äiti ja melukylän lapset - Banneri

Suupielet kipeänä kaikesta hymyilystä, vatsalihakset arkoina nauramisesta, ääni käheänä laulamisesta, takapuoli puuduksissa pitkästä bussimatkasta mutta mieli entistäkin virkeämpänä huippu reissusta. Laivareissulta on  kotiuduttu onnistuneesti viime yönä ja arkeen palattu oikein tehokkaasti. Tämä viikonloppu oli juuri sitä, mitä tähän väliin kaipasin, sitä äidin omaa aikaa. Ihana, ihana piristysruiske.

En muistanutkaan, kuinka kivaa on lähteä viihteelle, vieläpä hyvän ystävän kanssa. Pitkästä aikaa sai laittaa itseään ihan rauhassa oikein ajan kanssa samalla, puhumattakaan siitä, että saatiin ystävän kanssa jutella ilman yhtäkään keskeytystä, samalla kuunnellen musiikkia ja siemaillen hieman kuplivaa. Ai että. Todella harvoin käyn viihteellä ja otan näin aikaa itselleni, joten tällä kertaa päätin ottaa ihan kaiken irti.

Kotelomekko päälle ja korkkarit jalkaan. Kuinka ihana oli laittaa päälle hieman parempaa. Tuntemattomien kanssa jutteleminen, live musiikin kuunteleminen ja lopuksi korot kattoon ja tanssilattialle jammailemaan ihan tunteella. Ehkä voisi käydä useamminkin sillä tuo tanssiminen on niin kivaa. Ai vitsit että nautin. Jorailtiin ja juteltiin pilkkuun asti ja sen jälkeen vielä hetki palloiltiin laivalla.

Ja se aamu kun voisit nukkua pitkään, noh, mitä turhia aamulla ajoissa ylös ja unta takana reilut nelisen tuntia ja mikä parasta vaikka illalla vähän nautittiinkin kuplivaa, niin huonoa oloa ei todellakaan ollut. Sunnuntaina nautin vain siitä, kun pystyi keskellä päivää maata peiton alla ja katsoa telkkarista jotakin hömppää ja syödä herkkuja. Eikä sitä tarvinnut tehdä salaa. Puhumattakaan siitä, että pystyit syömään silloin kun oli nälkä ja astua pöytään, jossa kaikki oli valmiina. Voi mitä herkkuja ne olikaan. Sitä osaa nykyään nauttia niistä yksinkertaisista ja pienistä asioista.

Reissussa parasta oli ehdottomasti myös se, että huomasin osaavani nauttia myös siitä lapsettomasta ajasta. Olla ihan hetken vain Terhi ja ystävä. Heittäytyä tanssimaan, ajattelematta miltä se näyttää. Nähdä, etten ole hukuttanut itseäni vain äitiyteen, vaan olen edelleen se sama tyyppi. Puhuttiinkin ystävän kanssa, että nyt pitää ottaa itselle useammin sitä omaa aikaa ja lähteä pienille reissuille.

Kamera sai jäädä kiltisti kotiin, siksi tein puhelinkuvista vain kollaasin.

 

<3 Terhi

Kommentit (24)

Kuulostaa kyllä ihanalta irtiotolta <3 Kyllä tuommoinen pienikin reissu piristää niin paljon ja jaksaa sitten taas sitä arkea ihan uudella tavalla 🙂

Kuulostaa ihanalta! Ja olit kyllä reissusi ansainnut!:)

Oli oikein onnistunut ja kiva reissu, joka tuli tarpeeseen. 😀

Oli meillä kyllä huikean mahtava reissu! ♥ Ei kuule muuta kun uutta suunnittelemaan. 😀

Niin oli.♥
Ilman muuta uus pitää suunnitella. 😀

Kuulostaa kyllä todella huikealta reissulta!! <3

Oli kyllä ihan mahtava reissu. 😀

Teillä on selvästi ollut onnistunut reissu♥ Sitä ihan tavallista arkeakin jaksaa ihan toisella tavalla, kun välillä ottaa aikaa vain itselleen ja aikuisten jutuille 🙂

Kyllä, juuri sitä se oli. 😀
Tämä oli sellainen piristys, jota kaipasin juuri tällä hetkellä tämän normaalin arjen keskelle. 😀

Jes, kuulosti huippu reissulta! 🙂

Oi että,teillä on ollut kyllä oikein super ihana reissu!!!Kuulostaa just sellaiselta sopivalta irtautumiselta kotihommista:)

Juuri sellainen se olikin. 😀 Oli mahtavaa irtautua hetkeksi tästä omasta arjesta ja keskittyä vain itseensä. Ja arvaa kuinka helppoa oli lähteä ovesta vain yhden kassin kanssa sen normaalin määrän sijaan, hihii. 😀

Oi, teillä ollu huippu matka! ?

Oli kyllä niin huippu reissu. 😀

Ei sen reissun tosioaan tarvitse iso olla, että se virkistää. 😀 Nyt sitä oikein puhkuu uutta virtaa.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X