äiti ja melukylän lapset - Banneri

En ymmärrä Kuinka aika kuluu näin nopeaan, kuinka luonto voikaan näyttää nyt niin älyttömän kauniilta ja kuinka päivistä loppuu tunnit kesken.
Seuraavaksi ajattelin laittaa Hugon nukkumaan ja sen jälkeen juoda kupposen teetä ihan rauhassa ja lukea hieman blogeja.
Viimeaikoina Olen pohdiskellut mitä tulevaisuudessa tulen tekemään. Olen ollut kotiäitinä pitkään ja niin vauhdilla Hugo kasvaa, että kohta on edessä ne hetket kun pitäisi kääntää uusi sivu elämässä. Mutta millaiselta se näyttää, sitä en osaa vielä sanoa.
En osaa päättää Millaiset uudet rattaat haluaisin Hugolle vai haluanko sittenkään uusia. Leikkaisinko Ainolle kesätukan vaiko en. Ja mitä tekisin omille hiuksilleni.
Muistan ikuisesti Ihan jokaisen päivän kun oma lapsi on syntynyt, sen hetken kun olen saanut vauvan rintani päälle, sen onnellisuuden. Sitä ei unohda koskaan.
Päivän paras juttu On ehdottomasti se että Lumi sai vihdoin viettää kaverisynttärit. Jo niitä olikin odotettu.
Noloa myöntää, mutta pelkään kuollakseni hämähäkkejä, käärmeitä, tukkimiehentäitä, punkkeja ja kaikkia epämääräisiä öttiäisiä. Koitan olla siirtämättä tätä hysterisointia omiin lapsiini..tosin huonolla menestyksellä kun osa huutaa kurkku suorana kun näkee kärpäsen, heh.

Viikko sitten Otin askeleen kohti unelmaani ja olin pääsykokeissa. Tai esivalintakoe se oli joka tehtiin kotona ja joka meni penkin alle. Sanoisinko että ei ole helppoa vastata kokeen kysymyksiin kun yksi sairastaa vesirokkoa ja pitää rasvata monta kertaa, yksi höpöttää koko ajan omia sinua vastapäätä istuen ja pienin päättää herätä kesken kaiken uniltaan. Siinä vaiheessa 90min tuntui liian lyhyeltä ajalta ja ajatukset oli jossain ihan muualla. Onneksi voi hakea vuoden päästä uudestaan ja silloin joku muu saa hoitaa lapsia sen ajan, heh.
Kaikista pahinta on Se kun lapset sairastaa ja heillä on paha olla, etkä voi ottaa pahaa oloa pois. Välillä riittämättömyyden tunne tuntuu pahalta.
Salainen taitoni on heh, onko mulla sellaista edes?
Jos saisin yhden toiveen se olisi Ei tuo yksi toive kyllä riitä mihinkään, mutta jos minulla olisi vain se yksi niin toivoisin onnellista elämää kaikille läheisilleni.
Minulla on pakkomielle Tarkistaa ennen kuin menen nukkumaan että kaikki lapseni hengittävät, koitan ainakin kahdesti että ovet ovat lukossa ja peiton kiepsautan aina jalkojen alle.
Söin tänään Suklaata vaikkei pitänyt
Ärsyttävintä on Ihmiset jotka liikaa puuttuvat toisten asioihin ja koittavat päteä joka asiassa, myöntämättä koskaan itse olevansa väärässä.

Tekisi mieli Ostaa omaan vaatekaappiin valtavasti lisää uutta vaatetta, hommata Hugolle uudet rattaat ja käydä laittamassa kesäksi kynsiin kestolakkaus.
Minusta on söpöä Kun kaikki lapset ovat halunneet nukkua samassa huoneessa jo parisen viikkoa.  Iltaisin toivottavat toisilleen hyvää yötä moneen kertaan. On nuo sisarukset niin tärkeitä toisilleen.
Hävetti Kun jouduin käydä kolme kertaa kaupassa saman päivän aikana, koska unohdin aina jotakin jota tarvitsin. Vielä yleensä sen jota nimenomaan lähdin sieltä ostamaan. Ei enää kauppaan ilman listaa.
Olenko ainoa, jonka mielestä Villasukat paljaissa jaloissa on ihan parasta?

Miten sinä jatkaisit näitä lauseita?

Kommentit (34)

Tämä oli mukava, hauska ja mielenkiintoinen 🙂 Hyödynnän tätä huomisaamun postauksessa.

Ei ole parempaa kuin villasukat paljaissa jaloissa. En ikinä käytä niiden alla toisia sukkia. 😀 Talvella pistän vaikka useammat villasukat päällekkäin.

Tota pitääkin joskus koittaa, kuulostaa hyvältä. 😀

Olipa hauska postaus!
Villasukat paljaissa jaloissa on kyllä parasta! ;D
Mulla on hirveä kastematokammo ja se on ihan kamalaa kun Ava tykkää niistä tosi paljon ja aina on pakko mennä pällistelemään ettei sekin rupea pelkäämään niitä 😀

Niin ne on. 🙂
Hih, mäkään en oo koskaan oikein perustanut niistä, katsoa voin, mutta koskee en kyllä halua. 😀

Tosi kiva idea! 🙂 Voisin itekin jossain vaiheessa tehdä samanlaisen. Voinko mainita blogisi tuolloin omassa blogissani?

Tee ihmeessä. Itse bongasin tämän Kun äiti kelaa ja And something daily blogeista. 🙂

Hei olipas kiva, minäkin taidan tehdä tämän! 🙂 Ja kyllä, villasukat ON parhaat paljaissa jaloissa. 😀

Tee ihmeessä, pääsen lukemaan miten sinä näitä jatkaisit. 🙂
Jes, ne on kyllä sillain niin parhaat. 😀

Tää on kyllä kiva, ehkä otan kopin 🙂
Ps. Ääää villasukat paljais jalois! Eih!:D

Tee ihmeessä, olisi kiva kuulla miten jatkat näitä lauseita. 🙂
Hih, nehän on just parhaat sillain. 😀

Siis mitä, vastasit sitten mun puolesta lähes kaikkiin kysymyksiin?!;) Päällimmäisenä jäi mieleen, että minäkin pelkään öttiäisiä (mut mitä ihmettä tekisin, ettei pelko tartu lapsiin??). Ja meilläkin lapset nukkuu samassa huoneessa keskenään (eikä kukaan heistä halua omaa huonetta, koska haluavat nukkua keskenään). Iltaisin viimeisenä tarkistan, että ovet on lukossa ja että lapset hengittää. Sit meen ite sänkyyn,laitan villasukat PALJAISIIN jalkoihin (ellei ne ole jo), taitan peiton jalkojen alle (!!) ja alan odottaa unta.

Sun blogitekstien perusteella oon tehnyt huomion, että ajatellaan monista asioista samoin. Me varmaan tultais aika hyvin toimeen oikeessa elämässä. 🙂

-äiti kolmelle

Ps. Onnea pääsykokeisiin! Kätilö on munkin haaveammatti. 😉

Eikä, aika hauska sattuma ja että vielä noin monta kohtaa. 😀

Hih, se voisi olla jos ajatellaan paljon samoin. 🙂

Kiitos, vaikka luulen että matkani tyssäsi tähän esivalintakokeeseen. :/ Kätilön työ olisi kyllä unelmien täyttymys. Toivottavasti pääset joskus haaveammattiisi.♡

Mukavaa viikonloppua. 🙂

Tää oli kiva haaste 🙂 Toivottavasti pääset unelmien kouluun! 🙂

Niin oli. 🙂
Olis kyllä ihanaa, mutta tuskin vielä tänä vuonna vaikka sitä salaa toivonkin.

Tälläkin hetkellä villasukat jalassa 🙂 itsekin kävin haastattelussa yhteen koulutukseen mutta ei tällä kertaa tärpännyt, koitetaan ens vuonna uudestaan 😀
Oli kiva postaus!

Hih, villasukat on parasta.♡♡

No höh, mutta vuoden kuluttua sitten uusiksi. Onhan tässä onneksi vielä aikaa kouluttautua.

Kiitos, mukavaa viikonloppua.♡♡

Ihania lauseiden jatkoja on sullakin!!Näitä on kyllä kiva lukea:) Hienoa,että sielä on saatu juhlat pidettyä,viimeinkin!!
Mukavaa lauantai päivää<3

Näitä on ollut hauska lukea. 🙂
Oli kyllä mahtava juttu että viimein saatiin juhlittua. Huomenna sitten sukulaisten vuoro. 😀
Kiitos ja sitä samaa sinne.♡♡

Ja hei mihin hait opiskelemaan?

Kätilöksi hain Tampereelle. 🙂

Hei tosi kiva postaus 🙂 Voisin napata tän sulta ja tehdä tästä oman versioni kun ehdin :)!

Nappaa vaan. Ite bongasin tän And somethin daily ja Kun äiti kelaa blogeista. 🙂

Oi tää on kiva, pitää varmaan tehdä kans 🙂 Toivottavasti sun koe meni hyvin!! Mä kävin jo kattoon niitä vastauksia ja totesin omalle kohtaa että aika ihme jos pääsen eteenpäin, mutta ens vuonna uusiks sitten ja valmistaudun paremmin 🙂

…ja mulla on AINA villasukat kotona, kesät talvet 😀

Tee ihmeessä. 🙂 Bongasin tän ite parista blogista.

Juu katoinkin kerran jostain sun kuvasta että oli sama materiaali luettavana. 😀 Mä kyllä myös ihmettelen jos tästä eteenpäin pääsee. Noh mutta jos ensi vuonna sitten. 🙂

Villasukat ympäri vuoden, parasta.♡♡

Nyt tätä uteliasta kiinnostaa, että mitä hait opiskelemaan? Ja villasukat paljaissa jaloissa. Parasta! Mukavaa viikonloppua!

Hih, kätilöksi hain. 🙂 Ollut mun unelma jo monta vuotta.
Villasukat on jotain niin parasta.
Kiitos ja sitä samaa sinne.♡♡

Hih, mäkin tein tämän just omassa blogissani 😀

Toivotaan, ettei koe mennyt niin huonosti kuin itse ajattelee! Taisin tehdä tuon samaisen esivalintakokeen itsekin, ainakin samanlaiselta kuulostaa… 🙂 Aika kyllä loppui ihan kesken ja meilläkin Luka tietenkin JUURI SILLOIN heräsi päikkäreiltään kesken kaiken, vaikka yleensä nukkuu pidempään. Joten saa nähdä miten meni 😀

Ja kyllä, villasukat ON parasta <3

Kävinkin lukemassa. 😀

Hei hauska juttu et ollaan samatta koetta väkerretty vauvat sylissä. 😀 Mulla meni kyllä keskittyminen ihan mönkään kun Hugo heräs ja kaks muutakin sääti siinä vieressä. :/ Toivottavasti sulla meni hyvin. 🙂

Ne on.♡♡

Hih, hauska huomata kuinka samanlaisia ajatuksia meillä on. <3 Mut hyi, ei ikinä villasukkia paljaille jaloille! 😀

Hih.♡♡
Ne on paljaassa jalassa just parhaat. 😀

Hei vähän tää oli kiva! Mä taidan lainata tätä 🙂 Mukavaa että teillä vihdoin rokko ohitse päin niin sankari sai synttärinsä ♡♡

Tää oli kyllä kiva. Mä bongasin tän parista blogista (Kun äiti kelaa ja and something daily) ja sieltä nappasin. 🙂

No niinpä, on kyllä huippua ja sankari sai vihdoin juhlansa.♡♡

Näitä on kiva lueskella.:)
Pitääkin tulla sitten kurkkaan. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X