äiti ja melukylän lapset - Banneri
Kerrassaan niin aurinkoisia ja kauniita päiviä ollut, että niistä on pitänyt nauttia todella. Ollaankin käyty nyt lasten kanssa yhdessä lenkittämässä koiraa metsässä. Lumet ovat sulaneet sen verran hyvin, että Ainokin pystyy kävelemään, ilman että on koko ajan nenällään. Hugo on kulkenut manducassa ja ottanut siinä unet samalla. Että mä niin tykkään kun Hugo viihtyy nykyään tuossa repussa, on se niin kätevä.

Lapset tykkäävät tutkailla heräilevää luontoa. Ja kuinka kiva on hypätä metsätiellä oleviin vesilätäköihin, nauttia viimeisistä lumikasoista, kuunnella lintujen laulua ja keräillä lumen alta paljastuvat kävyt. Lapset nauttivat metsässä kävelystä ja odottavat jo malttamattomina että pääsevät poimimaan sieltä mustikoita, puolukoita ja sieniä. Niitä hetkiä nyt joutuvat tovin odottaa, mutta siihen asti voidaan tehdä mukavia metsäretkiä. Keväisin tuolla metsässä on niin mukava tallustella, kun ei tarvitse jännittää luikerteleeko vastaan käärme ja kiusana ei ole niitä ällöjä hirvikärpäsiä.

Äiti nauttii, lapset nauttii ja koira nauttii. Niinpä meidät taitaa löytää monena päivänä käppäilemästä läheisestä metsästä. Kunhan vain hienoja päiviä riittää, jotta Hugo voi matkustaa repussa. Meiltä kun ei kantotakkia löydy.

Nauttikaahan kaikki näistä aurinkoisista ja keväisistä päivistä.

Muistutan myös että tänään illalla klo 23.00 sulkeutuu lapsimessulippu arvonta. Kannattaa siis ihmeessä vielä käydä osallistumassa. Arvontaan pääset kun painat t ä s t ä.

Kommentit (12)

Nyt on kyllä ollut niin upeita ilmoja että <3 Vähän harmittanut kun ei vielä olla päästy ihan kunnolla kaikki ulkoileen. Esikoisen kanssa onneksi, mutta pitänyt pysyä sellaisella etäisyydellä että pääsee sit äkkiä vauvaa ruokkimaan jos tarvis 😀

Googlaappa Kumja kantopaneeli! On tosi näppärä ja saa takkiin kun takkiin oikenlaisen vetoketjuadapterin kanssa! 😉

Pitääkin kurkata. Kiitti vinkistä. 🙂

Ihana kevät ja ihanat te <3 🙂

Kevät <3 <3 Oon niin loves 😀 <3
Ja vähänkö kiva että Hugo viihtyy noin kivasti repussa!

Kevät on kyllä niin ihanaa aikaa.♥ Aurinko alkaa lämmittää ja valoisuus antaa virtaa. 🙂
Ja on kyllä niin mahtavaa kun poika viihtyy tuossa manducassa. 🙂

Oih! Kevät on kyllä niin ihanaa aikaa!! Nyt nautitaan <3

No niin on ja todellakin nautitaan. 🙂

Tänään on kyllä ollut kevään tähän asti paras sää ainakin täällä Turun kyljessä. Täällä on otettu (naama)aurinkoa terassilla ja käyty rannassa kävelyllä. Sitä voisi mennä vielä vaikka uudelleen iltapäiväkävelylle, kun kerran on noin mahtava ilma! 🙂

On kyllä niin kauniit ilmat. Aurinko lämmittää jo niin kivasti. 🙂

Toivotaan että nämä mahtikelit jatkuu. 🙂 Pian tekin saatte ulkoiluluvan ja pääsette koko porukalla nauttimaan ulkoilusta.♡

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X