äiti ja melukylän lapset - Banneri
Hugon odotusaikana katselin erilaisia itkuhälyttimiä ja moneen otteeseen törmäsin *Nabbyyn. Aina se ostaminen kuitenkin jäi ja lopulta sitä oltiin synnärillä vauva kainalossa ja se itkuhälytin edelleen ostamatta. Kaapissa oli vanhat hälyttimet, jotka toimi silloin kuin huvitti. Äitini kuitenkin yllätti minut ja toi sairaalaan meitä katsomaan tullessaan mukanaan itkuhälyttimen. Tuo oli merkiltään Avent. Alkuun se oli loistava, mutta sitten ilmeni ongelmia, varsinkin kun vauva siirtyi ulos nukkumaan. Ainoastaan vanhemman yksikkö oli sekä patteri- että verkkokäyttöinen. Vauvan yksikkö puolestaan toimi pelkällä verkkovirralla. Niinpä se johto oli se ongelma. Milloin se piti vetää oven välistä ja milloin viritellä jatkojohtoa.
Nyt tuosta johtoviritelmästä on päästy eroon ja meiltä löytyy itkuhälytin meidän makuun. Nimittäin tuo alussa mainitsemani Nabby. Nabby on ensinnäkin todella näppärän kokoinen, siinä roikkuu vain yksi nauru jolla sen saa kätevästi roikkumaan esimerkiksi rattaisiin. Vanhemman yksikkönä toimii vanhemman puhelin (Android tai iPhone tai taulutietokoneet). Tämä on niin helppo käyttää. Lataat Nabbyn, lataat puhelimeesi ilmaisen sovelluksen ja muodostettuasi yhteyden on hälytin valmis käyttöön. Nabbyn virta kestää tunnin pikalatauksella noin 70 tuntia.

Kun Nabby on päällä voit säätää sitä itsellesi sopivaksi. Voit nimetä sen, säätää ääniherkkyyden juuri sopivaksi. Meillä esimerkiksi ajaa talon ohi paljon autoja, rekkoja ja traktoreita. Jos äänihekkyys on Suurin, menee hälytin päälle heti, kun auto ajaa ohi tai itseasiassa se nappaa äänen jo aika kaukaakin. Keskitaso on ollut meille se paras. Tällöin Nabby ei reagoi ohi ajaviin autoihin, ainoastaan traktorin ja rekan äänen ottaa. Voit ostaa erikseen myös unilaskurin, lämpömittarin  tai kuuntele nyt toiminnon.
Voit käyttää puhelintasi aivan normaaliin malliin kuten selata facebookkia, puhua puhelimessa, selata nettikauppoja yms. Kun puhuin puhelimessa ja poika heräsi sillä välin, kuulin puhuessa samalla kun poika huuteli rattaissa. Jos äänet ovat pienellä niin Nabby värisee. Lisäksi lapsen herätessä ilmestyy näytölle itkevän vauvan kuva. Kun painat punaista painiketta sulje, niin vauvan yksikkö sulkeutuu samalla.

Nabby on toiminut meillä  moitteettomasti. Mieheni käveli talomme taakse, jolloin hälytin oli ilmoittanut että yhteys katkesi. Myöhemmin koitin oman puhelimeni kanssa ja kävelin myös talon taakse ja yhteyden kanssa ei ollut mitään ongelmia. Nabby myös ilmoittaa jos akku on lopppumassa. En ole vielä tämän parempaan itkuhälyttimeen törmännyt. Sovellus on yksinkertainen ja sitä osaa käyttää ihan varmasti kuka vain. Todellakaan en enää mitään muuta hälytintä käyttäisi.
Me olemme olleet tyytyväisiä tähän hälyttimeen ja voin turvallisin mielin luottaa siihen että Nabby huolehtii pikkuiseni päiväunista ja ilmoittaa meille vanhemmille kun pieni tarvitsee vanhempiaan. Voin suositella tätä hyvillä mielin muillekin, jotka tällä hetkellä miettii millaisen hälyttimen ostaisi.
Onkin erittäin kiva kertoa, että sain myös arvottavaksi yhden Nabbyn. Tämä arvonta pärähti käyntiin blogin instagramin puolella, joten nyt kaikki kipin kapin sinne osallistumaan ihanaan arvontaan.

Yhteistyössä www.nabby.fi
*Itkuhälytin saatu

Kommentit (12)

Oii kuulostaapa kätsyltä laitteelta!:) Olisi kyllä tarvetta kun meiltä ei vielä itkuhälytintä löydy 🙂

Meillä enää harvoin käytetään itkuhälytintä, joskus mökillä tai reissussa jos lapset sisällä/yläkerrassa nukkumassa ja Me ulkona. Ensin oli perus Avent käytössä mutta tuskastuin siihen piuha/patteriralliin ja häiriöihin. Nyt ollut käytössä Dormi-niminen app, maksaa jonkun muutaman euron ja toimii esim. kahdella kännykällä tai kännykkä ja tabletilla. Toinen laite on "lapsi" ja toinen "vanhempi". Tarvittaessa saa myös videoyhteyden äänen lisäksi. Tykkään tosi paljon tästä, toiminut aina hyvin ja on aina mukana 🙂

Tuo johto ja patteriviritelmä on kyllä ikävä. Milloin täällä mietittiin minne vauvan saa nukkumaan että saa sen johdon hyvin ja milloin vanhemman yksikköön piti vaihtaa pattereita. Tää nabby on kyllä niin kätevä. 🙂

Kuulostaa hyvältä tuo teidänkin systeemi. Varsinkin kun käyttöä on harvoin. 🙂

Tuo kyllä vaikuttaa ihanan kätevältä! Meillä vaan ei uskaltaisi luottaa mihinkään kännykällä käytettäviin laitteisiin, kun eivät oikein toimi. Puhelutkin katkeaa parhaimmillaan useaan kertaan ennen kuin saa edes asioita hoidettua 🙂

On kyllä kätevä hälytin. 🙂
Mutta tuossa teidän tapauksessa en sitten tiedä olisiko hyvä, jos yhteys katkeilee.

Kuulostaa kätevältä laitteelta <3 Meillä oli kummallakin pojalla käytössä aventin hälytin joka toimi ihan ok. Kantavuudessa etenkin meidän mökillä on kuitenkin aina ollut haasteita..!

Tämä on. 🙂
Mulla meni eniten hermo tohon johdon kanssa kikkailuun. Muuten toimi kyllä hyvin. 🙂

Voi itku, tuollaista meillä tarvittaisiin, kun tuo patteri-Philips toimii mitenkuten ja syö pattereitakin ihan kiitettävästi…melkein jo ostinkin Nabbyn käytettynä, mutta kun Nabbylta ei saanut takuuasioista vastausta sähköposteihin ja yhteydenottoihin, niin enpä uskaltanut ostaa, vaikka takuuta olisi ollut vielä reilu vuosi jäljellä. :/
Taitaa jäädä kuitenkin arvonta väliin, kun en ole instaan rekisteröitynyt, kun kuvia voi käydä katselemassa ilman rekisteröitymistäkin, ja nää some-rekisteröinnit mahtaa riittää tällä erää, hyvä kun näitä tulee käytyä katselemassa 🙂

Noi patteri hälyttimet on kyllä ikäviä kun jatkuvasti saa olla vaihtamassa niitä. Varsinkin talvella.
Mä kyllä ihan rakasruin tähän nabbyyn. Niin kätsy peli. 🙂

Tää vaikuttaa kyllä niin kivalta! Tahdon ♡♡

Tää on kyllä niin huippu. 🙂

Tämä on kyllä oikein kätevä ja ollaan tykätty paljon. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X