äiti ja melukylän lapset - Banneri

Kaupallinen yhteistyö Oot niin ihana

Meille saapui aivan uskomattoman ihana vauvakirja, jonka saimme oot niin ihanalta. Parasta tuossa kirjassa on ehdottomasti se, että jokainen voi tehdä siitä juuri omanlaisen. Vaikka meidän vauva on jo ollut hetken taapero, on ihanaa fiilistellä vanhoja ja laittaa ihanat muistot juuri tuon vauvakirjan kansien väliin. Rakastan nimittäin sitä, kun saan ihan vapaat kädet ja tehdä kirjasta juuri sellaisen kuin itse haluan. Ja tämä vauvakirja mahdollistaa juuri sen.

Kirja tulee ihastuttavan laatikon sisällä, jonne saa kivasti kerättyä vaikka tärkeimpiä muistoja. Itse vauvakirjassa on kannessa magneetti, jonka ansiosta kirjan kannet pysyvät nätissä muodossa. Sivut saa napattua helposti irti, jolloin sivujen täyttäminen käy todella helposti ja väliin mahtuu helposti lisää sivuja. Halutessaan sivujen järjestystä on helppo muuttaa mieleisekseen. Tämä kirja on oikeasti aivan unelma, varsinkin sellaiselle, joka haluaa tehdä kirjasta juuri omanlaisen. Tätä täytellessä saa oma mielikuvitus lentää.

Aloitin kirjan täyttämisen heti etusivulta. Siihen laitoin Hugon kuvan ja kerroin pienen tarinan ensin siitä kuinka varovasti haaveilin hänestä ja muutamien kuukausien päästä tuo haave kasvoikin jo masussani. Kuvan lisäksi laitoin tuollaista autokuviollista teippiä sivun reunoille. Minusta tuo sivu ei enempää kaipaa. Tälle sivulle voisi laittaa kuvan myös vanhemmista tai ultrakuvan tai mitä vain.

Kirjan sivuja täytellessä, on tullut pari kertaa mieleen ajatus, että miksei tällaisia ollut jo silloin kun sain esikoisemme. Tämmöiset olisi ollut niin kivat jokaiselle lapselle, mutta ompahan nyt ainakin yhdellä. Voin lämpimästi suositella tämän vauvakirjan hankkimista kaikille, keillä se on ajankohtaista. Tämä on myös oiva lahja esimerkiksi ristiäisiin tai nimiäisiin tai miksei vaikka vauvakutsuille.

Sitä mukaa kun saan sivuja täyteltyä, laitan niistä kuvia blogini instaramiin. Kurkkaa ihmeessä myös Oot niin ihanan nettisivut, facebook sekä instagram, jos et heitä siellä vielä seuraa.

Kirjan sivut saavat hiljalleet täytettä, kun siirrän Hugon kuulumisia sinne. Onneksi olen kirjoittanut jokaiselta kuukaudelta kuulumiset blogiin, saan poimittua ylös kaikki tärkeät asiat. Samalla sitä on voinut todeta sen kuinka äkkiä se vauva vuosi unohtuu, mutta kuinka nopeasti kaikki palaa mieleen, kun on lukenut ylös kirjoitettuja juttuja. Ilman niitä, olisin kuitenkin varmasti unohtanut vaikka ja mitä.

Sen lisäksi, että vauvakirja on huippu, löytyy myös pari muuta ihastuttavaa tuotetta. Esimerkiksi suloinen juliste sekä neuvolakortinkuoret. Molemmissa tuo Oot niin ihana teksti. Mikä muu teksti voisikaan enää sopia lastenhuoneen seinälle tai lapsen neuvolakortinkuorien kanteen.

Luvassa olisi se luvattu arvonta.

Nyt sinulla on siis mahdollisuus voittaa itsellesi nuo suloiset neuvolakortinkuoret sekä juliste. Mukaan pääset kirjoittamalla kommenttikenttään mukana. Jokainen osallistuja saa yhden arvan. Muista tarkistaa, että sähköpostiosoitteesi menee varmasti oikein.

Arvonta alkaa nyt ja päättyy maanantaina 6.3. klo 23.59.

 

Kommentit (115)

Voi kun nätisti olet täyttänyt tuon kirjan sivuja! <3
Mukana!

Nimensä mukaisesti ihana arvonta! Mukana 🙂

Mukana myös! Tää kirja kuulostaa kyllä myös kivalta 🙂

Ehdottomasti mukana♡♡♡

Mukana! Tuo vauvakirja on niin ihana <3 Samoin tuo juliste, jonka ehdottomasti haluaisin.

Mukana ihanassa arvonnassa

Mukana! Vauvakirja saapui mulle alkuviikosta <3

Oi! Tämä kirja on ihan huikea! Ja olet kyllä täyttänyt
sitä tosi kauniisti 🙂 Olen ehdottomasti mukana arvonnassa!

Nää on niin kivoja! Mukana 🙂

IHANA! Muutama päivä sitten tilasin tuon vauvakirjan itsellekin. Ja totta kai mukana arvonnassa 😉

Mukana! Tää vauvakirja on hankintalistalla tulevalle vauvalle<3 saattaa olla että täytyy esikoiselle hommata myös. 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X