuumemittari ja nännivoide. Ja on tuo laatikkokin aikas ihana. Olen siis enemmän kuin innoissani tästä uudesta pakkuksesta. 🙂

 Kun odotin Ainoa otin avustuksen rahana. Sain sillä ostettua kivan määrän juuri sellaisia vaatteita kun halusin. Nyt kuitenkin pakkaus houkuttaa ja samalla se on niin mahtava tunne avata se ja hypistellä sisältöä. Pääseehän sitä tämän lisäksi vielä ostamaan juuri sellaisia joita haluaa. 🙂 Ja varmasti käynkin ostelemassa.

Mitä mieltä sinä olit äitiyspakkauksesta?

Kommentit (34)

Ihan kiva jos tykkää ulkomaisesta tuotteesta… Itse en ole lapsilleni pakkausta ottanut enkä tule ottamaan vaikka ihan hienoja ja käytännöllisiä ovat.
Sieltä tavarat hommataan mistä halvemmalla saadaan, niinhän se tietysti menee mutta mielestäni suomalaisessa pakkauksessa pitäisi käyttää suomalaisia tekijöitä. Niinkuin vielä muutamia vuosia sitten tehtiin.

Ne toppahaalarit jotka saa myös pussiksi! Todella kätevät mielestäni, ottaisin kyllä ehdottomasti myös tämän pakkauksen jos siihen olisi mahdollisuus 🙂 hieman kateellisena siis täällä katselen noita pakkauksen kuvia.. 😀 😀

Mä olen metsästänyt tuota pussia fb kirppareilta, mutten viitsis maksaa siitä kuitenkaan mitään älyttömiä. Etsintä jatkukoon. 🙂 Toivotaan että löydät teille pussin. 🙂

Se pöllölappu oli kans tosi ihana, juurikin olen ihastellut sitä pöllöpeittoa Löytötexissä ja uutena oli tullut sideharsojakin sillä kuosilla 🙂 Aivan ihania!!
Täytyypä muuten itsekin katsella tuota 2013 vuoden makuupussia, kaikilla muilla on omansa mutta Annilta puuttuu.. Nopeasti vilkaisin Torista niitä ja halvimmat oli tietysti tuolla etelä-suomessa 🙁

😀
Tuo haalari tulee varmaan olemaankin käytössä lähinnä pussimallina. 🙂 Tässä pakkuksessa oli paljon kivoja juttuja. 🙂

Oih, ihana tuo makuupussi!

Meillä ei ollut pakkausta Ellustakaan kun saimme aika paljon pienimmän koon vaatteita valmiina. Otimme rahan ja metsästimme tarvikkeet. Nyt jos tulisi toinen, niin en varmaan edes harkitsisi pakkausta kun ne tarvikkeetkin on jo eikä Ellullekaan nyt jäänyt mitään muistoja oman vuotensa pakkauksesta. 😀

Itsekin käyttäisin noita kaikkia vaatteita myös tytöllä, mutta ymmärrän kyllä aika yleisen näkemyksen että tamineet ovat vähän poikamaisia.

Tuo makuupussi on kyllä aivan ihana. 🙂

Mä säästin aikoinaan esikoisen pakkauksesta makuupussin ja sillon päätin että mikäli lapsia tulee lisää haluan heille kaikille omat syntymävuoden pussit jemmaan. 🙂 Pakkauksen oon ottanut jos se miellyttää silmää ja tämä uusi oli todella mieleinen. 🙂

Mäkin tykkäsin! ❤️ "harmi" kun ei meillä oo vauvaa tuloillaan! 😀 noi pöllöt! ❤️

Hih. 😀
Noi pöllöt on kyllä kivoja. 🙂

Mä tykkäsin <3 ja sit tuli mieleen että apua jos meille tuliskin nyt yllättäen vauva 😀

Tää pakkaus on kyllä ihana. Hih, ihan yllättäen vain. 😀

Kumpaa toivotte tyttöä vai poikaa? =)

Molemmat on ihan yhtä toivottuja.♥

Voi mä olin taas aiva toista mieltä pakkauksen nähtyäni oon aiva varma et me otetaan rahana… toki nella on niin pieni et kaikki tai melkeen kaikki on vielä talles 🙂

On kiva kun on se raha vaihtoehto jos pakkaus ei silmää miellytä. 🙂

Tuo uusi pakkaus on aivan ihana ja rakastan tota pöllö kuosia!! 🙂 Mäkin jännitin odotteassani uutta (nykyistä) pakkausta ja olimme silloin samassa tilanteessa, että vanhoja vielä jaettiin uusien alta, mutta saimmekin silloin sitten sen uuden. 🙂

Tää on kyllä ihana ja rakastuin varsinkin tuohon pussilakanaan ja makuupussiin. Muutenkin pakkuksessa on paljon kivoja vaatteita. 🙂
Luotan siihen että tämä uusi pakkaus saadaan. 🙂

Tykkään!!! Aivan ihastuttava verrattuna boxiin, jonka hain 2011. Toki arvostin sitäkin, koska ilmatteeksi sai paljon hyvää ja kaikki vaatteet tuli käyttöön =)

Mäkin tykkään tästä paljon. 🙂

Mä myös kävin uteliaisuuttani kurkkaamassa pakkauksen sisältöä. Tosi kivalta näytti! Me ei nuoremman kohdalla otettu pakkausta, koska isosiskon kaikki vaatteet ja tavarat olivat vielä sopivasti hollilla (ja hassulla tuurilla pakkaus ei olisi ehtinyt vaihtua, joten meille olisi tullut toinen täsmälleen samanlainen äitiyspakkaus). Tuon pakkauksen sisältö on kuitenkin niin kiva (mm. vihreät, ruskeat ja keltaoranssit vaatteet, unipussiksi muuntautuva haalari ja Oppi&Ilon mielenkiintoiselta vaikuttava kirja), että päätös olisi ollut vaikeampi tehdä. Myös laatikko näyttää hienolta, vaikka onkin tosi talvinen! 🙂

Laatikon toisella sivulla on keväinen/kesäinen maisema. 🙂 Tässä pakkauksessa oli tosi paljon kivoja vaatteita.

Me ollaan edellinen pakkaus otettu pojalle vuonna 2010 ja Ainon pakkauksen (2013) otin rahana kun sieltä miellytti silmää vain se ihana siilimakuupussi jota edelleen metsästän. 🙂

Tämä on ihana!! Mä olen kade kun sä saat tämän 😀 Mä ihastuin tuohon makuupussiin, ja muutkin ovat ihan just mun mieleen 🙂 Harmittaa kun se edellinen pakkaus oli niin "kamala", ei siis yhtään mitään mitä olisin sieltä halunnut, ja sen takia tulikin otettua se rahana. Tuo on myös kiva, että on taas palattu tuohon toppahaalariin mistä saa pussin, ennenhän ne oli aina sellaisia 🙂

Mä en myöskään pitänyt paljoa siitä viimevuoden pakkauksesta. Jos se tulisi meille niin luultavammin olisin ottanut rahana. Siinä ei miellyttänyt edes se makuupussi. Valkopohjaisena olisi ollut paljon kivempi. 🙂

Toppahaalari saa kyllä ison plussan siitä että sen saa pussiksi. Ja tuo uusi makuupussi on kyllä ihana. 🙂

Minäkin tykkään tästä pakkauksesta! 🙂 Me otettiin rahana, kun tuo -14 pakkaus tuntui niin samanlaiselta kuin tuo mikä meillä on jo -13 pakkaus. Nuo pöllöt on ihania, sanoo yksi pöllöhullu. 😀 Ja kaikki muukin mielestäni oikein käyttökelpoista. Mielestäni kamalin siinä -13 pakkauksessa oli se pussilakana, missä oli sammakoita ja nuijapäitä. 😀 On sekin toki tullut käyttöön, mutta joka kerta jään sitä tuijottelemaan, kun näyttävät aivan siittiöiltä ne nuijapäät, miksi niitä on pitänyt sinne edes laittaa?

Ja minusta tuo ei ole liian poikamainen (helppo kohta kahden pojan äitinä näin sanoa). Tyttöjen vaatteita on muutenkin kirppareilla huomattavasti enemmän, kuten myös kaupoissa on enemmän valikoimaa tytöille kuin pojille, joten mielestäni ihan hyvä, ettei pakkaus sisällä vaaleanpunaista tai röyhelöä. 🙂

Mä oon ottanut pakkaukset 2005, 2010 ja nyt ottaisin tämän 2015. Rahana otin 2009 ja sitten sen 2013. Siinä 2013 pakkuksessa oli kyllä kaamee se pussilakana. 😀 Mutta vieläkin koitan metsästää kohtuuhintaan sitä siilimakuupussia niin sitten olis kaikilla lapsilla jemmassa oman syntymävuoden pussit. 🙂

Mustakin tää uusi ei ole liian poikamainen. 🙂

On kyllä paljon kivannäköisiä vaatteita tuolla 🙂
Mustakin kyllä aika poikamainen paketti, niinkuin aiempinakin vuosina.. Olisin kallistunut pakkaukseen, jos se sisältäisi enemmän vaikka sellaista unisex-punaista =)
Noi pöllöt ovat aivan ihania!

On paljon kivoja vaatteita. 🙂
Mä taas en pitänyt tätä erityisen poikamaisena kun olen tykännyt tytöillä pitää myös sinisen sävyisiä vaatteita. 🙂

Minusta tämä on ihana! Se edellinen ei niinkään miellyttänyt minun silmääni vaikka oli siinäkin joitain kivoja vaatteita.
Minusta äitiyspakkaukset tuppaavat olemaan usein enemmäm poikamaisia kuin tyttömäisiä. Tässäkin tuo toppahaalari on mielestäni melko poikamainen mutta menisi se tytöllekin jos muut asusteet olisivat tyttömäisempiä. Kokonaisuus on kiva näin pikaisesti katsottuna. 🙂

Mäkin tykkään tästä enemmän kuin edellisestä. 🙂
Minusta tuo haalari on ihanan värinen ja jos tyttö syntyisi niin varmasti yhdistäisin siihen vaal.pun asusteita. 🙂

Ei saisi valittaa, mutta… 😉

Kaunis mutta silti mielestäni poikamainen. Okei olen tyttäreni päästä varpaisin pinkkiin pukeva äiti, mutta minusta pakkauksen värit saisivat olla neutraalimmat. Jo A-murun pakkauksessa -12 oli mielestäni iso poikamainen vivahde.
Kuitenkin olen onnellinen että tällainen avustus on olemassa ja kiitollinen jokaisesta vaatteesta. Meillä niitä on pidetty poikamaisista väreistä huolimatta.

Mä taas en pidä tätä niin poikamaisena. Johtunee siitä varmaan että pidän paljon turkoosista ja sinisestä myös tytöillä. 🙂

Miuta ihastutti makuupussin lisäksi myös tuo pilvihaalari ja pussilaka ♥

Tuo pussilakana on tällä kertaa todella ihana. 🙂

Näinhän se tuppaa valitettavasti menemään..

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X