äiti ja melukylän lapset - Banneri

Kuvauksissa lasten kanssa

Joku onkin saattanut bongata tuttuja kasvoja uusimmasta Kaksplussan lehdestä. Pääsin Ainon sekä Hugon kanssa kokemaan jotakin ihan uutta ja erilaista, kun pääsimme Kaksplussan yhteen juttuun malleiksi. Pitää sanoa, että kokemuksena tuo oli aivan ihana ja tästä jää meille niin kiva muisto. Lasten kanssa kuvauksissa oleminen sujui todella kivasti ja varsinkin Aino oli siitä todella innoissaan. Vaatteet vaihtuivat salaman nopeasti ja iloa ja riemua riitti. Hugo puolestaan oli todella hämmentynyt uudesta tilanteesta ja välillä tuli itku, mutta taitava valokuvaaja sai meistä kivoja kuvia siitä huolimatta, että toista välillä harmitti. Kameraa lapset eivät jännittäneet kyllä yhtään, kun itse tulee sen verran kotona sen kanssa heiluttua. Hugo kyllä jännitti kovin minua, kun olin pukeutunut erilailla ja hiuksetkin oli ihan toisella tavalla kuin yleensä.

Yleensä olen itse kameran toisella puolella, joten oli itsellekin kivaa vaihtelua olla kuvattavana. Keskityin vain siihen että lapsilla on kiva olla ja jätin stressaamisen omasta onnistumisesta HopLopin ovien ulkopuolelle. Oli myös mahtava kokemus istua hetki meikissä ja kun hiukset laitettiin kerrankin jotenkin muuten kuin tutulle ponnarille tai auki, miten monesti niitä pidän. Kiitos isälleni, joka oli mukana ja katsoi lapsia sen aikaa kun äiti nautti hemmottelusta. Lapset puolestaan, no myönnetään että äitikin, oli innoissaan kuvauspaikasta jona toimi Vantaan HopLop. Aino tokaisi kuvausten loputtua, että koska mennään uudestaan niihin kuvauksiin?

Matka kuvauksiin meillä oli pitkä, niinpä ajoitimme lähdön päikkäreiden aikaan ja jopa Ainokin nukkui, vaikkei yleensä päiväunia nukukkaan. Perillä oli virkeitä ja hyväntuulisia lapsia. Molemmat viipottivat innoissaan menemään ympäri HopLoppia ja silti tulivat kuviin innoissaan. Kuvauksethan oli nopeasti ohi, tai ainakin siltä se itsestä tuntui ja hyvä niin. Pysyi lapsillakin mielenkiinto hommassa. Takaisin ajellessa takapenkillä oli hyvinkin hiljaista sakkia. Ajoitus oli siis täydellinen. Kokemuksena tämä lasten kanssa kuvattavana oleminen oli oikein kiva.

Äiti ja Melukylän lapset- Lasten kanssa kuvauksissa

Kun Aino näki oman kuvansa lehdessä, muisti hän heti kuinka kiva päivä meillä oli. Lisäksi hän tunnisti muiden bloggaajien lapset ja oli siitäkin niin innoissaan. ”Äiti nuokin olivat siellä kuvissa, minä muistan. Tuo on se minun ystäväni.”  Itsestä oli outoa katsoa omia kuvia lehdessä. Jännittävää kuinka moni tuttu kuvan lehdestä bongaa ja jos näkee, niin osaako yhdistää,hih.

Kommentit (20)

Hei kääk mulla on mennyt melkein kaikki uudet postaukset ihan ohi, kun jostain syystä tämä Kaksplussan osoite ei toimi Bloggerin lukulistalla 🙁 Yritin nyt useamman kerran lisätä uuden osoitteen, mutta se ohjaa aina vain postaukseen, jonka nimi on ”Blogin uusi osoite”, eikä blogin etusivulle. Saakohan vian korjattua jotenkin?

Oli kiva nähdä kuvauksissa. Vaikka en vielä siellä tajunnutkaan kenet näin 🙂

Hih, oli kyllä kiva nähdä. 🙂
Löysin juuri tämän kommentin roskaposteista..outoa että oli mennyt sinne..

Voi te ihanat♡♡
varmasti hieno ja ikimuistoinen kokemus teille kaikille!!

Ulla ♥♥
Meillä oli kyllä todella kivaa. 🙂

Nyt tuli kiire saada tämä viimeinenkin kukertelija nukkumaan 😀 Ostin nimittäin tuon lehden tänään, mutten ole ehtinyt lukea vielä sivuakaan!

Hihii. 🙂
Mukavia lukuhetkiä sinne.

Oooo.. miten kivaa <3 kyllä tällaiset ovat kivoja kokemuksia koko perheelle! 🙂 Ja tietty kiva että se itse lehti sitten jää yhdeksi muistoksi perheen yhteiseen "kansioon"..

Tuo lehti pääsee heti jemmaan, kunhan saan sen ensin luetuksi. 🙂 Tämmöiset kokemukset on vaan niin kivoja.♥ Meillä oli niin hauska päivä.

Bongattu on! Varmasti mahtava kokemus, niin lapsille kuin äidillekin 🙂 Pieni hemmottelu ei ole koskaan pahitteeksi<3
Mukavaa loppuviikkoa!

Hihii. 😀
Oli kyllä kiva olla meikissä ja muutenkin nauttia kun joku muu laittoi hiukset. 🙂 Tästä jäi meille niin kiva muisto.
Kiitos ja samoin sinne.♥

Oli aivan ihanat kuvat!:)<3 Varmasti kyllä hauska ja erilainen kokemus!:)

Kiitos Meri.♥
Meillä oli kyllä oikein hauskaa. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X