äiti ja melukylän lapset - Banneri
Lukulistallani on jo monen monta ihanaa blogia joita seuraan. Kuitenkin monta lukemaani blogia on myös lopettanut, joten tilaa muutamalle uudelle tuttavuudelle olisi. Lisäksi joku muu voi löytää itselleen ihanaa uutta luettavaa, niinpä nyt saa linkittää tai vinkata jonkun toisen ihanan blogin. Ei siis haittaa vaikka jo lukisin blogiasi, voit linkittää sen silti. Esittelen sitten muutaman uuden blogituttavuuden ja lisäksi muutaman jo seuraamani blogin.
Aikaa linkittää on sunnuntaihin 15.11. asti. Tutustun rauhassa mahdollisiin uusiin blogeihin ja teen esittelyn jossakin vaiheessa. Toivottavasti löydän itselleni uutta luettavaa ja joku muukin löytää. 

Meillä Iida sai eilen kepit ainakin viikoksi käyttöön kun nyrjäytti nilkkansa liikkatunnilla. Eilen käytiin myös Lumin kanssa Tayssissa ultraamassa nilkkaa ja nestettä löytyi vähän toisesta nilkasta kahdesta kohtaa. Sitä on kuitenkin sen verran vähän, etten usko sen johtavan kuin korkeintaan kipulääkeannoksen nostoon, mutta katsotaan nyt mitä lääkäri on mieltä.
Mukavaa torstaita ja muistakaa linkittää.

Kommentit (61)

oon vähän mattimyöhänen :3
mutta
http://www.olivertekimeistaperheen.fi vauvasta taaperoksi. Taaperon elämää, mamma käy töissä ja dagis on arjessa mukana. mamman arkea hieman hidastaa kilpirauhasen vajaatoiminta.

– Liina

nainentummissa.blogspot.com on mun persoonallinen ja monipuolinen blogi, joka ei oikein asetu mihinkään kategoriaan :). Kirjoitan äiti- ja vauvajuttuja, pohdiskeluja, kosmetiikkapostauksia, ruokaohjeita (alan ammattilaisena), joskus on asukuvia ja tyylijuttuja… Mulle on sanottu, että parasta blogissani on se, että koskaan ei tiedä, mitä seuraava postaus koskee 🙂

pirppunen.blogspot.com
Perhelifestylea ja taaperoarkea 1,5-vuotiaan tytön äidiltä. 🙂

Minäkin 🙂 vaik kyllähän sä oot siellä jo vieraillut <3 10plussanaiti.blogspot.com

Hih ja lukijakin olen ollut jo pidempään. 🙂

Mäkin taidan linkata vaikka luetkin jo, uudet lukijat on aina kiva juttu ?

arjensekametelisoppa.blogspot.com

Ps. Ihanaa kun jaksat aina kommentoida mun blogiin, arvostan sitä paljon ?

Hih, kiitos. 🙂 Koitan aina jättää kommenttia jos sellainen sauma tulee, että ehtii.♥

Voi Iidaa :/ Pikaisia paranemisia sinne ♡

http://pintapuolta.blogspot.com/?m=1 blogia kirjoittaa 17-vuotias lähihoitajaks opiskeleva tyyppi joka opettelee samalla kämppäelämää uudes kaupungis. blogi on yhenlainen sekemetelisoppa josta löytyy niin asukuvia, reseptejä kuin luontokuvia, syvällisiä/pohtivia postauksia unohtamatta. mulla on rento tyyli blogata ja pyrin ottamaan hyviä ja laadukkaita kuvia, tykkäänkin hirveesti kuvata. tervetuloa!:)
ps. tsemppiä tytöille <3

Paranemisia jalalle!! vitsi siitä on ikuisuus kun oon ehtiny tänne blogi maailmaan…Pakko palata lukemaan teidän kuulumisia ajan kanssa=)
linkkiä meille http:// unelmienelamista.blogspot.com

Meidän perheen elämää löydät tästä.Iso perhe jossa rupee vanhimmat lentämään pikkuhiljaa pesästään..

http://helmissa.blogspot.com

Kirjoittelen lastenvaatteista, lapsista, naistenvaatteista, sisustuksesta, meidän arjesta ja vähän kaikesta.
Sä taidat jo seurata meitä? Tsemppii tytöille nilkkojen kanssa <3

Kiitos tsempeistä ja lukijasi olen.♥

Blogi perheen arjesta ja äidin harrastuksista mm. kakkujen, koirien ja lastenvaatteiden parissa. Ripaus pohdintaa elämästä ja aavistus vertaistukea lapsesa menettämisestä. Esikoinen syntyi 2011 marraskuussa ja menehtyi kahden viikon iässä. Kauan odotettu kuopus syntyi kesän lopulla 2014 ♡

http://id3h.blogspot.com

Pikaista paranemista sinne, onneksi pienet ovat nopeasti taas jaloillaan <3

http://prinsessanoppi-lapetiteprincesse.blogspot.com/

Tervetuloa kurkkaamaan 🙂 30+ äiti kolmelle täystuholle, tunnetaan myös tittelillä kotinatsi.
Arjen estetiikkaa ja kauniita asioita. Suloinen sekoitus kotia, lapsia ja kakkuja. Ruokaa ja lastenvaatteita. Omaa napaa ja sisustusjuttuja. DIY -juttujen toteutus on kommelluksineen omaa luokkaansa. Ei mennyt kuin Strömsössä.

Kiitos ja onneksi paranevat pian. 🙂 Pienemmällä on lastenreuma ja sen vuoksi olimme ultrassa. Onneksi nestettä vain vähän niin toivon ettei mitään sen erikoisempaa ole edessä. 🙂

Taidatkin jo lukea mun blogia, mutta…
http:// netankoti.blogspot.com

munlempihetki.blogspot.com

Sä varmaan seuraatkin mun blogia jo, mutta linkitin silti =)

Lukija olen, mutta sai linkata vaikka luenkin. 🙂

Kiva, että olet alkanut seurailla minun blogiani! 🙂 Tässä vielä linkki http://herkkaelama1.blogspot.com/ . Itsekin olisin kiinnostunut löytämään lisää kivoja blogeja 🙂

Toivottavasti löydät uutta luettavaa. 🙂

Tsemppejä nilkkaongelmiin molemmille! Onneksi viikko menee suht nopeasti ja viikonloppu on pian edessä, niin saa lepuuttaa jalkaa 🙂

Kiitos. 🙂 Toivon mukaan isomman jalka on pian kunnossa kun ensiviikolla olisi tiedossa liikkatunnilla luistelua. 🙂 Pienemmän nilkkojen todellinen tila selviää kun lääkäri infoaa (toivottavasti pian).

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X