äiti ja melukylän lapset - Banneri

Tahdon kiittää teitä kaikkia ihania jotka kommentoitte edelliseen postaukseen ja kerroitte perheenne koosta sekä omia kokemuksianne, myös niitä kipeitä. Kommenttien määrä yllätti minut täysin ja ilta venyi yö myöhään niitä lukiessa ja vastaillessa. Vastauksianne lukiessa välillä oikein laittoi suututtamaan millaisia kommentteja toiset ovat saaneet kuulla perheensä koosta, ihan käsittämätöntä mitä jotkut voi sanoa toiselle. Koitetaan kuitenkin olla välittämättä ja päästää nuo toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Vaikka omasta kokemuksesta voin sanoa, että kun niitä kuulee liikaa, niin jossain vaiheessa tulee vain mitta täyteen ja kuppi kaatuu nurin.

Minusta on ihana huomata että perheitä on niin monen kokoisia ja niin monia eri kokoonpanoja. Osalla lapsiluku täynnä, osassa perheitä odotetaan ja osassa vielä pohditaan josko sittenkin vielä yksi. Jokainen perhe näyttää silti kokevan jonkinmoista arvostelua perheen koosta ja ratkaisuista. Harmillista, sillä nuo kuitenkin ovat perheen sisäisiä asioita. Silti ne kuitenkin kiinnostavat ihmisiä, ihminen kun on utelias luonne. Jokainen perhe kuitenkin tietää mikä on se heille sopiva koko ja lapset ovat varmasti ihan yhtä rakkaita, olivat he sitten mitä sukupuolta tahansa.

Juuri tämä tekee tästä blogin kirjoittamisesta ihan mahdottoman mukavaa, kun te ihanat jaksatte kommentoida siellä ruudun toisella puolella ja jakaa omia kokemuksia samaisesta asiasta.  Se antaa uutta virtaa tähän hommaan ja samalla saan tietää jonkin verran myös teistä lukijoista. On ihan mahtavaa oppia hiljalleen tuntemaan keitä siellä ruudun toisella puolella on. Joten suuri kiitos teille kaikille.

Meitä voi seurata myös Facebookissa sekä Instagramista meidät löytää nimimerkillä _terhin_

Kommentit (12)

Kiitos itselles ihanasta blogista<3

sun blogiin on kiva kommentoida kun vastaat aina "kunnolla" ja ajatuksen kans niihin. kiitos hyvästä blogista!:)

Kiitos Laura ihanasta kommentista.♥

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X