äiti ja melukylän lapset - Banneri

Meidän vessa on kooltansa suuri. Siellä oli ennen keltaiset seinät ja värikäs joko sininen tai punainen muovimatto..taisi olla sininen. Remontoidessamme vessan laitoimme sinne ruskean laattalattian sekä valkoiset seinät. Tosin niitä ei laatoitettu vaan laitoimme (monen inhoamaa) lasikuitutapettia ja maalasimme sen valkoiseksi.

Yksi vessan seinistä on todella pitkä ja mietin pitkän aikaa mitä siihen laittaisin. Mietin seinätarroja, joitakin hyllyjä tai että maalaisin seinän eri värillä. Koska mikään ei tuntunut hyvältä sai seinä ammottaa tyhjyyttään, kunnes eräs päivä mietin mitä tekisin kaikilla valokuvilla, joita on tullut teetettyä ja siitä se ajatus sitten lähti.

Alkuun kyllä mietin, olisiko hassua tehdä valokuvakollaasi vessaan, mutta koska idea oli minusta hyvä, päätin toteuttaa sen. Otin kaapista erikokoisisa ja näköisiä kehyksiä, muutaman kävin ostamasta ikeasta. Halusin, että taulut ovat erilaisia ja niillä ei ole selvää järjestystä. Ne on vain lyöty siihen kohtaan, joka tuntui juuri silloin hyvältä. Kaikissa kehyksissä ei ole valokuvia, vaan niissä on myös kortteja tai teksti jonka olen löytänyt netistä ja kirjoittanut sen ylös.

Vaikeinta olikin valita, että millaisia kuvia kehyksiin valitsisin. Lopulta jokaiseen kehykseen löytyi sopiva kuva. Seinällä on vielä tilaa vaikka kuinka, joten kuvia saa lisäiltyä vaikka kuinka paljon vielä lisää. Nyt kuitenkin olemme pitäneet määrän toistaiseksi pienenä, sillä pienemmillä lapsilla olisi kova halu koskea kehyksiin samalla kun kertovat kuka kuvissa on. Näin kehykset on pitänyt sijoittaa aika korkealle.

Olen saanut vierailta positiivista kommenttia meidän vessan seinästä. Monella vessassa on kestänytkin pitkään, kun on jäänyt lopuksi vielä ihastelemaan kuvia, hihii. Olen suunnitellut, että tekisin jonkin näköisen kollaasin myös olohuoneeseen, noita kuvia kun löytyy aika valtava määrä. Se toteutuu sitten jossakin vaiheessa, kun saa aikaiseksi.

Löytyykö teidän kotoa tällaisia seiniä?

<3 Terhi

Kommentit (6)

Ompa ihana idea!

Meillä oli tuossa käytävällä juurikin samalla taktiikalla tehty kollaasi kuvista. Laitan tän tähän koska haluan..
Pari kuukautta sitten vaihdettiin kaikki kuvat uusiin. Tajusin että vanhoissa kuvissa oli meidän kavereita joihin ei enää pidetä yhteyttä tai ne oli muuten vain niin vanhoja ettei edes lapset tunnistanut vanhempiaan.. Nykysyin seinällä komeilee kehysvalkoima mustavalkoisista kehyksistä. Kuvissa lasten yks vee otoksia, kihlakuva, hää kuva sekä häissä otettu perhepotretti.

Koen että nyt se on lähes täydellinen 🙂

Oi, kuulostaapa ihanalta tuo teidänkin seinä. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X