Äiti ja melukylän lapset - Hero Header

Niin ihana Nosh

Teksti Terhi

Viikko sitten kotimme täyttyi ihanista vaatteista ja ihmisistä, kun ensimmäistä kertaa meidän olohuoneeseen tiensä löysivät NOSHin vaatteet. Nosh on jo ennestään tuttu merkki, joten tiesin, että luvassa on jotakin aivan ihanaa. Meillä on ollut pari vaatetta bodeina, joista toisen Hugo sai syntyessään lahjaksi kahdelta ihanalta bloggaajalta. Muuten en ollut Nosheja meille vielä ostanut, mutta nyt kutsut pidettyä totesin, että olen jäänyt todella paljosta paitsi.

Uusi mallisto oli aivan ihana. Kutsut osuivat vielä ihan huippu hyvään saumaan, kun talven uutuudet olivat tulleet. Ihastuin erityisesti Talvinalleihin, enkä suinkaan ollut ainoa. Aino sekä Matias tykästyivät niihin ja niinpä ei tarvinnut miettiä kauan, mitä mallistosta heille kotiutuisi. Ainolle kotiutui ihana puuteriroosa Talvinalle taskumekko ja Matiakselle sininen Talvinalle pusero. Olen aika varma, että niitä kotiutuu meille vielä lisää. Sen verran tykkäsin tuosta kuosista, että Hugolle sitä on kyllä saatava.

Ihastuin myös moneen muuhunkin vaatteeseen, kuin vain tuohon talvinalle kuosiin. Lumille kotiutui Sulka taskumekko, joka on kauniin pastelli roosan värinen. Iida puolestaan rakastui harmaisiin Space housuihin. Hugolle kotiutui aivan ihanat Tilkku trikoohousut. Olen kyllä ihastunut niin moneen lasten vaatteeseen, sekä väreiltään ja malleiltaan, että olen aivan myyty tälle merkille. Iskin silmäni myös Tilkku legginsseihin molemmissa väreissä. Lasten mallisto on vain aivan ihana.

Ja kukaan ei varmasti ylläty, kun sanon että löysipä se äitikin jotakin itselleen ihanasta naisten mallistosta. Ihastuin heti ensisilmäyksellä Kiva taskutunikaan, jossa on puuteriroosat taskut. Se oli saatava ja en voisi olla kehumatta. Tunika on aivan uskomattoman ihana päällä. En ihmettele, että tässä viikon ajan koko perhe, paitsi mies, on kulkenut jatkuvasti jollakin Noshin vaatetta päällä. Näitä on saatava lisää.

Kutsuilla parasta on se, että pääset näkemään ja tuntemaan vaatteet ihan livenä. Lisäksi pääset sovittelemaan niitä, joten kokoakaan ei tarvitse arpoa. Itse pidän paljon Noshin kankaiden laadusta, vauvojen bodeissa on tuplanepparit, joiden ansiosta ne kasvavat lapsen mukana, eivätkä jää heti pieneksi. Kietaisu malli on valtava plussa. Lisäksi monissa Noshin vaatteessa on pitkä resori joko paidan hihassa tai housun puntissa, jolloin niitä voi helposti kääntää, ilman että nurja puoli tulee esiin.


Olen ollut itse tyytyväinen Noshin lastenvaatteisiin ja nyt kun olen saanut itsellenikin niitä päälle, niin ei voi muuta todeta, kuin että onpa ne ihania. Suosittelen lämpimästi kaikkia pitämään kutsut tai osallistuvan sellaisille. Voin olla melkein varma, että tykästytte kyseiseen merkkiin.
Onko Nosh sinulle entuudestaan tuttu?

Kommentit

24 kommenttia
Avatar

Teillä onkin ollut pitkään Nosheja, kun olen kuvista välillä katsellut. 🙂
Ne vaatteet mitä meillä on ollut, niin ovat kyllä olleet niin kestäviä, että näitä ostaa mielellään lisää. 🙂

Avatar

Nosh! <3
Tiesitkin varmaan, että minäkin olen aivan hurahtunut Noshiin. Minulta ja Senniltä löytyy Nosheja ja kovasti ollaan tykätty. Vaatteet ovat niiin mukavat päällä ja ne kestävät pitkään. Ekologisuus on iso plussa ja luomupuuvilla käy herkemmällekin iholle. Puhumattakaan siitä, kuinka kauniita vaatteet ovat.
Juuri noiden taitettavien hihojen ansiosta Sennillä on ollut sama paita käytössä jopa vuoden ja edelleenkin menee. Minä taas olen rakastunut bikereihin, niin hyvät jalassa tällaisella pullukallakin ja silti hyvän näköiset. 🙂

Avatar

Hih, tiesin että ainakin yksi varma Noshiin hullantunut täältä löytyy.♥
Nämä ovat kyllä niin mukavat päällä ja lisäksi vielä niin kauniitakin. Olen nyt aivan koukussa näihin ja näitä on ehdottomasti saatava lisää. Ainakin ne bodyt mitä meillä on ollut, ovat pysyneet todella hyvässä kunnossa käyttönsä ajan, että uskon näidenkin pysyvän. 🙂

