äiti ja melukylän lapset - Banneri

Tällä äidillä on edessä mielenkiintoinen ja ehkä hieman jännittäväkin viikonloppu. Huomenna pakkaan kamat ja Hugon autoon ja ajelemme kahdestaan siskolleni yökyläilemään. Ihanaa päästä välillä vähän pois kotoa ja keskittyä vain yhteen lapseen. Muut jäävät J:n kanssa kotiin. Tämä tekee myös erittäin hyvää muille lapsille, viettää aikaa isin kanssa.
Lauantaina jännitystä onkin edessä, kun tämä äiti nousee pitkästä aikaa, siis todella pitkästä aikaa junaan ja hurauttaa sillä Hugon ja siskoni kanssa  H e l s i n k i i n, iik.  Kyllä vain. Edessä on siis oikea seikkailu, heh. Juna lähtee aikaisin aamulla ja katsotaan mitä Hugo siitä tuumaa. Uskon kuitenkin että parin tunnin junamatka on vauvalle ja äidille mielekkäämpi, kuin kolmen tunnin automatka ja päätön palloilu keskustassa. Saatika jos pitäisi metsästää autolle paikkaa ja maksaa siitä hunajaa. 
Päivä Helsingissä sisältää hieman kaupoilla käymistä, uusien huippu ihmisten tapaamista, uutta informaatiota ja toivottavasti hyvää ruokaa. Niin malttamattomana jo odotan viikonloppua. Hieman myös jännään mitä Hugo on reissusta mieltä, mutta eiköhän hän siitä hyvin selviydy. Enemmän ehkä mietin miten löydän sieltä mitään, sillä en ole Helsingin keskustassa tainnut käydä kuin kerran enemmin ja siitäkin aikaa ihan hirmuisesti. No mutta siskon kanssa kivaa seikkailua edessä. Ei voi tulla kuin kiva päivä.
Tässä hieman jo kauhistelen, kuinka paljon muutaman päivän reissuun voikaan tarvita pieni ihminen tavaraa. Itselle nyt riittää ihan muutama vaate, meikit ja hammasharja. Mutta Hugolle pitää tyyliin pakata kaikki. Vara vaatteet kaikille päiville, vara vaatteiden vara vaatteet, ruokaa, vaippoja, sideharsoja, rattaat, vaunukoppaa, leluja, talkkia, rasvaa.. Lista on aika loputon. Mutta parempi varautua kunnolla, ettei jotain tule heti ikävä. Tosin onhan siinä kauppojakin, että pääsee kyllä ostamaan, mutta silti.
Tulen varmasti kertomaan teille myöhemmin miten reissumme meni ja mikä olikaan varsinainen matkan tarkoitus, hih. Tuskin maltan housuissani enää pysyä, niin jännittyneen odottavaiset tunnelmat minulla on koko viikonlopulle. Ja lisäksi minulla on pieni vaatekriisi, vaikka luulin jo tietäväni mitä puen. Ah, niin ihana olla nainen ja vaihtaa mieltä joka toinen sekunti siitä, mitä pukea päälle.
Kiitos muuten kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille. Vastailen niihin illalla oikein ajan kanssa. Mukavaa torstaita.

Kommentit (34)

Oooh, onpa jännittävää! Ihanaa viikonloppua! 🙂

Jännää, hauskaa reissua! Se on ihmeellistä miten paljon tavaraa täytyy lapsille pakata 😀

Hih, niin on. 😀 Kiva kun on pikkuisen erilainen viikonloppu tiedossa.
Ja kyllä, uskomaton määrä sitä äkkiä kertyy. 😀

Me matkustettiin vauvan ollessa 5kk ekan kerran yli yhden yön matkalle, 5h junamatkan päähän veljelleni. Oli niin helppoa kun vielä täysimetti, ei tarvinnut pakata pulloja tai ruokalappuja.. Junassa sai syötettyä hyvin ja kaupungilla:) ps. Onneksi vauvan vaatteet on niin pieniä, että sama onko neljä vai kuusi bodya, ei vie tilaa paljon. 🙂 mukavaa lomaa! -S

Kiitos S.♥
Onneksi ne vaatteet on tosiaan niin pieniä, niin ei ihan hirmuisesti vie tilaa. 🙂 Meillä onneksi riittää nyt ruuaksi pelkästään yksi pilttipurkki mukaan, joten vielä päästään siltä osin helpolla. 🙂

Oi, kuulostaa kivalta ja jännältä 🙂

Ihanaa reissua!

