äiti ja melukylän lapset - Banneri

Johan sitä lunta tällä viikolla sitten pyryttikin oikein kunnolla. Lapset sai paljon iloa lumesta, itseä ei kyllä enää oikeasti lumi jaksa innostaa. Tässä tuntuu jo ettei tämä talvi oikeasti lopu ollenkaan vaan jatkuu ja jatkuu vaan.

Olisin jo täysin valmis nauttimaan keväästä. Siitä kuinka luonto herää hiljalleen henkiin. Nyt tämä lumimäärä sai varmasti jo monet pikkulinnut pulaan, kun eivät enää helposti löytäneet ruokaa. Sain myös kaivaa lapsille talvikenkiä ja toppaa esiin. Nyt tosin ne jo pestyt sai jäädä rauhaan ja otettiin vähän ”huonompaa seppälää” käyttöön.

Vappupallot tuovat iloa niin isoille kuin pienille

Ensi viikolla on jo vappu. Täällä sitä odotetaan jo hirmuisen paljon. Kävin ostamassa lapsille jo vappupallot ja niillä on nyt parin päivän ajan leikitty todella paljon. Kolme nuorinta ovat varsinkin omistaan ihan haltioissaan ja voi kun olisin ehtinyt ikuistaa taaperon ilmeen, kun tulin kaupasta kotiin useamman vappupallon kanssa.

Olin jo aiemmin kuvannut lapsille millaisia palloja löytyy ja kotona kertoivat toiveet varalle jos alkuperäisiä toiveita ei löydy, mutta löytyihän niitä ja jokainen sai mieluiten. Olen luvannut ostaa vappupallon niin monena vuotena kun sellaisen itselleen haluavat. Noista vappupalloista kun riittää iloa niin pienille kuin isommillekin. Joko teillä on ostettu vappupallot? Meillä on tämä viikko ollut tosi kiireinen, joten pahoittelen etten ole ennättänyt vastata viesteihin. Vastailen niihin mahdollisimman pian.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X