Avatar

Nosh on kyllä tosi kiva merkki! Tuohon talvinalle-kuosiin olen itsekin vähän ihastunut, just katselin sellaista jumppista Lukalle 🙂

Avatar

Niin on. Ihanat materiaalit ja kuosit.:)
Se jumppis on kiva. 🙂

Avatar

Kauniita ovat, itse pidän eniten tuosta sulkamekosta. 🙂

Avatar

Se on kyllä ihana. Tykästyin paljon sen väreihin. 🙂

Avatar

Meillä on Noshia ollut jo noin 5 vuotta. Esim. Isommalle pojalle ostetut housut on vielä todella hyväkuntoiset pienemmän käytössä ja molemmilla niitä ollaan kuitenkin käytetty ahkerasti. Itselläni taas on muutamia naisten juttuja ja ne on tosi mukavia myös päällä! Nuo talvinallet on kyllä ihania♥ 🙂

Avatar

Vaikuttavat kyllä todella kestäviltä ja onkin mahtava kuulla, että siellä kestäneet noin hyvin. 🙂 Oma tunika on niin mukava päällä, että ei kyllä kiristä eikä purista mistään.
Nuo talvinallet on ihania. Niihin iskin ensimmäisenä silmäni ja niistä saatava Hugollekin joku. 🙂

Avatar

Tutustuin Noshiin pari vuotta sitten, kun kerhossa pidettiin esittely. Tilasin silloin ystäväni tulevalle tyttövauvalle bodyn ja siihen sopivan tuttinauhan vauvalahjaksi. Viime vuosina ei ole kuitenkaan tullut tilattua Noshilta mitään, mutta nyt pitää kyllä vakavasti harkita noita puuteriroosan värisiä Talvinalleja meidänkin tytöille. Ihanat!

Avatar

Nuo talvinallet ovat kyllä aivan ihania ja varsinkin tuo puuteriroosa vei heti mennessään. 🙂

Avatar

En ole ennen merkistä kuullutkaan, mutta kivalta näyttää. Toi Ainon mekko on ihana.

Avatar

Kannattaa tutustua, todella ihania vaatteita. 🙂
Tuo Ainon mekko on kyllä niin ihana, ihastuin siihen heti kun sen näin. 🙂

Avatar

Mäkin tykkään Noshin vaatteista. Minealta löytyy tälläkin hetkellä kaapista pari bodya. Onpa kyllä mielettömän söpö tuo talvinalle-kuosi♡♡

Avatar

Tuo talvinalle on aivan ihana.♥
Pidän myös erityisen paljon polku-kuosista. 🙂

Avatar

Kävin itse tänä syksynä ensimmäistä kertaa NOSH -kutsuilla ja tykkäsin kyllä kovasti!
Itselleni tilailin muutaman vaatteen, tosi kiva naistenmallisto heillä!
Tytöille tilailin taskutunikat ja villaa! <3
Paljon on vaatteet ollut käytössä ja tykätään kaikki kovasti! 🙂

Avatar

Noshin vaatteet ovat kyllä ihania ja todella kivat päällä. 🙂
Ja tykkäsin kyllä kovasti sekä lasten- että naisten mallistosta.

Avatar

Täällä myös yksi hurahtanut. Ensin ostin vain itselle mutta nyt jo lapsillekin noshia. Lauantaina kutsut meillä ☺

Avatar

Kiva juttu. 🙂
On kyllä ihana mallisto. 🙂

Avatar

Minä olen monta vuotta ommellut noshin kankaista, se on ihanaa että samoja ihania kuoseja ja huippulaatuisia vaatteita saa myös kankaana ja ne ovatkin niitä mitä minä aina tilaan kotikutsuilta 😀 Löytyy meiltä muutama ostettu vaatekin, esim farkkukankainen Emma tunika on yksi minun luottovaatteeni.

Avatar

Tuo on kyllä niin huippu juttu, että saa ostettua kankaita ja ommeltua itse. 🙂 Jos itsellä olisi yhtään aikaa opetella tuo ompelemisen taito, niin varmasti ostaisin myös kankaita ja kyhäisin jotakin myös itse. 🙂

Avatar

Mä oon ostanut lapsille NOSH:n vaatteita, tykkään kotimaisuudesta ja vaatteiden hyvästä laadusta! 🙂 Ties kuinka monet kerrat olen vauvan bodeja pessyt ja edelleen ne ovat todella hyväkuntoiset, eikä nukkaa tai mitään. Tykkään kyllä kyseisestä merkistä ja itsekin oon miettinyt kutsujen pitämistä, ehkä sitten keväällä. 😉

Avatar

Ilman muuta kutsuja pitämään. 🙂
Kestävät kyllä niin hyvin pesua. Meillä bodyt oli kovassa käytössä ja miksikään ei mennyt. 🙂

Avatar

Tuttu on! 🙂 Meillä on vaatettu Ellu Nosheilla puolivuotiaasta ja itseänikin ekasta naistenmallistosta eli keväästä 2014 alkaen. 🙂 Ja yksiä puhkipidettyjä housuja lukuunottamatta vaatteet ovat edelleen todella hyvässä kunnossa, vaikka niitä on käytetty viikottain yli kaksi ja puoli vuotta. Tykkään!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä