Äiti ja melukylän lapset - Hero Header

Kun Aino valitsi äidin vaatteet + ensilumi

Teksti Terhi
Anna lapsesi pukea sinut -päivän kunniaksi meidän Aino pääsi valitsemaan äidille vaatteet. Hieman minua jännitti, mutta turhaan. Ainon valinta oli oikein kiva. Pidän nykyään paljon imetyspaitoja ja niinpä Aino valitsi kuin sattumalta sellaisen (johtuikohan se siitä kun oli päälimmäisenä) ja mustan hameen, jota en ole käyttänyt aikoihin. Jalkaan sain vielä isin villasukat. Kokonaisuus oli oikein kiva ja viihdyin siinä niin kauan kunnes alkoi palella ja oli pakko laittaa farkut ja toinen villapaita päälle, heh. Aino oli innoissaan siitä kun äiti puki hänen valitsemat vaatteet päälle ja samalla koitteli usein jalkojani. Pitihän se nyt tarkistaa että onko äidillä ne sukkahousut vai ei. No ei ollut ja se oli Ainosta hyvä juttu.
Tänään meille satoi myös vihdoin lunta. Voi mikä riemu siitä syntyikään kun lunta vain satoi ja satoi. Maa on ihanan valkoinen ja heti, kuin sormien napsaisusta, oma mielikin virkistyi. J lähti lasten kanssa ulos rakentamaan lumiukkoja ja kaivamaan kaikki talvikamppeet esille. Aina kun ensilumi sataa, palaa omaan mieleen se riemu omasta lapsuudesta. Kuinka vain muutaman hiutaleen osuessa maahan oltiin siskon kanssa sukkana pihalla. Hiutaleita napattiin suuhun, pulkat ja liukurit kaivettiin esille ja heti siitä pienestäkin määrästä pyöriteltiin lumiukko joka oli osittain aika vihreäkin vielä. Silloin tosin ensilumi satoi usein jo lokakuussa ja talvi oli muutenkin aikaisemmassa. Mutta on niin mahtava nähdä se omien lasten uskomaton riemu lumesta ja varsinkin ne hetket kun pääsevät ulos siihen temmeltämään.
Hugo oli eilisen päivän rokotteiden vuoksi todella itkuinen, aristi selvästi jalkoja ja kuumekkin nousi illasta. Tämä päivä on onneksi sujunut jo paremmin, mutta sylissä viihtyy parhaiten. 
Mukavaa alkanutta viikonloppua kaikille.

Kommentit

20 kommenttia
Avatar

Voi että, pikaisia paranemisia sinne ♥ on kurjaa kun pienet sairastaa.
On kyllä ihanaa kun satoi lunta. Meille sitä tuli huimat 33cm. 😀

Avatar

Wau! Sä oot palautunut superhyvin!

Avatar

Voi kiitos.♥
Vielä on muutama kilo jäljellä, mutta lähtee kun lähtee. Ootan sitä että pääsen tekemään kunnolla vatsoja ja kiinteyttämään. 🙂

Avatar

Sä olet kyllä sellanen ilmestys että! ♡ Meilläkin satoi lunta ja lapset oli mahdottoman innoissaan 🙂 Saisi tulla kunnon talvi tälle vuodelle!

Avatar

Voi kiitos Nea.♥ Kyllä lumi piristää kummasti ja etenkin lapset tykkää. 🙂 Mä jo ootan että pääsen kolaan pihaa, näyttää ainakin lupaavalta kun täällä sataa edelleen. 🙂

Avatar

Sä olet kyllä upean timmissä kunnossa! 🙂

Avatar

Kiitos Minttu.♡
Kiinteytettävää kyllä piisaa. 🙂

Avatar

Hauska tuo anna lapsesi pukea itsesi-päivä. Milloin sellainen on? On mennyt multa ihan ohi.

Avatar

Eilen oli 🙂

Avatar

Meillekin satoi eilen ensilumi ja näyttäisi olevan vieläkin maassa, ihanaa!

Voi Hugoa, toivottavasti olo helpottaa pienellä!

Avatar

Tuli kyllä heti niin valoisaa. 🙂
Tänään ollut Hugolla jo normi olot. 🙂

Avatar

Nää lasten valinnat on kyllä hauskoja 🙂 välillä näkee ihan hullunkurisia yhdistelmiä, mutta Ainon valintahan oli oikein käyttökelpoinen! Ja ihanaa kun tuli ensilumi, siinä on vaan aina se oma fiiliksensä <3

Avatar

Hih, yllätyin kyllä kuinka kivat valitsi. 🙂 Taisi vaan ottaa ne päälimmäiset. Lopputulos olis kyllä voinut olla myös jotain ihan muuta. 😀
Kyllä. Ja lumen mukana tuli ihana valoisuus. 🙂

Avatar

Uuu…mikä mama! <3

Missä lunta?? Ei täällä lännessä ole :((

Avatar

Kiitos Liina. ♡

Täällä on jo niin paljon et vois osan lahjoittaa jo sinne. 🙂 Ja jatkuvasti pyryttää lisää.

Avatar

Meillä on myös kuulunut riemunkiljahduksia pisin päivää. 😀 Sääli, ettei lumi tainnut tulla jäädäkseen kuitenkaan. Mukavaa viikonloppua teillekin!

Avatar

On niin ihanaa kun lapset on lumesta niin innoissaan.♥ Juu siltä näyttää ettei tämä varmaan jää ja kauhulla odotan kun nämä kahden päivän aikana sataneet lumet alkaa sulaa..se loska on niin ärsyttävää..

Avatar

Upea olet <3 Ja hyvä muotisilmä Ainolla 🙂

Avatar

Kiitos Nadja.♥
Yllätyin kyllä kuinka kivat Aino valkkas. Sieltä ois voinut tulla jotain ihan muutakin. 🙂

Avatar

Kyllä niin ihanaa, kun maa on valkoinen!! <3 Voi että mikä riemu täällä on myös siitä syntynyt. Meidän nuorin vaan on potenut angiinaa jo useamman viikon ja nyt jo toinen kuuri päällä, niin ihan täysillä ei päässyt, mutta eilen sai olla ihan pienen hetken nauttimassa lumesta, kun itkuhan siitä silmään tuli, kun asian toinen tajus. Ehtona oli, että yhtään ei saa juosta. Eikä kyllä ainuttakaan juoksu askelta ottanut. Kun on koko viikon ollut pois koulusta ja sisällä, niin kyllä oli poika riemuissaan. <3
Ihanaa viikonloppua teille!! <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä