Äiti ja melukylän lapset - Hero Header

Uusia tuttavuuksia

Teksti Terhi
Olen nyt päässyt jonkin verran tutustumaan uusiin, minulle linkitettyihin blogeihin. Mahtava määrä niitä tulikin ja iltaisin olen niitä lueskellut ja katsellut läpi. Kaikkiin kävin tutustumassa ja täytyy sanoa, että ihanan erilaisia ja mukavia blogeja kaikilla. Nyt esittelen muutaman blogin tänne. Toivottavasti joku muukin nappaa tästä itselleen mukavaa luettavaa.
Tätä blogia kirjoittelee kahden tytön äiti Jonna. ”Kun kuvat ei päädy kehystettäviksi on keksittävä jotain muuta. Pieniä sanoja arjesta, inspiraatioista, hetkistä ja tunteista. Oman pään sisältä.” Tämä blogi kyllä tempaisi ihan heti mukaansa ja kuvat ovat kerrassaan ihania. Tämän blogin parissa aikaa vierähtikin heti todella pitkä tovi. Ihana, kannattaa kurkata.

Tätä blogia kirjoittaa yhden pienen poikavauvan äiti Terhi. ”Blogi alkoi raskausajan päiväkirjana, jossa 6/2015 syntyneen esikoispojan myötä ollaan keskitytty vauva-arkeen sekä ajatuksiin ja tuntemuksiin tuoreena äitinä. Uudessa elämänvaiheessa riittää ihmeteltävää ja ilon aiheita, välillä syvällisempiäkin meitteitä. Vauvaperheen asioiden lisäksi sivutaan muitakin kirjoittajalle tärkeitä aiheita”. Tämä blogi on kyllä aivan ihana ja suosittelen ilman muuta kurkkaamaan ja tutustumaan.

Tätä todella ihanaa blogia kirjoittaa Pia.”Mukana seikkailee kaksi jo aika isoksi  kasvanutta tyttöstä. Tervetuloa ihastelemaan kauniita lastenvaatteita ja seuraamaan meidän arkea!” Tämä blogi imaisi kyllä heti mukanaan ja olen iltaisin lueskellut tätä moneen otteeseen ja ihastellut kauniita kuvia.

Kannattaa käydä kurkkaamassa myös nämä

Kommentit

16 kommenttia
Avatar

Sulla on niin kaunis blogi.♥

Avatar

Voi kiitos Terhi, että mainitsit <3

Avatar

Avatar

Kiitti vinkeistä 🙂 Pitääpi käydä tutkimassa!

Avatar

Käy ihmeessä. 🙂

Avatar

Vau kiitos maininnasta ja täytyypä kurkkia noita muitakin! 🙂

Avatar

Kannattaa käydä kurkkaamassa. 🙂

Avatar

Mulla olis mun blogissa sulle vähän erilainen haaste! Toivottavasti osalistut 🙂

Avatar

Kiitos haasteesta. 🙂

Avatar

Kiitos vinkistä!

Avatar

Olla hyvä. 🙂

Avatar

Mun blogissa olisi sulle 10 kysymystä! 🙂

Avatar

Kiitos, tulen kurkkaan. 🙂

Avatar

Oi kiitos ihanista sanoista! Tuli hyvä mieli! Ihanaa, että viihdyit blogissani 🙂 <3

Avatar

Sulla on kyllä ihana blogi.♥

Avatar

Oi kiitos paljon kauniista sanoista! <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä