äiti ja melukylän lapset - Banneri
Tätä hetkeä oltiin odotettu. Tilanne oli ollut jo sellainen, että se olisi voinut tapahtua hetkenä minä hyvänsä. Nimittäin selältä masulle kääntyminen. Jo pisemmän aikaa Hugo on kääntynyt kyljelleen, muttei ole kuitenkaan mennyt masulleen. Sitten meno alkoi näyttää siltä että pian se tapahtuu joten pidin puhelintani koko ajan lähellä. Jos Hugo päättäisi kääntyä kerkeisin luultavammin kuvaamaan sen, jotta olisin voinut näyttää sen J:lle ja ehkä muutamalle muullekkin.  No aina se oli melkein, muttei kuitenkaan. 
Sitten keskiviikkona 27.1. lähdin viemään Iidan jumppaan ja menin itse lenkille. Kun sitten tulin kotio odotti täällä J niin ylpeä ilme naamallaan ja kehui kuinka Hugo oli kääntynyt. Ensimmäiset sanani taisivat olla ”eikä, ja mä en ollut näkemässä.” Sen jälkeen tuli kuitenkin valtavan ylpeä olo. Pieni poikamme on oppinut jälleen uuden taidon. Illalla siinä pojan ollessa lattialla odotin jos taito näytettiin äidillekkin, mutta ei. Sillä Hugo kääntyi vain kyljelleen ja taas selälleen ja väläytteli niitä ihania hymyjä. 
Seuraavana aamuna pääsin sitten itsekkin todistamaan kun Hugo päätti yhtäkkiä kääntyä. Hienosti se sujui ja tapahtui niin nopeasti. Niin mahtavaa että pieni oppii uutta ja samalla niin kamalan haikeaa kun toinen kasvaa hurjaa kyytiä.
Hugohan ei ole koskaan viihtynyt masullaan ja sama meno jatkuu edelleen. Kun hän tajusi että aina kääntymisen jälkeen joutuu masulleen, eipä ollakkaan enää kääntyilty. Uusi taito siis opittiin ja todettiin ilmeisesti sitten huonoksi, heh. Hugo seuraa kehityksessään aika lailla sisaruksiaan. Meillä on kaikki olleen aika myöhäisiä liikkeelle lähtijöitä, joten olisin ollut todella ihmeissäni jos kääntyminen oltaisiin opittu aikaisemmin. Saa nähdä jatkuuko kääntyily, vai päättikö Hugo että se saa nyt jäädä kun joutuu siihen huonoon asentoon. Jännityksellä odotan mikä taito opitaan seuraavaksi.
Se olisi nyt tammikuu sitten paketissa ja huomenna on jo helmikuu. Helmikuulle onkin kaikkea kivaa tiedossa mm. viikonloppuna juhlitaan meidän Ainon synttäreitä.

Kommentit (28)

Onnea uudesta 🙂 Meillä odotetaan yhä sitä pyörähdystä. Kyljellään makoilee kovasti muttei meinaa päästä eteenpäin muutakun siskon avustamana 😀
Kuitenkin se kääntyy ensi viikonloppuna kun lapset lähtee isin kanssa mummalaan ja äiti jää kotiin..

oi niin ne pienet vaan oppii, tuossa alle vuoden iässä noita uusia taitoja tulee niin valtavan nopeasti lisää!! ihana söpöliini<3

Ensimmäisenä vuotena tapahtuu kyllä niin paljon uusia taitoja. 🙂 Hugo kyllä on oikea söpöläinen.♥

Onnea pienelle uudesta taidosta! <3 Hän on niin suloinen tapaus<3

Taitava Hugo! Ja niin suloinen <3

Hugo on kyllä oikea äidin taitava ja pieni söpöliini.♥

Onnea uudesta taidosta 🙂 Kohta sitä mennään jo eteenpäin 😉

No niin mennään.♡ En ehkä kestä..nää kasvaa liian nopeeta.

Taitava pienimies!
On se vaan niin ihana seurata kun lasten taidot karttuvat. <3

Hih, niin on.♡
Ja kyllä on ihana päästä näkemään kun pieni oppii uutta.♡

Hyvä Hugo! 🙂 Nuo uudet taidot tuntuu kyllä aina niin ihmeellisiltä! <3

Ihana poitsu<3 Se on jännää aikaa vanhemmillekin odottaa, kun toinen on ihan hilkulla oppia jotain uutta. Joko…entäs nyt? Ja se hetki, kun toinen silmät loistaen onnistuu<3

Hugo on.♡
On tämä jännää aikaa kun pieni oppii uutta koko ajan. Ja juuri se silmien loiste kun uusi juttu onnistuu. Hämmästyksestä riemuun. 🙂

Niin suloinen poika, ettei voi muuta kuin tuijottaa tuota alinta kuvaa. Ihana!<3

Oon täysin samaa mieltä.♡ Hugo vaan on niin ♡♡♡.

Oi miten söpö poju! <3 Mä en vaan kestä kun on niin suloinen!!

Sitä hän on.♥
Niin valtavan suloinen ja rakas äidin pieni.♥

Voi rakkaus, ihana uusi taito ♡

Täällä ollaan ylpeitä pienen uudesta taidosta.♥

Kohta varmasti mennään jo ympäri sielläkin. 🙂 Meillä köllittiin pitkään kyljellään ennen kuin sitten lopulta käännyttiin.
Toivotaan että ei käänny juuri silloin.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X