Oot niin ihana – vauvakirja + muut ihanat tuotteet Sis.arvonnan

Teksti Terhi

Kaupallinen yhteistyö Oot niin ihana

Meille saapui aivan uskomattoman ihana vauvakirja, jonka saimme oot niin ihanalta. Parasta tuossa kirjassa on ehdottomasti se, että jokainen voi tehdä siitä juuri omanlaisen. Vaikka meidän vauva on jo ollut hetken taapero, on ihanaa fiilistellä vanhoja ja laittaa ihanat muistot juuri tuon vauvakirjan kansien väliin. Rakastan nimittäin sitä, kun saan ihan vapaat kädet ja tehdä kirjasta juuri sellaisen kuin itse haluan. Ja tämä vauvakirja mahdollistaa juuri sen.

Kirja tulee ihastuttavan laatikon sisällä, jonne saa kivasti kerättyä vaikka tärkeimpiä muistoja. Itse vauvakirjassa on kannessa magneetti, jonka ansiosta kirjan kannet pysyvät nätissä muodossa. Sivut saa napattua helposti irti, jolloin sivujen täyttäminen käy todella helposti ja väliin mahtuu helposti lisää sivuja. Halutessaan sivujen järjestystä on helppo muuttaa mieleisekseen. Tämä kirja on oikeasti aivan unelma, varsinkin sellaiselle, joka haluaa tehdä kirjasta juuri omanlaisen. Tätä täytellessä saa oma mielikuvitus lentää.

Aloitin kirjan täyttämisen heti etusivulta. Siihen laitoin Hugon kuvan ja kerroin pienen tarinan ensin siitä kuinka varovasti haaveilin hänestä ja muutamien kuukausien päästä tuo haave kasvoikin jo masussani. Kuvan lisäksi laitoin tuollaista autokuviollista teippiä sivun reunoille. Minusta tuo sivu ei enempää kaipaa. Tälle sivulle voisi laittaa kuvan myös vanhemmista tai ultrakuvan tai mitä vain.

Kirjan sivuja täytellessä, on tullut pari kertaa mieleen ajatus, että miksei tällaisia ollut jo silloin kun sain esikoisemme. Tämmöiset olisi ollut niin kivat jokaiselle lapselle, mutta ompahan nyt ainakin yhdellä. Voin lämpimästi suositella tämän vauvakirjan hankkimista kaikille, keillä se on ajankohtaista. Tämä on myös oiva lahja esimerkiksi ristiäisiin tai nimiäisiin tai miksei vaikka vauvakutsuille.

Sitä mukaa kun saan sivuja täyteltyä, laitan niistä kuvia blogini instaramiin. Kurkkaa ihmeessä myös Oot niin ihanan nettisivut, facebook sekä instagram, jos et heitä siellä vielä seuraa.

Kirjan sivut saavat hiljalleet täytettä, kun siirrän Hugon kuulumisia sinne. Onneksi olen kirjoittanut jokaiselta kuukaudelta kuulumiset blogiin, saan poimittua ylös kaikki tärkeät asiat. Samalla sitä on voinut todeta sen kuinka äkkiä se vauva vuosi unohtuu, mutta kuinka nopeasti kaikki palaa mieleen, kun on lukenut ylös kirjoitettuja juttuja. Ilman niitä, olisin kuitenkin varmasti unohtanut vaikka ja mitä.

Sen lisäksi, että vauvakirja on huippu, löytyy myös pari muuta ihastuttavaa tuotetta. Esimerkiksi suloinen juliste sekä neuvolakortinkuoret. Molemmissa tuo Oot niin ihana teksti. Mikä muu teksti voisikaan enää sopia lastenhuoneen seinälle tai lapsen neuvolakortinkuorien kanteen.

Luvassa olisi se luvattu arvonta.

Nyt sinulla on siis mahdollisuus voittaa itsellesi nuo suloiset neuvolakortinkuoret sekä juliste. Mukaan pääset kirjoittamalla kommenttikenttään mukana. Jokainen osallistuja saa yhden arvan. Muista tarkistaa, että sähköpostiosoitteesi menee varmasti oikein.

Arvonta alkaa nyt ja päättyy maanantaina 6.3. klo 23.59.

 

Kommentit

115 kommenttia

mukana arvonnassa 🙂

Mukana ?

Mukana! Tää vauvakirja on hankintalistalla tulevalle vauvalle<3 saattaa olla että täytyy esikoiselle hommata myös. 😀

Mukana 🙂

Mukana?

Mukana 🙂

Mukana! ?

Mukana ❤

IHANA! Muutama päivä sitten tilasin tuon vauvakirjan itsellekin. Ja totta kai mukana arvonnassa 😉

Nää on niin kivoja! Mukana 🙂

Mukana! 🙂

Mukana ihanassa arvonnassa 🙂

Oi! Tämä kirja on ihan huikea! Ja olet kyllä täyttänyt
sitä tosi kauniisti 🙂 Olen ehdottomasti mukana arvonnassa!

Mukana! Vauvakirja saapui mulle alkuviikosta <3

Mukana! ☺

Mukana ☺

Mukana

Mukana 🙂

mukana

Mukana! 🙂

Mukaan arvontaan! <3

Mukana! 🙂

Mukana

Mukana 🙂

Mukana ❤

Mukana ?

Mukana ihanassa arvonnassa

Ihanat! Mukana 🙂

Mukana❤

Mukana 🙂

Mukana

Mukana! Tuo vauvakirja on niin ihana <3 Samoin tuo juliste, jonka ehdottomasti haluaisin.

Mukana!

Mukana

Mukana ?

mukaan 🙂

Mukana!

Mukana! ??

Mukana

Mukana 🙂

Mukana

Mukana

Mukana!?

Mukana.

Mukana

Mukana! 🙂

Mukana!

Mukana

Mukana ?❤️

Mukana

Mukana! ?

Mukana

Mukana

Mukana. 🙂

Mukana

Mukana

Mukana olen <3

Mukana!

mukana 🙂

Mukana!

Mukana

Mukana 🙂

Mukana!

Mukana

Ehdottomasti mukana♡♡♡

Mukana!

Mukana myös! Tää kirja kuulostaa kyllä myös kivalta 🙂

Mukana ?

Mukana.

Mukana 🙂

Mukana

Nimensä mukaisesti ihana arvonta! Mukana 🙂

Mukana

Mukana

Mukana!

Mukana

Mukana!

Mukana

Mukana ollaan!

Mukana?

Mukana!

Mukana ?

Mukana

Mukana 🙂

MUKANA!

Mukana <3

Mukana.

Mukana ?

mukana ollaan 🙂

Mukana.

Mukana

Mukana

Mukana

Mukana!:-)

Mukana.

Voi kun nätisti olet täyttänyt tuon kirjan sivuja! <3
Mukana!

Mukana

Mukana

Oon niin mukana ?

Mukana ?

Mukana?

Mukana 😉

Mukana 🙂

Mukana!

Mukana!

Mukana.

Mukana?

mukana 🙂

Ihania. Mukana arvontaan.

Mukana

Mukana

Mukana

Mukana

Mukana☺

Mukana 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä