Äiti ja melukylän lapset - Hero Header

Niillä on tapana kasvaa

Teksti Terhi
Kaikkihan tietää sanonnan, ne kasvaa niin nopeaan. Mä kulutan tuon sanan varmaan puhki, sillä en voi olla ihmettelemättä sitä kuinka älytöntä kyytiä nuo pikkuiset vain kasvaa. Hugo täytti keskiviikkona JO 12 viikkoa. Hän on siis ihan pieni vauva vielä, mutta sitä on tavallaan tullut ihan sokeaksi sille kuinka paljon hän onkin jo venynyt pituutta ja saanut pyöreyttä. Meillä ei enää ole vastasyntynyttä, itseään kippurassa pitävää vauvaa vaan tilalla on nyt hieman isompi vauva.
Otin Hugosta 12 viikkos kuvat ja ihan huvikseni vertasin niitä aikaisemmin otettuihin ja leukani loksahti kirjaimellisesti varmaan polviin asti. Kääk, kuinka suuri muutos näiden viikkojen aikana onkaan tapahtunut. Sanoin J:lle, että katso nyt näitä kuvia, kuinka paljon poika on kasvanut. Siihen J tokaisi, että no niillä on tapana kasvaa. Tottahan toki mä nyt sen sisäistän, mutta että näin nopeasti! Olen kuvannut Hugon kahden viikon iästä asti aina sama lelu vieressä, jotta kasvu näkyy selvemmin. Harmittaa kyllä kun en heti alusta asti sitä hokassut, joten syntymä ja eka viikko on nyt ilman sellaista kuvaa, höh.
Jotta en päivittelisi yksinäni tätä kasvutahtia, niin ajattelin laittaa tännekkin nyt muutaman kuvan. Ihmetellään sitten yhdessä. Kuvat on otettu syntymäpäivänä 19.8., 1 viikkoisena, 2 viikkoisena, 4 viikkoisena, 6 viikkoisena, 8 viikkoisena, 10 viikkoisena ja 12 viikkoisena.
Aikamoinen muutos tapahtunut näiden viikkojen aikana. 
Ensimmäinen vuosi kun on sellainen, että silloin tapahtuu todella paljon kehitystä ja kasvua. Saa nähdä mikä haaste Hugon kuvaaminen on muutaman kuukauden kuluttua, sillä nytkin se on välillä todella haastavaa. Hugo heiluu ja huitoo niin kovaa vauhtia, että noin viidestäkymmenestä kuvata ehkä kymmenen on käyttökelpoisia. Lisäksi poika on päättänyt ettei oikein viihdy mallin hommissa, joten senkin vuoksi kuvaaminen on välillä hieman haastavaa, heh. 
Kun vuosi tulee täyteen, on sitten kiva koota kaikki kuvat allekkain ja nähdä se muutos mitä pienen ihmisen ensimmäisenä vuotena oikein tapahtuu. Mutta nyt nautin tuosta äidin pienestä pojasta vielä hetken, ja etenkin siitä kun häntä saa pitää vielä niin paljon sylissä kuin haluaa. Kumpa tämä aika ei menisi näin nopeeta.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – 

Olen aivan järkyttynyt kun aamulla katsoin uutisia. Miten sekaisin tämä maailma oikein on? Ei pysty ymmärtämään ja samalla sitä väkisinkin miettii, milloin vastaavaa pääsee tapahtumaan Suomessa. Toivon ettei koskaan! Pelottaa ja hirvittää se suunta mihin maailma on menossa. En voi edes kuvitella millaista tuolla itse paikan päällä nyt on. Hätä on varmasti suuri. On tämä niin väärin!

Kommentit

22 kommenttia
Avatar

Hugo on.♡

Avatar

Ihania kuvia! Kiva idea kuvata, niin näkee, miten toinen kasvaa! <3 Tuo on ihan totta, mitä sanoit lopussa. Mihin sitä ollaan oikein menossa! Niin harmillista!

