äiti ja melukylän lapset - Banneri
Niin se kuulkaa aika rientää ja tänään tuli kuluneeksi neljä vuotta siitä kun julkaisin ensimmäisen postauksen. Alkuun postailu nyt oli mitä oli ja koko blogimaailma oli minulle täysin uusi tuttavuus. 
Alunperin kirjoitin blogia vain itselleni, ystäville ja sukulaisille. Kirjoitin Lumin sairaudesta, Matiaksen silmien sondeeramisesta ja arjesta (olen piilottanut aika paljon vanhoja tekstejä, kun ovat minusta olleet liian henkilökohtaisia juttuja). Sitten tuli pitkä väli kun en kirjoittanut yhtään mitään, kunnes kipinä kirjoittaa palasi kun aloin odottaa Ainoa. Silloin löysin myös muita blogeja joita muuten seuraan edelleen. Hiljalleen lukulista laajeni ja innostuin yhä enemmän kirjoittamisesta. Laitoin blogini niin että myös hakukoneet sen löytäisi. Halusin että tarvittaessa muut odottavat tai lastenreuman kanssa kamppailevat voisivat löytää blogiini ja samalla seurata sitten ihan arkeamme. Muistan kuinka onnellinen olin kun blogillani oli 19 lukijaa.
Käsittämätöntä että siitä tosiaan on jo neljä vuotta aikaa kun pitkän pähkäilyn jälkeen painoin julkaise nappulaa. Jännitti, vaikkei blogillani ollut edes lukijoita. Toisaalta jännitin, että mitä jos joku tuttu näkee tämän, tosin kaverini tästä tiesikin kun kerroin hänelle.  Alkuun ”piilotinkin” blogini hyvin. Nythän tätä seuraa jo ties kuinka moni tuttu. Todellisuudessa en varmasti edes tiedä että kuinka monta heitä on, heh. Se oli oikeastaan 2013 vuoden loppua kun voi sanoa että aloitin bloggaamisen kunnolla. Ja tällä tiellä sitä nyt ollaan.

”Se oli aika loppuvuotta 2013 kun tuntui että olin päässyt bloggaamisen kanssa oikein vauhtiin ja lukijoita tupsahteli koko ajan lisää. Kirjoitin usein ja aiheet vaihtui laidasta laitaan, niin kuin nytkin. 31.12.2013 päätin sitten perustaa blogilleni facebook sivut. Harrastuksesta oli tullut minulle hurjan tärkeä ja innostusta lisäsi lukijoiden kivat kommentit. Nyt tuntui etten enää kirjoita näitä vain itselleni ylös vaan myös lukijoille. Hiljalleen myös blogin ulkoasu muuttui enemmän itseni näköiseksi. Tausta sai valkean sävyn ja bannerit vaihtuivat usein, nopeasti kyllästyvää sorttia kun olen. Kirjoittamiseen tuli se oma tyyli ja se kävi aina vain helpommaksi.”

Pätkät otettu #Blogisitarina -postauksesta. Koko blogini tarinan voit käydä lukemassa täältä.

Tästä blogista on tullut minulle todella tärkeä ja on ollut ihanaa huomata etten turinoi täällä itsekseni vaan te ihanat lukijat ja satunnaiset vierailijat jätätte kommetteja. On edelleen yhtä sydäntä sykähdyttävää nähdä kun uusi seuraaja ilmaantuu, olen kiitollinen teistä jokaisesta. Osaa olen tavannut ihan kasvokkainkin ja se vasta onkin ollut ihanaa. Äiti ja melukylän lapset -blogi on minun hengähdyspaikkani ja paikka josta löytää tarvittaessa vertaistukea ja tsemppaavia viestejä. Kiitos teille ihanille lukijoille, ilman teitä tämä ei olisi näin mukavaa ja antoisaa. 

Itse kun pidän Muumeista sekä tunnetusti suklaasta niin päätin arpoa teille ihanille Haisuli käsipyyhkeen 30x50cm (Finlayson) sekä Padan aamurumba -suklaalevyn.

Mukaan arvontaan pääset näin:
Yhden arvan saat kun kommentoit mukana ja jätät sähköpostiosoitteesi
Toisen arvan saat olemalla lukijani

Kolmannen arvan saat jos kommentoit/linkität, mikä on lempi postauksesi, jonka olen kirjoittanut.

Sinun on siis mahdollista saada kaikkiaan kolme arpaa. Ilmoitathan monellako arvalla olet mukana. Arvonta alkaa nyt ja päättyy 3.3. klo 23.00.

