Äiti ja melukylän lapset - Hero Header

Vappua

Teksti Terhi

Serpentiiniä, paljon palloja, munkkeja, simaa ja yhdessä oloa. Niistä koostuu meidän vappu. Hugo on ollut palloista aivan innoissaan, niin kuin toisetkin lapset. Serpentiiniä pyöritellään käsissä ja se vasta naurattaakin kun sitä heitetään ilmaan tai sinne sekaan pääsi istumaan.

Ilmapalloilla voi keksiä vaikka millaisia leikkejä. Voi kisailla kenen pallo pysyy kauiten ilmassa, kenen pallo on ensin ylittänyt maaliviivan, kun palloa saa kuljettaa vain puhaltamalla (pallo siis lattialla), tai kuka saa pompautettua pallon korkeimmalle. Lisäksi nauruhermoja kutkuttaa kun pitää koittaa kuljettaa palloa jalkovälissä tai käden päällä samalla kun menee jonkin tietyn radan läpi. Esimerkiksi noita meillä tänään luvassa.

Vappuna parhainta on ehdottomasti se lasten riemu kun riehuvat ilmapallojen kanssa. Tämä onkin ensimmäinen vuosi pitkään aikaan kun ei ostettu foliopalloja. Syynä se että ne menevät niin nopeasti rikki ja koska meillä ei ollut kulkua Tampereelle niin en sitten raaski ostaa viittä palloa täältä, koska ne maksavat tuplasti enemmän. Mutta eipä lapsia tuntunut se haittaavan. Puhallettiin iso läjä tavallisia palloja ja sekös vasta kivaa onkin.
Mutta nyt on munkit paistettu ja viety vähän ystäväperheelle, joten toivotamme kaikille oikein iloista vappua ja syökäähän masut täyteen munkkia ja juokaa simaa. On ne niin hyviä. Itse mietin että josko uskaltaudun niitä syömään, sillä tässä on oltu ilman kananmunaa jo pitkään kun pienenä Hugo siihen reagoi. Jos sitä maistaa vähän ja katsoo miten se vaikuttaa.

Kommentit

26 kommenttia
Avatar

Hih, Hugolla oli todella kivaa. Nauraa käkätti kun serpentiinejä ja ilmapalloja heiteltiin ilmaan. 🙂

Avatar

Ihanaa vappuviikonloppua sinne myös 🙂 Hih ja miten ihanan pirtsakoita kuvia ♡♡

Avatar

Hih, kiitos ja sitä samaa sinne teille.♥

Avatar

Ihania kuvia ja ihanaa vappua teidän perheellenne♥ Meillä kesti foliopallot viime vuonna juhannukseen asti ilmassa! Nyt ei kyllä vaikuta yhtä laadukkaille, mutta onneksi nuo eivät hirveästi maksaneetkaan.

Avatar

Kiitos Nanna ja ihanaa vappua sinne myös.♥
Oi, ompa siellä ollut kestävät pallot. 😀 Meillä yleensä lapset koheltaneet niiden kanssa niin paljon, että ovat siitä syystä menneet hajalle.

Avatar

Ihanaa vappua teille!

Avatar

Kiitos Tuija ja sitä samaa teidän perheelle.♥

Avatar

Voi miten ihanat kuvat, etenkin viimeinen <3 Ihanaa vappua!

Avatar

Hih, Hugo oli niin ylpeä kun pääsi noiden sertpentiinien keskelle istumaan. 😀 Kiitos ja ihanaa vappua sinne myös.♥

Avatar

Iloista vappua teille! 🙂 <3

Avatar

Kiitos Meri ja sitä samaa teille.♥

Avatar

Hauskaa vappua teille! 🙂 Muistan että ihan noita samoja juttuja leikittiin pallojen kanssa omassa lapsuudessa ja myös vappuviuhkat oli meillä suuri hitti! 🙂

Avatar

Kiitos Terhi ja sitä samaa sinne.♥
Noiden pallojen kanssa saa kyllä huippu leikkejä aikaan. 🙂 Itsekin noita pienenä leikkinyt. 😀

Avatar

Ihanaa vappua! 🙂

Avatar

Kiitos Nea ja sitä samaa teidän perheelle.♥

Avatar

Iloisia vappukuvia! Ihanaa vappua teille<3

Avatar

Kiitos Emmi.♥
Iloista vappua teidän perheelle.♥

Avatar

Iloista vappua! 🙂

Avatar

Kiitos Ninni ja sitä samaa sinne teille.♥

Avatar

Ihanaa, iloista vappua!!

Maistoitko munkkia? Perjantaina juuri juttelin työkaverin kanssa, jonka lapsella oli ollut todella ankara kananmuna-allergia. Viime vuonna lapsen huomattiin sitten sietävän hyvin kananmunaa munkissa, vaikka monessa muussa muodossa tuleekin vielä lievä oire. En sitten tiedä,mitä vapputaikaa se on. 😀

Avatar

Kiitos Minna.♡♡
Juu maistoin ja itkua ei tullut ja punoitusta tuli ihan inasen vaippa-alueelle. Olikohan tämäkin tuota vapputaikaa. 😀 Varovasti jatkamme totuttelua..mutta olisi mahtavaa jos kananmuna alkaa nyt käydä. 🙂

Avatar

Ihanat kuvat <3 🙂
Tulin niin hyvälle tuulelle näitä katsoessa!
Kovasti on muuten sun näköinen tuo teidän vanhimmainen 🙂

Avatar

Kiitos Salla.♡♡
Meillä oli aika hauskaa näitä kuvia räpsiessä. 🙂
Hih, näin on moni sanonut. 🙂

Avatar

Aivan ihania vappukuvia! 🙂 <3

Avatar

Kiitos Anna.♡♡

Avatar

Ihanaa vapputunnelmaa kuvissa! Hugo niin onnellisen näköinen 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä