äiti ja melukylän lapset - Banneri
Otin noin vuosi sitten ensimmäisen kerran itselleni ripsienpidennykset ja rakastuin niihin täysin, Ne olivat kesällä todella helpot ja mitään meikkiä ei pahemmin tarvinnut kun jonnekkin lähti. Talvella päätin ottaa ne kuitenkin pois ja antaa ripsien levätä. Silloin tein jo päätöksen, että jälleen keväällä käyn ne otattamassa.

Kun kevät läheni kovaa kyytiä aloin miettiä myös milloin ripset laitatan ja laitatanko ollenkaan. Mietin että pystynkö makaamaan ripsien laiton ajan selälläni tai ”uskallanko” ottaa niitä näin odotusaikana. Kuitenkin tulin siihen tulokseen että kyllä minä ne haluan (ja onhan näitä muutkin odottavat äidit ottaneet) joten niinpä hetken miettimisen jälkeen varailin ajan itselleni. Sovittiin aika mahdollisimman nopeasti, jotta pystyn hyvin makaamaan laiton ajan.

Koska syntymäpäiväkin lähestyy, päätin että tämä on itseltä itselleni oiva lahja. Välillä on mukavaa päästä hemmoteltavaksi, sillä vaikka kotosalla olenkin niin on tämä arki välillä aika kiireistä näin monen lapsen kanssa. Pari tuntia omaa aikaa tuntui kyllä niin luksukselta taas pienen tauon jälkeen. Lisäksi tuntui mahtavalta jättää pois ripsivärin ja ripsientaivuttimien käyttö. Mulla kun on sellaiset ripset, että kun niihin ripsarin laittaa niin ne painuvat hieman alaspäin, vaikka kuinka niitä taivuttaa. Pitkistä ripsistä ei ole paljon iloa jos ne ovat ihan piikkisuorat.
Vaikka olenkin yleensä kotona ilman meikkiä, on sitä välillä ihan kiva laittautua vain omaksikin iloksi. Nyt kun ripset ovat jälleen kunnossa, on huoliteltu olo koko ajan. 

Pystyin makaamaan helposti selälläni koko laiton ajan. Mini mylläsi masussa, niin kuin hän tekee aina kun pysähdyn paikoilleni. 🙂 Kun sain laiton jälkeen peilin käteeni, olin enemmän kuin tyytyväinen. Kyllä nämä on vaan niin ihanat. 🙂

Tuntuu ihan hurjalta että nyt starttasi odotuksessa jo 25 raskausviikko. Enää muutama hassu päälle ja kolmekymmentä viikkoa on täynnä. Tämä raskausaika on muutenkin mennyt aivan hullua kyytiä eteenpäin, Vaikka malttamattomana jo odotan Minin näkemistä ja syntymää, niin samalla toivon että odotusaika ei kuluisi näin nopeaan. Minin potkut masussa ja oma kasvava vatsa on asioita joista nyt nautin. Kuinka ihanalta tuntuukaan kun laittaa käden vatsan päälle ja heti siihen tökkäistään tyylillä ”Älä äiti huoli, täällä mä olen ja voin hyvin”.♥

Masun kasvu tuntuu nyt tyssänneen, mikä toisaalta on ihan kiva, sillä alussa se kasvoikin aivan järkyttävää kyytiä. 🙂 Mittasin vatsanympäryksen pari päivää sitten ja se näytti 89cm. Jännä nähdä mitä se on sitten niillä ihan viimeisillä viikoilla. Munkkeja on tullut nyt vappuna syötyä ihan huolella kun niitä tuli pasitettua suunniteltua enemmän..mutta hyvin ovat huvenneet. 😀

Äidin vappupallo 2015

Löysin muuten kylämme halpiskaupasta itselleni todella mukavat lököhousut. Kun masu kasvaa ja farkut alkaa puristaa, niin ompa sitten ainakin yhdet housut jotka menee jalkaan vaikka masu kasvaisi kuinka. Pidän yleensä aika paljon farkkuja, mutta nuo housut on kyllä ihan lempparit päällä (kuvassa ne vähän vilahtaakin). 🙂

Mutta nyt toivotan kaikille oikein mukavaa päivän jatkoa ja ihanaa toukokuun ensimmäistä.

Psst. Meidät löytää nyt myös täältä Blogipolku.com
Muutkin seurantapainikkeet löytää ylhäältä bannerin alta. 🙂
Blogilista.fi -palvelu lopettaa toimintansa maanantaina 1.6.2015

Kommentit (22)

ite meen muutaman viikon edelle raskaudessa, tein ihan samoin että luovuin ripsienpidennyksistä talven ajaksi ja nyt kävin laitattamassa uudet 🙂 vähän oli hankalaa kun arvot niin alhaalla että huippaa, mutta ripsien laittaja onneks oli tosi nopee ja "sain" olla pää ylempänä mitä normaalisti ollaan 😀

Ihanat räpsyttimet!
Minäkin olen haaveillut samanlaisista. Niiden hinta vaan on niin kirpaiseva, että jatkan haaveilua. 😀

Kiitos. 🙂
Kyllähän nämä rahaa vievät, mutta muuten en kauheemmin itselleni mitään ostele niin mukava välillä hemmotella itseä näin. 🙂

Sun vappupallo ei poksahdakkaan heti vapun jälkeen rikki, vaan siintä on iloa vielä pitkään. 😉

Juu ei onneksi poksahda vielä pitkään aikaan. 😀

Kauniit ripset <3 , ja varmasti kätsyt kun säästää sen vaivan ja ajan meikkaillessa 🙂 itse oon ihan "neitsyt" vielä näissä räpsy-asioissa, joskin jonkin asteisessa harkinnassa on ollut 🙂 Ja hienoltahan tuo masupallo näyttää <3 oot muuten niin piskuinen että kauniisti korostuu 🙂

Kiitos, mäkin pidän näistä kovasti. Tykkään siitä että nämä ei tunnu silmissä miltään ja nimenomaan kun lähtee jonnekkin niin ei tarvii kun hiukset laittaa ja valmista on. 🙂
Hih, kiitos.♥ On tää vappupallo kyllä ihana.

Nätit ripset! 🙂 Mulla oli myös jonkun aikaan ripset, olisi pitäny käydä huoltamassa mutta totesin että käyn sitten synnytyksen jälkeen jossain vaiheessa ottamassa kokonaan uudet, sillä ei olisi selkä kestänyt enään sitä makoilua. :/

Ihana vappupallo <3

Kiitos. 🙂
Mäkin mietin että otanko nyt vai vasta synnytyksen jälkeen, mutta päädyin ottamaan nyt. 🙂 Ainakin nyt parin tunnin makoilu ei tuntunut pahalta, saa nähdä mikä on olo kun ensimmäinen huolto on kuukauden päästä. Onneksi siinä huollossa ei kestä kauaa. 🙂

Nätit ripset sait 🙂
Minä kävin loppuraskaudessa ripsihuolloissa niin, että makasin kyljelläni, mutta pää oli "selällään". Aina välillä käänsin kylkeä. Ei ehkä ergonomisin asento, mutta selällään makaaminen oli minulle ihan ehdoton nou nou viimeisillä viikoilla.

Kiitos. 🙂
Hih, pitääkin pitää toi kikka mielessä jos selällä olo alkaa olla tukalaa ripsihuollossa käydessä. 🙂

Mä kävin myös juuri pari viikkoa sitten ottamassa ripsipidennykset pitkästä aikaa. Ihanat ovat ja nimenomaan tosi kivat etenkin kesällä kun on huolitellumman näköinen lookki rannallakin uidessa. Ihanathan nää on! 🙂 Ja ihana masu sinulla! 🙂

Kiitos. 🙂
Kesällä nää ripset on kyllä niin huiput. 🙂

Hienot ripset tuli. HAUSKAA VAPPUA! T: äippä

Ihanat räpsyttimet! Miekin haavailen, mutta, hm, en ole raaskinut. 😀 Pitäisi varmaan varata jokin kuukausiraha oman itsensä hemmotteluun.

Ihanaa vappua!!

Kiitos. 🙂
Onhan nuo aika arvokkaat, mutta on nämä niin ihanan helpot ja kivaa pientä hemmottelua itselle. 🙂
Ihanaa vappua sinne myös.

Mulla on ollut raskauksissa myös ongelmana että en oo pystynyt kauaa makoilemaan selällään. Meidän kolmevuotiasta odottaessani n.vk18 jouduin juurihoitoon joka jouduttiin keskeyttämään sen vuoksi kun tuli niin mahdottoman huono olo :/ onneksi hammas rauhoittui ja toimenpide suoritettiin loppuun vauvan synnyttyä 🙂

Kivat ripset sait 🙂 ja hyvää vappua teille!

Hammaslääkärin penkissä on ihan kaamee olla raskaana, varsinkin jos ne vielä laittaa sen tuolin niin että on kauheesti pää alaspäin.. Onneksi sulla hammas ei sitten vihotellut loppuodotusta. 🙂

Kiitos, mä tykkään paljon. Ja hyvää vappua sinne myös. 🙂

Pitää koittaa saada huolto mahdollisimman lähelle laskettua. 🙂
Mä olen ite käynyt huolloissa neljän viikon välein.

joo vähän jänskättää kerkeekö sit tippua pois kun lähtee synnyttään ja on sit pienen vauvan kanssa eka sairaalas ja sit kotona 🙂

On nämä kyllä niin helpot ja talven näiden perään haikailin, mutta oli kyllä ehkä ihan hyvä antaa omien ripsien levätä.
Onneksi niiden laitossa ei mene kamalan kauan. 🙂 Saa nähdä miten se luonnistuu ihan viimeisillä viikoilla.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X