äiti ja melukylän lapset - Banneri
Kyllä täällä on nyt nautittu lumesta ja kiva ollut pukea lapsille toppaa päälle ja tuoda sisälle takaisin ei kuraisia lapsia. Hugo tosin ei ihan niin välitä tuosta pukemisesta, mutta aika hyvin siihenkin on alettu jo tottumaan. Minulta on nyt moneen kertaan kyselty tuolla blogin facebookin ja instagramin puolella, mistä meidän taaperon toppahaalari on ostettu. Sitä on kehuttu myös kivan näköiseksi, joten päätin laittaa siitä tänne nyt siitä juttua.

Ihastuin Hugon ollessa vauva Reiman kettu kuosiseen haalariin. Koitin metsästää sitä meille sopivassa koossa sopivaan hintaan, mutta ikinä ei napannut. Tykkäsin haalarin harmaasta pohjasta ja tiedättehän kun löytyy juuri SE halaari joka olisi ihan pakko saada. Noh, ikäväkseni onni ei suosinut ja se haalari ei meille koskaan tietänsä löytänyt. Noh, toisaalta onni onnettomuudessa, sillä ystäväni oli pyöräshtämässä keväällä kaupoilla ja törmäsi Lassien kettuhaalariin. Hän lähetti minulle kuvat ja kysyi ostaako sen meille. Ja kyllä, se haalari kotiutettiin meille ja vieläpä -30% alesta.

Meillä on ollut joskus ennenkin jokunen Lassien haalari ja ne ovat kyllä lämpöisiä ja ovat myös kestäneet hyvin. Kun tämä haalari kotiutui, oli se livenä vielä kivempi. Tykästyin siihen lopulta ehkä kuitenkin enemmän, kuin siihen Reimaan. Haalarissa on aika tumman harmaa pohjaväri, ja paljon kuviota, joten mahdollinen lika ei ainakaan pomppaa heti silmille. Lisäksi oranssi tuo kivasti piristystä haalariin. Tykkään myös siitä, että vetoketju menee hieman vinoon, edessä on yksi pieni tasku, pepun kohdalla on musta kohta ja hupussa on karvareunus.
Nyt meiltä uupuu vielä joku suloinen musta huivi, uusi kypärämyssy ja nauhallinen pipokin on ostoslistalla. Vaikka on tuo nauhatonkin pipo ihan hyvin päässä pysynyt. 
Haalari: Lassie, Pipo: Kaxs ja Jalassa: Stonz.

Kommentit (20)

Aivan ihana haalari! Meillä ihastuttiin Reiman nallekuvioiseen siniseen haalariin. Taapero on siinä ylisöpö!

Suloinen, niin poika kuin hänen haalarinsakin. <3

No on kyllä ihana kuosi haalarissa. Ketut ovat <3

Tossa on kyllä kiva kuosi ja noi ketut on aika suloisia. 🙂

Hyvältä näyttää pikkumies ��. Tänään juuri tuskailin meidän kolmen kanssa ensin ulos lähtöä, sitten sisälle menoa ja sen jälkeen koko porukan saunaan saamista yhtä aikaa, toivoisin postausta ja vinkkejä aiheesta miten homma teillä toimii ��

Tää on tämä kausi, kun pitää pukea hirveästi päälle. Meillä kolme isointa nyt osaa pukea itse ja kaiken a ja o on se, että laittavat itse kamansa paikoilleen. Eskarilaiselle laitan vain puntit kenkien päälle, muuten hänkin selviää itse. Kaksi pienintä tarvitsee eniten apua, mutta Ainokin osaa viedä itse vaatteitaan kuivumaan kun vain kertoo että minne. 🙂 Tämä on helpottanut meillä paljon, kun kaikki tekee edes vähän. Voin katsoa saisinko tästä kyhäiltyä jonkinlaista vinkkipostausta kasaan. Pitää tuumailla. 😀

Ihana haalari♥ Ja meillä olisi eräs pikkuherra kateellinen tuosta keltaisesta lumikolasta 😀

Hih, tuo kola on kyllä ollut lasten mieleen. 😀 Onhan se kivan värinenkin.

Tosi hyvän näköinen haalari ja niin tomera pikkumies 🙂

Hih. ❤
Tämä haalari on kyllä tosi kiva. 🙂

Eikös Lassie ole Reiman yksi tuotemerkki, eli se ns. halpismerkki? Mun mielestä Reima on todella yliarvostettu, omien kokemusten perusteella olen ollut todella pettynyt niiden vaatteisiin, sekä ulko- että sisävaatteisiin. Lassiessa hinta-laatusuhde on paremmin kohdallaan.

Kyllä on. 🙂
Meillä on Reimasta oikeastaan vain hyviä kokemuksia.
Mutta kyllä tämä Lassie on ajanut hyvin asiansa. Eikä ole moitittavaa. 🙂

voi mikä ihana pikku mies<3<3
Tuo haalari on kyllä ihan syötävän suloinen, just kätevä kun ei ihan joka lika läikkä heti erotu. Onko nuo tossut ollut kätevät käytössä?pysynyt hyvin jaloissa?

Mun isopieni mies.❤
Tuossa on väritys kyllä kohdillaan. 🙂
Meillä nuo on pysyneet hyvin jalassa ja nyt on vuoretkin otettu käyttöön. 🙂 Olen kyllä kuullut, että joidenkin pienten jalassa ei meinaa pysyä.

Katoin just samaa haalaria viime viikolla Prismassa, mutten sitten raaskinut ostaa sitä. 🙁 Kuosi on ihana. Joku haalari täytyy meidän kuopukselle hankkia, äitiyspakkauksessa tullut haalari ei oikein kestä vettä ja nyt ulkona jo sen verran märkä, että haalari kastuu helposti 7,5kk harjoitellessa kävelemistä. Märemmällä säällä tarvitaan tietenkin kuravaatteet.

Se on kyllä ihana. 🙂
Meillä tämä Lassie on pitänyt Hugon hyvin kuivana, vaikka tänäänkin ulkona oli aika kosteaa. Äp haalari on melkein paras vain silloin, kun istutaan vain rattaissa, eikä rymytä maassa. Kuravaatteiden kanssa toki menee.

Aivan ihana puku! Olen lukenut lähes kaikki blogisi postaukset, mutta harmikseni en ole kerennyt oikein viime aikoina kommentoimaan kiireisen arjen keskellä. Mut tää sun blogi on kyllä ihana ja uusia tekstejä oikein odottaa innolla! <3

Tämä haalari on kyllä ihana. 🙂
Kiva kuulla, että olet käynyt lukemassa ja kiitos ihana kauniista sanoista.♥ Tämä kommentti tuntui niin hyvältä.♥

Kiitos, tämä kyllä on. 🙂
Luulen tietäväni mitä haalaria tarkoitat ja se on aika suloinen. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X