äiti ja melukylän lapset - Banneri

Legot, pupu peli, puupalikat, koottavat jutut, kuten ikeasta ostettu purkeista koottava torni. Mitkä ovat taaperon parhaimmat lelut tällä hetkellä? No sanotaanko näin, että välillä nuo edellä mainitut ja välillä taas mietin, että mitä edes tehdään noilla leluilla. Nimittäin taaperoa kiinnostaa enemmän kaikki muu kuin oma lelulaatikko.

Ja arvatkaa, kun minä kokosin onneissani pojalle dubloista hienoa taloa, jolla voisimme leikkiä, niin taapero luikki salakavalasti pois parempiin puuhiin. Kun huutelin poikaa, tuli hän onnellisena luokseni leivinpaperiarkkien laatikko kädessä. Pian hän kaatoi sen lattialle, mutta leivinpaperien sijaan, sieltä liukui ulos läjä Legoja. Päätin vilaista olohuoneen puolelle ja siellä ne leivinpaperiarkit oli iloisena ympäri olohuoneen ja keittiön lattiaa. Taapero esitteli niitä innoissaan ja juoksenteli niiden päällä. Kieltämättä nauratti, että minä olen enemmän innoissani niistä Legoista kuin poika, hah.

Seuraavana päivänä tilanne oli melkein sama. Rakenneltiin dubloilla Ainon ja Hugon kanssa ja pian katsottiin kun taapero luikki tiehensä. Hänestä oli selvästi mielekkäämpää levittää kaikki kengät eteisen lattialle. Ja noin kerran päivässä hän ne siihen onnellisena levittää ja yhdessä niitä sitten kootaan pois. Sitä kun luulisi, että ne värikkäät lelut olisi kivoja ja saataisiin hyvät leikit porukalla aikaiseksi, niin todellisuudessa kuva alla kertoo, mitkä on meidän taaperon parhaat tällä hetkellä.

Tässä ne ovat taaperon lempparit, hah. Imurinvarsi, leivinpaperi ja sen laatikko tungettu legoja täyteen. Lisäksi keittiön laatikosta otettu lasta, tyhjä muovipullo sekä harja. Näistä ne parhaimmat leikit syntyy.

Jos siis suunnittelet ostavasi taaperolle lahjaa, voin kertoa, että mitä vähemmän se muistuttaa lelua, sitä mielekkäämpi se on. Mutta eikös se näin mene, että ne parhaimmat lelut ei välttämättä ole leluja ollenkaan? Kaukosäädin taitaa olla hitti monessa perheessä.

Kommentit (10)

Muahahahah, niin totta! Meillä on innostunut leikkikeittiöstä, mutta sinne hakee mielellään oikeaa vettä koiran juomakiposta ja astiat keittiön kaapeista. ?

Mä oon todennut tuon saman kaikkien lasten kohdalla. Minea viihtyy jo nyt paremmin esim .vispilä kädes kun omien lelujensa kans!

Juu kaikki mikä ei ole lelu kiinnostaa tuplasti enemmän. 😀

Tutun kuuloista 😀
Nauroinkin tässä yksi päivä oman taaperoni leikeille.
Kumisaapas löyty sohvalta kun sitä oltiin sovitettu, paistinlasta lastenhuoneesta, imuri oli raahattu keittiön lattialle siivouskaapista ja itse leikkijä siivosi lattoita mopilla parhaillaan 😀

Hihii, kuulostaa tutulta tuo kenkien sovittelu ja imuri täälläkin niin kovassa suosiossa. 😀 On nuo lapset vaan niin mainioita.

heh kuulostaa tutulta 🙂
Meillä Urhon lemppari juttu on ehdottomasti isosiskon sängyn portaat, isän tietokoneen näppäimistö ja vahvistimen vanha kaukosäädin 😀

Noi portaat on pahat. 🙂 Otettiin meidän vanhemman pojan parvesta ne aikoinaan pois ja kiipeää sänkyyn päädyn kautta. Taapero ei onneksi ole vielä hoksannut sitä.
Ja isin pöytäkone on kiva käydä käynnistämässä ja sammuttamassa monta kertaa päivässä. 😀

Heh, meidän taaperolla on aika samanlaiset kiinnostuksenkohteet, siivousvälineet on ehkä ne kaikista parhaat! 😀

Hih, siivousvälineet on kova juttu. 🙂 Voi kumpa se innostus säilyisikin pitkään. 😀

Hahaa, meillä nuo isommat, varsinkin Aino kuskaa vettä usein tuonne leikkikeittiöön. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X