Kiitos Ninni.♥
Mukavaa ja jännää tulee olemaan. 🙂

Oijjj jännää! Tällänen pieni reissu varmasti piristää kaikkia! 🙂 Nauttikaa yhteisestä ajasta vauvan kanssa <3

Hih. 😀 Kiitos, kyllä piristää ja me nautimme ihan täysin.♥

Me lähdetään kans viikonlopuksi reissuun ja auton takakontti täyttyy lahjakkaasti jo rattaista, matkasängystä ja sen patjasta 😀 Ja just noi varavaatteiden varavaatteet 😀 Kivaa reissua, uteliaisuus vähän heräsi 😉

Ihanaa reissua teillekin.♥ Ja kyllä sitä ihmeesti tulee tavaraa mukaan. Mullakin oli auto aika täysi ja liikkeellä ollaan vain kahdestaan. 😀

Kivaa reissua. Hyvin se varmasti menee ja hauskaa tulee olemaan!

Kiitos.♥
Hih, varmasti menee ja kivaa tulee olemaan. 🙂

Oujee! 😀 Minä niin muistan tuon ajan kun pienimmälle piti pakata paljon kamppeita ja silti jännitti, että onko riittävästi tavaraa mukana. Täältä Helsingistä löytyy kyllä joka kulmasta jokin liike josta voi täydentää varastoja tarvittaessa! <3

Hihii. 😀
Uskomattoman määrän tarvii kun pienen kanssa lähtee reissuun. 🙂 Hih, varmasti löytyy. 🙂

Hauskaa reissua! 🙂 Näin pienen kanssa on ihan sama onko reissussa yhden yön vain viikon, tavaran määrä on vakio. 😉

Kiitos.♥
Se on kyllä totta. 🙂

Oi että ihanaa reissua! <3
Mun piti kans ajatuksella kommentoida edelliseen postaukseen, mutta teen sen sit ehkä myöhemmin:D mut ajatuksia herättävä ja hyvä postaus!
viikonloppua! <3

Kiitos Liisa.♥
Mukavaa viikonloppua myös sinne.♥

Vitsit, ihanaa reissua teille ♡♡

Kivalta kuulostaa! 🙂 Edellisessä postauksessa oli tosi hyviä pointteja, luin sen vasta äsken. Empä ole oikeastaan tullut ajatelleeksikaan millaisia kommentteja useamman lapsen äitinä saattaa kuulla kyllästymiseen asti… mutta mikäs siitä "suurperheen" äidistä niin kovin erilaisen tekisi paitsi ehkä se että osaa hoitaa monen lapsen asiat 🙂

Kiitos.♥ Ihmeen paljon näitä kuulee. Varmaan yhtä usein kuin yhden lapsen vanhemmat kyselyitä toisesta lapsesta.

Voi kun kiva, onpa teillä mukava viikonloppu tiedossa!! Hyvin se menee ❤ Ja edelliseen tekstiisi- enpä taida itseänikään noista stereotypioista tunnistaa vaikka viisi lasta täälläkin on 🙂 Luulen että niitä ulkonäöstään enemmän/vähemmän huolehtivia on niin yhden kuin useamman lapsen äideissä- ja myös naisissa joilla ei lapsia ole. Ihanaa viikonloppua vielä teille ❤

On kyllä kiva viikonloppu.♥
Niin samaa mieltä kanssasi. Meitä kun on täällä niin monenlaisia. 🙂
Ihanaa viikonloppua myös sinne.♥

Jänskäpänskää 😀 ja nauti erilaisesta viikonlopusta ♡♡ haastetta tuo kyllä varmasti tuo Hugon kamojen pakkaus! Mut niin se menee aina et pienimmällä on eniten tavaraa 😀

Hih, niin on. 😀
Ja kyllä pienimmällä aina eniten tavaraa mukana, ja eikä ees moni kuitenkaan tule käyttöön. Mut jos niitä ei olisi, niin heti tulis tarvetta. 😀

Voi vietä ihana viikonloppu!! Jään jännityksellä odottamaan mikä matkan tarkoitus on:)
Tuo on niin totta, sillä määrällä mitä parille päivälle pakkaa lapselle tavaraa mukaan vois olla vaikka viikon jossain!Mutta kun k a i k k e e n pitää varautua.
Toivottavasti saat vaatekriisin selätettyä;)

Niin on todella kiva viikonloppu tiedossa. 🙂 Aamusta sitten kohti Helsinkiä, iik. 🙂
Hih, todellakin kaikkeen pitää varautua. 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X