äiti ja melukylän lapset - Banneri
Eilinen aamu alkoi aikaisin. Kun muu perhe vielä nukkui soitti oma kello 4.30 aikaan. Sitten ylös ja valmistautumaan ihanaan ja pitkään päivään. Olo oli jännittynyt ja väsykin kaikkosi melkein heti. Pikaiseen jugurttia ja vettä naamariin, eväät kassiin ja vielä käsilaukun tarkastaminen että kaikki tarvittava olisi varmasti mukana. Puoli kuusi tuli kyyti pihaan ja siitä kurvasimme ystävän luokse jossa auto vaihtui toiseen ja matka kohti Helsingin Messukeskusta alkoi.

Aaamulla niin pirteänä kuin voi ja valmiina lähtöön. 🙂
Perillä oltiin hyvissä ajoin ennen yhdeksää. Jakauduttiin kahteen ryhmään kun ystävämme meni koiransa kanssa PetExpon puolelle ja minä ja T lähdimme sitten kohti eteläistä sisäänkäyntiä josta kävin noutamassa itselleni bloggaajapassin. Kun nimikyltti roikkui rinnassa oli aika lähteä kiertelemään messuja.
Blaa oli ehdottomasti sellainen jossa halusin käydä. Meiltä löytyy jo ennestään muutama heidän vaate ja olen ollut niihin enemmän kuin tyytyväinen. Blaalla olikin ihania vaatteita ja olisin voinut ostaa niitä vaikka kuinka paljon.
Crocsin saappaita piti käydä ihailemassa, mutta koska niille ei ollut nyt tarvetta niin ne jäivät tuonne roikkumaan. Nuo turkoosit on niin ihanat! Oli siellä kyllä niin ihania kesäkenkiäkin.
Metsolalla on ihania vaatteita ja etenkin nuo PupuTupuna kuosit. Pariin kertaan tuli käytyä niitä hypistelemässä ja tarttuipa sieltä jotain mukaankin. 🙂
Gugguun vaatteita pääsin nyt hypistelemään ensimmäistä kertaa livenä ja onhan ne vaan ihania. Harmikseni yksistä housuista ei ollut enää kokoa jäljellä, muuten olisi varmasti lähtenyt mukaan. Nuo hupparit on kyllä ihania ja ne haalarit.
Name it oli myös sellainen johon oli pakko päästä. Mukaan tarttui tytöille mekkoja ja pojalle t-paita. Katselin myös pitkään vauvan bodeja, mutta jätin kuitenkin sitten ostamatta. Name itin pisteessä oli myös lapsille ihana piirtely paikka. 🙂
Lumoan vaatteissa on jotain mistä tykkään, varsinkin noissa mekoissa. Olisi ihana jos äidillä ja tyttärillä olisi kaikilla samanlaiset mekot yllä. Ehkä vielä joskus. 🙂
Pitihän sitä käydä myös Kelan pisteellä hypistelemässä uutta äitiyspakkausta ja edelleen olen sitä mieltä että tuo pakkaus meille kotiutuu. Toppahaalari on livenä hieman erilainen kuin kuvissa, mutta tuona pussimallinsa ansiosta se pääsee varmasti meillä käyttöön.

Messuilla oli lapsille kyllä ihan kaikkea mahdollista ja meidänkin lapset olisivat varmasti kaikki tykänneet, varsinkin Lumi, sillä löysin messuilta Winx Club pisteen ja sieltä tarttui mukaan dvd ja värityskuva. Lisäksi osastolla pyöri oikea Winx.

Messuilla aika meni kyllä kuin siivillä. Välillä piti käydä tankkaamassakin muuta kuin vettä. Kävimme porukalla syömässä ja minä söin tämän herkullisen hampurilaisen kera maistuvine perunoiden (tosin ihan koko annosta en jaksanut).


Olin messuihin ja sen tarjontaan enemmän kuin tyytyväinen. Ne ylittivät odotukseni ihan joka saralla. 🙂 Pääsin myös tapaamaan muutamaa muutakin bloggaajaa ja on ihan mahtavaa nähdä niitä ihmisiä livenä joiden blogeja on tullut seurattua pitkään. Muutaman muunkin bloggaajan näin ihan ohimennen mutta en sitten viitsinyt mennä nykimään hihasta kun juttu näytti muiden kanssa olevan kesken. Tapasinhan messuilla myös muitakin tuttuja. 🙂

ModelExpon puolella tuli käytyä ihailemassa upeita Lego rakennelmia.


Joka paikka tuli kyllä melkein koluttua läpi (paitsi PetExpon puolella en käynyt kunnolla pyörähtämässä). Alussa joka puolella oli ihanan rauhallista mutta puolen päivän jälkeen kävi aika kuhina. Tilaa kuitenkin oli, eikä missään vaiheessa tullut sellainen olo että ompas ahdasta. Messut olivat kyllä mahtava kokemus ja ilman muuta tulen menemään myös uudestaan. 🙂 Kuluihan siellä hyvin aikaakin yhteensä 8 tuntia ja matkoihinkin kului yhteensä melkein 6 tuntia. Ihan mukavan pituinen päivä. 🙂

Seuraavassa osassa sitten esittelen mitä messuilta tarttui mukaan. 🙂

Mukavaa sunnuntaita kaikille!

Kommentit (8)

Mä niin odotin törmääväni suhun, mutta ei! 🙁 taidettiin mennä vähän ristiin. 😀 oli kyllä kivat messut. 🙂

Minäkin ihastuin noihin Metsolan Pupu Tupuna kuoseihin!
Ja kävi kyllä hyvä tuuri että törmättiin siinä ihmispaljoudessa toisiimme. 🙂

Innolla jään odottamaan postaustasi jossa esittelet ostoksesi.

Ne on kyllä ihania. 🙂
Oli kyllä tuuri, sen verran sitä porukkaa siellä oli, mutta oli kiva vaihtaa muutama sananen. 🙂

Ihana, kun tulit moikkaamaan ! olisin varmaan kävellyt ohitse kun sielä ihmispaljouden keskellä ei paljoa ympärille tullut vilkuiltua. Kiva postaus, itsekkin juuri julkaisin omani ja esittelin ostokset samalla 😉 käy kurkkaa!

Oli kyllä sitä porukkaa sen verran että aika tuurilla sieltä tuttuja bongasi. 🙂 Satuttiin just hyvin käveleen vastakkain ja teidän pikkuinen on kyllä niin suloinen tapaus. 🙂
Pitää tulla kurkkaamaan. 🙂

Mekin päästiin tänään käymään! 🙂 Oli kyllä mukavaa, vaikken raaskinutkaan hirveesti tuhlata 😀 Ens kerralla ehkä ilman Liliania, niin voi keskittyä siihen shoppailuun tai sitten Lilianin kanssa ekaksi ja toisena päivän yksin 🙂

Kiva että pääsitte kuienkin käymään. 🙂
En mäkään paljon ostellut, mutta muutama juttu jäi hieman kaivelemaan kun pyörittelin käsissä mutta en sitten ostanutkaan.

Niin mäkin ootin että oltaisiin nähty, mutta oli kyllä sen verran porukkaa, että oli aika tuuri kun muutaman tutun sieltä bongasi. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X