äiti ja melukylän lapset - Banneri

Kuinka paljon huonoa tuuria voi mahtua pienen tytön elämään? No yllättävän paljon ja oikein harmiksi asti. Kuinka monet syntymäpäivät voi mennä mönkään, ennen kuin vihdoin onnistaa? Meidän kohdalla neljät ja nyt vihdoin syntymäpäivät onnistuivat ilman ongelmia.

Tyttäremme Lumin syntymäpäiviin on mahtunut paljon huonoa onnea. 2013 meille rantautui mahatauti juuri syntymäpäivien aikaan ja ne piti siirtää. Kun juhlat sitten pidettiin, paikalle pääsi vain muutama. 2014 Lumi mursi pikkuvarpaansa juuri 15-20 minuuttia ennen vieraiden saapumista. Se päivä oli ihan hirveä, kun toinen koitti särkylääkkeiden voimin jaksaa läpi päivän. Hän kun ei missään nimessä suostunut perumaan juhlia. Teki niin pahaa katsoa, kun toinen koitti tsempata itsensä päivän läpi. 2015 Lumin syntymäpäivä kului punktiossa ja tämän vuoksi juhlat siirtyivät ja silloinkin oli vieraskato.

Viime vuonna ajattelin, että nyt mikään ei enää mene vikaan. Kaverisynttärit olisi seuraavana päivänä ja kaikki kutsutut kaverit olisivat tulossa. Tyttö kotiutui esikoulusta ja näin hänen kaulallaan vesikellon. Hetken päästä toisen ja sitä se oli mitä pelkäsinkin..vesirokko! Ei ole todellista, juhlat piti perua ja itkuhan siinä tuli sekä äidille että lapselle. Tuo harmi kuitenkin unohtui, kun vesirokko paljastuikin tyttäremme sairauden ja lääkityksen vuoksi hänelle erittäin vaaralliseksi. Voit halutessasi lukea siitä enemmän täältä. Juhlat siirrettiin reippaasti toukokuun puolelle, mutta silloin juhliin ei päässyt kuin muutama kutsuttu.

Eilen jännitettiin tyttären kanssa viimeisille minuuteille asti, ettei vain enää mitään ilmaantuisi. Kun kaikki 8 kaveria olivat tulleet pystyi tämä äiti huokaisemaan. Vihdoin tyttäreni juhlat onnistuivat, vihdoin kaikki kutsutut pääsivät paikalle ja kerrankin hän ei joutunut pettymään, että juhlat pitäisi perua. Ennen juhlia tyttö totesi ettei väliä mitä lahjoja saa, kunhan vain kaverit tulisivat. Vuodatin muutaman kyyneleen ja toivoin, että toive kävisi toteen. Hulinaa täällä piisasikin, kun lapsia oli omien lisäksi kahdeksan, eli yhteensä kolmetoista, hih. Kuinka ihanaa on huomata, että omalla lapsella on noin kiva joukko kavereita, Ihania tyttöjä ihan kaikki.

On kamalaa katsoa lasta silmiin ja kertoa hänelle, että juhlat joudutaan perumaan. Ei se olisi kamalaa, jos niin joutuu tekemään kerran, mutta kun synttärit menevät mönkään neljänä vuotena peräkkäin, tuntuu se vain niin kovin epäreilulta ja väärältä. Varsinkin, kun kenenkään muun lapsen kohdalla syntymäpäiviä ei ole jouduttu perumaan..koskaan.

Onneksi nyt onnistui, onneksi nyt näin tyttäreni silmissä pelkkää onnea ja se jos joku tekee tämän äidin ja tyttären tällä hetkellä niin onnelliseksi. Lauantaina juhlitaan sukulaisten kesken. Katsotaan pääseekö sinne kaikki..jännityksellä odotetaan.

<3 Terhi

Kommentit (14)

Onneksi nyt onnistui! 🙂

Mahtavaa, että kaverisynttärit menivät tällä kertaa nappiin! Muistan lukeneeni noista edellisistä epäonnen kerroista :/ Kivoja juhlia teille viikonlopuksikin! 🙂

Oli kyllä niin huippua kun nyt onnistui. 😀 Niistä epäonnen kerroista olen joputunut kirjoittaa jo liian usein.
Kiitos.♥

Ihanaa että synttärit onnistuivat. Onnea Lumille!

Niinpä ja kiitos onnitteluista, kerrotaan sankarille.:D

Ihanaa, että synttärit onnistuivat. Tällä kertaa oli hyvä onni, toivotaan, että seuraavatkin synttärit onnistuvat♡

Mua harmitti myös viimeksi kun Emilyn synttäreillä oli ihmiskato, mutta toivon, että tänä vuonna onnistuu 🙂

Niinpä. Toivotaan että jatkossakin sujuu paremmalla onnella. 😀
Kääk, meidän pienillä on kohta taas synttärit..♥..en kestä kuinka kovaa vauhtia nämä kasvaa!! Toivotaan että Emilyn synttäreille saapuu tänä vuonna enemmän porukkaa.

Voi tuo on kyllä niin ihanaa katsoa oman lapsen onnea kavereiden keskellä. Niin mahtavaa,että juhlat onnistui!!!

Se on ihan parhautta.♥
Olisi ollut niin kamalaa, jos nämäkin juhlat olisi joutunut perua..mutta onneksi ei.

Ihanaa, että nyt tuli onnistunut kokemus!! Onnea Lumille! ❤

Niinpä.♥
Kiitos, välitän onnittelut sankarille.♥

Voi kun on ollutkin huonoa tuuria ja vielä noin moneen kertaan. Onneksi kaverisynttärit nyt onnistuvat, hän on juhlansa ansainnut! ❤
Toivotaan, että sukulaissynttäritkin sujuvat ongelmitta.

No niin on ollut. :/ Jännitin nytkin loppuun asti, ettei vain mitään esteitä enää ilmaannu ja onneksi ei. Tytär sai juhlansa ja oli todellakin ansainnut ne.♥

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X