äiti ja melukylän lapset - Banneri

Vanhimman tyttäreni ystävällä oli syntymäpäivä ja tyttäreni mietti paljon lahjaa. Lopulta hän päätti, että tahtoo antaa jotakin hieman erilaista, muttei oikein keksinyt mitä. Muistan itse moneen kertaan ihastelleeni niitä kehyksien sisään tehtyjä lahjoja. Niistä kun saa millaisen haluaa. No meillä ei ollut mahdollisuuksia lähteä ostamaan pitkän matkan päästä juuri siihen soveltuvia kehyksiä, joten päätin ehdottaa jotakin muuta ratkaisua. Lahja lasipurkissa oli sitten tuo ehdotukseni ja siitäkös tyttö innostui.

Sovimme ettei lahjaan käytetä paljon yli kymmentä euroa ja siinä pysyttiin, vaikka saimme lasipurkin täyteen asti. Tyttäreni katsoi kaupasta sinne erilaisia herkkuja, purukumia, ponnareita, yliviivaustussin, tarroja, kasvotarra sekä tyttäreni itse tekemä sydänkoriste kuumaliimasta. Vähän kaikkea mistä uskoi ystävänsä ilahtuvan.

Purkkiin mahtui yllättävän paljon kaikkea pientä ja aika herkkupainotteinenhan siitä tuli, mutta pääasia olikin, että tyttäreni sai valkata sen sisällön. Myös tuo lasipurkki pääsee varmasti jatkossa jonkinlaiseen käyttöön. Siellä kun voi säilyttää kyniä, kynsilakkoja, pompuloita, koruja tai jotakin muuta, mitä nyt sitten haluaakaan. Lisäksi purkissa on se hyvä puoli, että herkut pysyvät siellä, ainakin hetken, turvassa pienemmiltä sisaruksilta.

Päätimme, ettemme koristele purkkia mitenkään vaan siitä saa näkyä läpi mitä kaikkea se sisältää. Kiedoimme kuitenkin nauhan purkin kaulan ympärille ja teimme pienen rusetin. Minusta tuo purkki idea toimi ihan kivasti. Tässä kun on vain mielikuvitus rajana mitä tuonne purkkiin laittaa ja millä tavalla sen  koristelee, jos koristelee ollenkaan.

Tyttäreni oli tästä kyllä oikein innoissaan ja herkkujen järjestäminen lasipurkkiin taisi olla kivaa puuhaa, sen verran tarkkaan ne sinne aseteltiin. Muut lapsemme tämän nähtyään olisivat myös halunneet tehdä tämmöisen omalle ystävälle.  Tulemme siis kyllä varmasti käyttämään tätä ideaa toistekin.

 

<3 Terhi

 

Kommentit (6)

Ihana idea ❤ Tämä ei nyt liity tähän aiheeseen, mutta kiinnostaisi miten olette pystyneet järjestämään kaikille lapsille ”omaa tilaa” vai onko vain niin iso talo että lapsille riittää omia huoneita? Oma tila tuntuisi olevan tärkeää varsinkin isommille lapsille ja itse olen miettinyt että montakohan teiniä meidän 100 neliön taloon mahtuisi…

Ihan loistava idea, kopiointi ehdottomasti! 🙂

Kiva juttu. 😀
Lahjan saaja oli kuulemma tykännyt, joten varmasti tehdään tämmöinen joskus uudestaankin.

Kiitos.♥
Meidän talossa on neljä virallista makuuhuonetta + yksi huone jota voi kätyyää makkarina, eli periaatteessa viisi makuuhuonetta. Esikoinen 11v alkoi vasta nyt puhua omasta huoneesta, joten hän saa sen kesällä. Nyt hän nukkuu pikkusiskonsa Lumin 7v kanssa samassa huoneessa, joka on aika iso ja tilanjakajana toimii Ikean yksi hylly. Matias 6v ja Aino 4v jakavat vielä huoneen keskenään ja Hugo 1v nukkuu vielä meidän kanssa. Kesällä Matias kuulemma siirtyy Lumin kanssa samaan huoneeseen , jolloin Hugo menee Ainon kanssa samaan huopneeseen. Kukaan muu ei ole vielä toivonut omaa huonetta kuin esikoinen. Mutta aina kun toivovat niin sellainen toki koitetaan järjestää. 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X