Kommentit (63)

Yhdellä arvalla osallistun
sampsapie(at)gmail.com

2 arpaa
Meillä alkaa pian aamurumba, tähän asti ollaan oltu kotosalla, tulis siis tarpeeseen toi sukulaati
pauleceb(at)gmail.com

Kolmella arvalla mukana. Mun yks suosikkini on Niin mikä yhteinen parisuhdeaika?-postaus
marialuok(at)gmail.com

Onnea blogille! Kahdella arvalla olen mukana, Haisuli onkin meillä yksi suosikkihahmo Muumeista 😛
arhippainen@luukku.com

Onnea merkkipäivän johdosta! Kahdella arvalla mukana. 🙂 hiudipii at gmail.com

Kahdella arvalla mukana! onmaailmameilleavoinna.blogspot.com

Ooiiii paljon onnea!! <3
Tykkään tosi paljon sun ihanan äidillisestä tyylistä, ja lempipostauksia on yleisesti ottaen kaikki äitiyteen liittyvä..koska se äitiys huokuu susta niin ihanasti <3 Yks lemppareista oli esim se missä kerroit olevas koukussa lapsen syntymän ensihetkiin..mutta kun en sitä äkkiseltään löydä, nii olen kahella arvalla mukana!:D
liisaeveliina@gmail.com

Oo no kiitos, ja niihän tossa lukikin että kommenttiki riittää.. Hyvin taas luin:Dd

Kiitos Liisa.♡
Saat kyllä kolme arpaa. 🙂 Vaihtoehtona oli juurikin kertoa niin kuin sinä teit tai linkittää (jos ei jaksa kertoa). 😀

Onnea, onnea! Kahdella arvalla mukana arvonnassa
meretekos(at)gmail.com

Onnea blogille!! <3
Mukaan kahdella arvalla. 🙂 On ollut todella kiva seurata sun blogia ylipäätänsä, mutta kyllähän nuo reumajutut on ne mitkä on niin lähellä meitä, että niitä on aina kiva lukea. Tai ei silloin, kun tulee tylsiä takapakkeja. Mutta on kiva kuulla teidän reumakuulumisia. 🙂

Koitanpa minäkin onneani arvonnassa! juhtimus(at)gmail(piste)com

Yhdellä arvalla mukana! Onnea muös blogillesi. 🙂 hiltuha(at)gmail.com

Mukana yhdellä arvalla! 🙂
Viime syksystä oon ruvennu seuraamaan, kiva lukea kun meillä melkein saman ikäiset vauvat, teidän Hugo kuukauden vanhempi kun meidän Aatu. 🙂
jenna-1993-@hotmail.com

Onnea! Ja kivaa kevättä!
Kaksi arpaa, kiitos
vaatehuttuja(@)gmail.com

Onnea <3 4 vuotta on kyllä huisi saavutus!!
Mukana kahdella arvalla arvonnassa <3

Onnea blogille! Mukana lukijana kahdella arvalla.
s.kansakoski(at)luukku.com

Luen postauksesi aina kun huomaan uusimman kirjoituksen ? kaikki on kivoja aiheita! Kahdella siis mukana!

Onnea, neljä vuotta on tosi pitkä aika! 🙂 Olen mukana kahdella arvalla, yksi mieleenpainuvimmista postauksista on ollut kun kerroit hetki sitten puolen vuoden täysimetyksen onnistuneen, ettekä aloittaneet soseiden maistelua tätä ennen. Itsekin tätä miettineenä se tuli juuri oikeaan aikaan 🙂
anniina.leppaniemi(a)gmail.com

Paljon onnea blogillesi! Tykkään kaikista sun postauksista, mutta eniten Hugon liittyvät jutut (yllätys) kiinnostaa 🙂

3 arpaa siis! <3

Wau, onnittelut 4-vuotiaalle, kunnioitettava blogitaival <3 Kolmella arvalla mukana. Mie oon tykännyt sun raskausviikko-postauksista ja muutenkin lasten ja arjen kuulumisista. kaljukeiju@gmail.com

Onnea blogitaipaleesta 🙂 Minun yksi lempijuttu oli tammikuulta ja otsikkona Niin mitä olinkaan sanomassa? Se nimittäin antoi toivoa, etten ole tämän muistamattomuusongelman kanssa yksin. Mieskin jo ihmettelee, kuinka voin olla niin hajamielinen. Muisti vaan ei millään pysy 4-lapsisen perheen mukana, osasyynä varmaan on vuosia vähiin jääneet yöunet. Kolmella mukaan arvontaan, terkuin riiti81( at )gmail.com

Kahdella mukana! Suosikkipostauksia on kaikki Hugoon liittyvät, meillä 2pv vanhempi vauva, nii ihana vertailla ja huomata miten samoja asioita ne osaa! Ja sulta oon apinoinu tavan kirjoittaa muistiin joka kuukausi mitä uutta neiti on oppinu? PäiviP (martikainenpaivi at hotmail.com)

Mukana kahdella arvalla 🙂
maenpaa.nea @ gmail.com

Mä oon niiiiiin onnellinen että oon löytänyt sut!! Oot ihan huippu ♡
Mukana 2 arvalla. Nede93@windowslive.com

Mukana kahdella arvalla. . Mä tykkään lukea blogiasi kun sulla selvästi aika samanlainen arvomaailma ja ajatukset kun itsellä. Meillä kolme lasta 4/09. 1/11 ja 5/13. Eli aika lähekkäin myös osan teidän lasten kanssa. Erityisesti muistan postauksen kun mietit että viides lapsi olisi kiva. ☺ laura.helin@hotmail.com

Mukana kolmella arvalla 🙂

Mun lemppari postaus on ollut sulta varmaan kaikki Hugon kuukausipostaukset 🙂

riikk-a@hotmail.com

Onnittelut hyvänmittaisesta blogitaipaleesta!

Mukana ollaan kahdella arvalla. Olen seurannut blogiasi pitkään ja lukenut matkan varrella monta mielenkiintoista postausta 🙂
ei.ihan.viela@gmail.com

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X