äiti ja melukylän lapset - Banneri

Heinäkuun sillisalaatti (ja arvonnan voittaja)

Teksti Terhi

Huh, täytyy kyllä sanoa, että heinäkuu on ollut aikamoista menoa täynnä. Lasten kanssa reissaaminen on kyllä oikein mukavaa mutta ihan tällä tahdilla ei kyllä pitkään jatkaisi. Mukavia muistoja jäi kuitenkin tältä kuukaudelta valtavasti. Eilen kurvailin ystävän luokse päällystämään ja koristelemaan täytekakun. Parisen tuntia aikaa ilman lapsia ja samalla jutustelua ystävän kanssa lisänä kiva tekeminen niin kyllä oli oikein mukavaa. Ensimmäistä kertaa koristelin kakun jossain muualla kuin kotona ja onneksi muistin kaiken tärkeän pakata mukaan.
Tänään heitettiin pieni reissu lasten kanssa Tampereelle, kun vietiin Iida kummitädilleen kolmeksi päiväksi kyläilemään. Sen jälkeen mentiin porukalla vielä hieman kaupoille sekä käytiin hakemassa mäkistä hampparit mukaan. Kiva pieni reissu oli sekin. Tuolla reissulla kävin myös ihailemassa erilaisia rattaita ja että kuinka paljon kaikkia kivoja onkaan myynnissä. Minun on ehkä pakko jossain välissä saada vielä ne uudet. Mies on sitä mieltä etten tarvii, mutta kyllä minä tarviin tai siis Hugo. Pitää kyllä nyt ensin myydä nuo meidän vaunut pois nurkista niin sitten voi alkaa suunnitella muita.
Lapsilla alkaa koulu ja esikoulu reilun viikon kuluttua. Siis oikeesti, mihin ihmeeseen tämä loma näin äkkiä hupeni? Seuraavat päivät koitetaan ottaa lomasta vielä mahdollisimman paljon irti, mutta samalla hieman rauhoittaa tahtia ja kai se pitäisi päästä tästä lomarytmistäkin pikkuhiljaa eroon. Ja kuinkahan kummassa sekin meinaa onnistua kun rytmit on olleet kyllä ihan mitä sattuu. Noh, eiköhän se tästä jotenkin suttaannu. Elokuun aikana Ainolla alkaa myös kerho kerran viikossa ja kyllä on varmasti outoa olla yksin kotona Hugon kanssa kun muut lapset ovat poissa. Hieman jännittävä syksy siis tiedossa, mutta eiköhän kaikki lähde sujumaan hyvin.
Elokuussa Iida täyttää jo yksitoista ja juhlimme Hugon yksivuotis syntymäpäiviä. Vietämme miehen kanssa myös kuusivuotis hääpäivää. Vaikka ohjelmaa piisaa elokuussakin, niin uskon että aikaa blogille ja etenkin kirjoittamiselle on taas enemmän. Paljon on aiheita joista kirjoittaa, mutta aikaa on vain puuttunut. Tämä postaus oli tämmöinen heinäkuun sillisalaatti. Toivottavasti teillä oli oikein mukava heinäkuu ja toivottelen jo iloista ja lämmintä elokuuta. 
Blogissani ollut Vimman kesäkassi arvonta on päättynyt ja arvonta on suoritettu. Voittajaksi selviytyi Anonyymi nimimerkki tii_na_l. Onnea. Laitan sinulle pian sähköpostia.

Kommentit

8 kommenttia
Avatar

Tää meni kyllä ihan hujauksessa. Tsemppiä uuteen arkeen.♡
Juu elokuu on yhtä juhlaa.♡♡ Mieskin täyttää silloin vuosia ja yksi kummipoikamme. 🙂

Avatar

Mäki oon samaa mieltä: MIHIN MENI LOMA!!

T:vakkarilukija

Avatar

Käsittämättömän nopeeta se kuluu. Vois olla pikkuisen pisempi. 🙂

Avatar

Upee toi kakku!!!!

Avatar

Kiitos Lindiz.♥

Avatar

Meillä tänään mökiltä ajellessa takapenkiltä kuului "Eihän loma voi vielä loppua, kun vastahan se alkoi". Niin, kuka varasti kesäloman? 😀

Avatar

No niinpä, kuka sen oikein varasti? Ihan uskomatonta, että ihan juuri se on ohi.

Avatar

On menny kyllä niin äkkiä tää kesä! Itsekin aloitin nyt opiskelut ja on kyllä arki ihan uudenlaista 😀 Teillä on ihania juhlia tulossa elokuussa <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä