äiti ja melukylän lapset - Banneri

Torstaina 9.2. koitti se päivä, kun nuorin tyttömme täytti jo huikeat neljä! Jo pitää jälleen kerran hämmästellä tätä ajan juoksua. Aino päätti jo hyvissä ajoin, itse asiassa jo viime vuoden huhtikuussa, että hänelle tulee kakku jossa on Anna. Ihan perus barbikakun sijaan halusin koittaa jotakin muuta, niinpä tyttö sai itselleen hieman erilaisen kakun. Ja niin Anna ja Elsa kakku tehtiin koristamaan meidän sankarin juhlapöytää. Ja voitte kuvitella, että tyttö oli onnellinen, kun kumpikin hahmo saatiin kakkuun.

 

Muuten tuo on kuin normi barbikakku, mutta yhden sijaan kakussa on kaksi nukkea. Molemmille tuli oma mekko, jonka tein massasta. Annan mekkoon laitoin sokeripitsistä kivaa kukkakuviota ja Elsan mekkoon laitettiin koreilemaan neljä lumihiutaletta, jotka kertoivat synttärisankarin iän. Nuket saivat pitää omat vaatteensa ja Elsalta tuo ei edes irtoa. Kiinnitin nuket ensin kuminauhoilla tiukasti toisiinsa kiinni, sen jälkeen päälystin ne vyötäröön asti ensin kelmulla ja päälle käärin vielä foliota.

Kakun sisällä oli mansikkarahka sekä hedelmäinen täyte. Itse sankari oli kakkuun oikein tyytyväinen. Minä puolestaan olisin voinut varata pikkuisen enemmän aikaa kakun kuorrutukseen. Mekkoon ei nyt ihan tullut sellaisia ”rypytyksiä” mitä ajattelin ja pitsin vuoksi en voinut tehdä kunnon laskostuksia. No mutta seuraavalla kerralla olen tässä viisaampi. Parashan oli se, kun kakku oli sankarista ja vieraista hieno ja maistui hyvälle.

Juhlissa oli tarjolla myös kinkkupiirakkaa, lohitäytteisiä ruisnappeja, mokkapaloja, äitini tekemä kahvikakku, vaahtokarkkitikkareita, karkkia, sipsiä, popcornia, suolatikkuja ja keksejä. Ihan riittävästi kaikkea. Lapset nyt perinteisesti keskittyivät noihin viimeiseksi mainittuihin, mutta hyvin meni lopulta tuo kakku ja muut kaupaksi. Ei jäänyt itselle niin paljon syötävää.

 

Vieraissa puolestaan oli hurja kato, mikä harmitti varsinkin päivänsankarin puolesta. Sairastumisille nyt ei luonnostaankaan voi mitään, mutta muuten. Onneksi Aino ei jäänyt pahemmin murehtimaan vaan jaksoi iloita päivästä. Iso kiitos kaikille juhliin tulleille, täällä on yksi onnellinen tyttö, joka kertoo varmaan vielä viikonkin päästä kuinka kivaa oli.

Kommentit (14)

Kakku oli hyvää ja juhlat olivat mukavat, kiitos. T: Äippä

Sitä on taas äiti saanu väkerrellä oikein huolella ?ihanan kakun oot kyllä saanut aikaiseksi,ja tosi herkun kuuloiset tarjoilut!Onnea pikku neidille ♡♡

Kyllä siinä tovi vierähti, mutta mitä vain, että tytär on onnellinen.♥ Ja kiitos ihana.♥

Ihana kakku! Mä en kestä miten taitava olet <3 Ja onnea myös synttärisankarille 🙂

Onnittelut Ainolle! ❤
Hieno kakku, jälleen! Täällä olisi myös eräs pikkuneiti, joka olisi tuollaisesta kakusta ikionnellinen. 🙂

Aino kiittää.♥
Kiitos, Aino oli kakusta ikionnellinen ja se oli se paras palkinto tuosta työstä.♥

Tosi hieno kakku ja pääasia, että päivänsankari oli iloinen ja tyytyväinen. Nuo vieraskadot ovat kyllä ärsyttäviä.

Kiitos.♥
Niin ne on, mutta onneksi itse sankari ei kauan murehtinut. 🙂

Todella kaunis kakku ja varmasti ollut mieluisa! 🙂 <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X