Avatar

Niin paljon on kasvanut näiden viikkojen aikana.♥
Oli kyllä niin kamala uutinen. 🙁

Avatar

Ihana pieni! 🙂 Itsekin järkytyin lukiessani uutisia..

Avatar

Hän on.♥
Oli niin järkyttävä uutinen. 🙁

Avatar

En kestä, on tuo kasvu kyllä huimaa. Niin suloinen tapaus teillä siellä kyllä kasvaa<3
Täälä myös kauhistellaan maailman menoa, ei tajua miten ihmiset rupeaa tuollaista tekemään…

Avatar

Hän on ♡ ja kasvaa niin älyttömän nopeaan.

Ei sitä pysty vaan käsittämään kuinka tämmöisiä asioita tapahtuu. 🙁

Avatar

Voi miten kovin poika on kasvanut ♡ Niin pienen hetken ne ovat pieniä… Ja täällä luettiin myös uutisia pääpyörryksissä. Aivan hirveää,ei edes sanat riitä!

Avatar

Ihan hirveästi kasvanut tässä ajassa. ♡

Oli kyllä niin kamala uutinen..ei pysty ymmärtävän. 🙁

Avatar

Niin suloinen <3

Itsekin poden maailmantuskaa ja ahdistun lasteni tulevaisuudesta, tätäkö se on? :'(

Avatar

Hän on.♥
Tää on kyllä niin kauheeta. 🙁

Avatar

Ihania kuvia <3 Ja herranjestas mikä muutos :o!!! Mun pojalla ja serkun pojalla on 7vk ikäeroa. Sillon kun vauvani oli 7vk ja serkun vauva vastasyntyny oli kauhea ero, nyt ne on samankokosia 😀

Avatar

Kiitos. 🙂 Kyllä pikkuinen on vain kasvanut niin kovasti.♥
Noissa pienissä näkee kasvun niin hyvin. Jos Hugon viereen laittais nyt vastasyntyneen niin meidän poika näytäis jättiläiseltä. 🙂

Avatar

Oijoivoi, mitä kuvia! Apua! Niin nöpönen tuo teidän pikkuinen Hugo! 🙂

Nuo pienet pötkylät ovat kyllä suloisia. Voisikohan jossain käydä sylittelemässä vauvoja ja hieman ladata vauvafiilistä? 😀

Avatar

Hän kyllä on.♥
Pienet vauvat on kyllä jotain niin hellyyttävää.♥ Aina pitäis jollain tutulla olla pieni vauva jota pääsis pitään sylissä ja nuuhkuttelemaan, tosin siinä piilee se vaara että iskee kaamee vauvakuume. 😀

Avatar

Tää teidän pikku-mies on kyllä niin itse suloisuus <3 Ja kyllä, lapset kasvavat aivan liian nopsaan <3

Avatar

Hih, hän kyllä on.♥ Voisin tuijottaa tuota rakkautta aamusta iltaan.
Voi kun kasvaisivat edes hieman hitaammin. 🙂

Avatar

niin suloinen pieni <3
mäki luin uutisia järkyttyneenä, tää on ihan järkyttävää mitä täs maailmas tapahtuu.. ei voi vaan ymmärtää mitenkää päi. tekee pahaa ajatellaki miten paljon tuskaa ja surua ihmiset nytkin tuntee.. 🙁

Avatar

Kiitos Laura, Hugo on. ♡
Kyllä tämmöiset uutiset on aina ihan kamalia. 🙁

Avatar

Mä en kestä sitä miten suloinen tää pieni miehenalku onkaan <3 Harvoin tulee sellainen fiilis että voi kun voisi pidellä ja nuuskuttaa, mutta hänestä kyllä tulee, on niin valloittavan oloinen pikkuinen. Ja todella kasvavat ihan liian nopeasti!

Avatar

Ihana kommentti. ♡ Hugo kyllä on aivan ihana pieni. Vienyt täysin äidin sydämen.♡

Avatar

Mikä söpöläinen ?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä