äiti ja melukylän lapset - Banneri
Taas olisi perjantai ja aina näin perjantain kunniaksi starttaa uusi raskausviikko. Tänään tuli täyteen 21+0 ja 22 pyörähti käyntiin. 

Tämän viikon aikana minua on häirinnyt yksi todella ikävä vaiva, nimittäin korvien lukkoon meneminen. Sitä oli jo alussa jossain vaiheessa, mutta nyt sitä on ollut todella usein. Varsinkin oikea korva menee lukkoon lähinnä silloin kun rasitan itseäni, yleensä siis lenkillä ja sen jälkeen. Mutta tuppaapa ne menemään lukkoon ihan muutenkin vaan. Tätä ärsyttävää vaivaa mulla ei oo koskaan ennen ollut raskauden aikana, korvatulehduksia oli kyllä Lumin odotuksen aikana. Todella ikävää kun kuulee oman puheensa sillain kaikumalla ja sitten lenkillä sitä ”huohotusta” ei kukaan jaksa kuunnella. 😀 Toivottavasti tämä ei vaivaa koko raskautta.

Tästä päästäänkin siihen että hengästyn nykyään todella helposti. Teen joka ilta hampaita pestessä 100-150 kyykkyä ja sen jälkeen olen jonkin aikaa aika hengästynyt. Onneksi tuota ei kestä kauan ja vesilasillisen jälkeen hengitys on jo tasoittunut. Ennen kyykyt tuli tehtyä nopeaankin, mutta nyt tahti on jo hidastunut, mutta väliäkös sillä. 🙂Tänään räpsäsin myös perinteiset masukuvat kun taas tuli uusi viikko täyteen. On muuten jännä kuinka maha voi muuttua ihan hetkessä. Heti aamusta maha näyttää niin ”pieneltä” ja sirolta, mutta saattaa jo jonkin ajan päästä olla suurempi. Tuo ylläoleva kuva on otettu ennen aamupalaa.
Kun olin syönyt aamupalan ja hetken aikaa touhunnut tuli sellainen olo kuin maha alkaisi paisua isommaksi joten kävin vielä nappaamassa kuvan ja kappas, kyllähän se sieltä enemmän esiin pompsahti. Aamupalaksi en tosin syönyt kuin kaksi ruisleipää, join kupin teetä ja kaksi lasia vettä (vaikka tuosta pullahtamisesta voisi jo päätellä että olen syönyt hevosen). 🙂


Jonkin verran on nyt myös tullut harjoitus supistuksia, mutta ne ovat kivuttomia ja ainoastaan maha kovettuu pinkeäksi palloksi. Mini liikkuu mahassa hyvin ja potkut voimistuu päivä päivältä. En muista mainitsinko, mutta rakenneultrassahan selvisi että istukka on liikkunut tuonne takaseinään turvalliselle korkeudelle. 🙂 Siinä ekassa ultrassahan oli osittain tuossa edessä. Nyt ”turvallisempi” mieli kun istukka on tuttuun tapaan tuolla takana ,niin kuin kolmesta edellisestäkin, ns turvassa. 🙂
Huomenna viimein pääsen Lapsimessuille. Olen odottanut jo viitisen vuotta että sinne pääsisin, mutta aina silloin on juhlittu Lumin syntymäpäiviä. Nyt kun Lumin juhlat on vasta kahden viikon kuluttua pääsen viimein mukaan. Olen itse menossa messuille huomenna lauantaina ja jos minut siellä satutte näkemään niin tulkaa ihmeessä nykäisemään hihasta. Uusia ihmisiä on aina niin mukava tavata. 🙂 Keitä muita on tulossa messuilemaan lauantaina?

Olen tehnyt itselleni jonkinmoisen listan siitä mitkä näytteilleasettajat haluan ehdottomasti nähdä ja listasta tuli aika pitkä, mutta ainakin..

6d189 Papu Design
6c151 Name It
6c159 Melli EcoDesign

6e151 Lasten Metsola
6n171 Lastentarvike Oy
6d170 Punavuoren Peikko
6e179 Blaa Oy
6g151 Reima Oy
6e180 Lumoan
6d151 Gugguu Oy
..ja monia muita. Tietysti pitää käydä vielä Kelan 6r179 pisteellä hipelöimässä livenä uutta äitiyspakkausta. 🙂 Odotan huomista kyllä niin täpinöissäni, vaikka matka kohti Messukeskusta starttaakin jo 5.30 aikoihin. 🙂

Tulossa siis mahtava viikonloppu!
Mukavaa viikonloppua myös sinne.
Nähdään messuilla!
(iik..tuskin maltan odottaa)! 🙂

Kommentit (14)

En muista kyllä minäkään että olisi tuollainen vaivannut koskaan odotusaikana, mutta tiedän kyllä miten ärsyttävää se on. Nyt on ollut flunssa 2 viikkoa, viikon on ollut toinen korva lukossa. Lekuri totesi poskiontelotulehduksen ja vähän punoitusta korvassa, määräsi kuurin, mutta ei ainakaan vielä ole korva auennut. Sitä odotellessa pitää aina kysyä kahteen kertaan kaikki kun ei meinaa oikein kuulla kunnolla 😀
Ihana pullahdus 🙂

Kovin sirona olet pysynyt, vaikka raskaana olet. 🙂

Voi kiitos Minttu. 🙂
Itsestä kyllä tuntuu että paisun kuin pullataikina. 😀

Enpä muistanutkaan ennen kuin tekstisi luin- mulla oli viimeisimmässä raskaudessa (juurikin puolivälin jälkeen?) samanlainen vaiva korvien kanssa. Korvat olivat- tai ainakin toinen- melkein koko ajan lukossa ja oma ääni kaikui todella ikävästi 🙂 vaiva kyllä helpotti sitten muutaman viikon kuluessa mutta harmillinen se oli, nyt muistan kyllä. Ei tehnyt mieli juurikaan puhua turhia- ja esim. puhelimessa oli ikävä jutella. Toivottavasti vaiva helpottaa pian! Mukavaa messuviikonloppua!

Tämä korvien lukkoon meno taitaa loppupeleissä olla raskaana olevilla kuitenkin aika yleinen vaiva. Helpottava kuulla että sinulla ei kestänyt koko aikaa, antaa toivoa että jos mullakin helpottaisi jossain vaiheessa. 🙂
Kiitos. 🙂

mekin messuillaan huomenna 🙂 kiskase hihasta jos näet meidät

Ilman muuta. Olisi muutenkin kiva törmätä ihan livenä kun samassa paikassa ollaan. 🙂

Mukavaa viikonloppua sinullekin! Toivottavasti ikävä vaiva helpottaa! 🙂

Kiitos Selina. 🙂
Tuo vaiva on kyllä todella inhottava, onneksi ei sentään ole ihan jokapäiväinen *koputtaa puuta*.

Hei, hauskasti tosiaan huomaa tuon vatsan pullahtamisen 😀 Ihanaa messuilua 🙂

Kiitos. 🙂
Joo tuli vatsan seudulle sellainen turvottava tunne ja niin vain se masu sieltä punki ulos. 😀

Toivottavasti siellä helpottaa.
Mullakaan ei ole aiemmissa raskauksissa ollut tätä väivaa. Varsinkin lenkkeillessä tää iskee joka ikinen kerta. :/
Hih, vatsa teki kyllä hauskan pullahduksen. 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X