äiti ja melukylän lapset - Banneri

Suunnatonta onnea ja kiitollisuutta, sitä se on, kun saa olla ÄITI. Tänä aamuna köllöttelin sängyssä taapero kainalossa ja siinä vierekkäin maatessa mietin, kuinka onnekas olenkaan. Viisi lasta olen saanut syliini asti, viisi täydellisintä pienokaista. Kiitollinen miehelleni siitä, että hänen ansiostaan olen tullut äidiksi.

Aamulla lapset valmistivat isänsä kanssa aamupalaa ja odottivat malttamattomina, että saisivat antaa jokainen lahjansa. Matiasta hieman harmitti, kun hänen lahja odotti esikoulussa, mutta hän tokaisi lopulta sisaruksilleen ”On minulla sittenkin yksi ja ihan paras lahja antaa!” Sisarukset ihmettelivät, että mikä se olisi, kunnes Matias kertoi sen heille. ”No hali!” Minulla vierähti kyynel silmäkulmaan ja ihan pelkästä onnesta. Sillä en tarvitse mitään muuta lahjaa, kuin sen että saan juhlia jatkossakin äitienpäivää ja muitakin päiviä näiden rakkaiden lapsieni kanssa. He ovat minun kaikkeni, paras lahja mitä olen koskaan saanut.

Onhan tämä uskomattoman hienoa olla tärkeä ja rakas ihminen omille lapsille. Se, johon turvataan kun iskee suru. Se jolle kiukutaan ja huudetaan kuinka muut saa ja minä en tai kuinka tyhmä olen. Se jolle sanotaan äiti olet maailman paras tai rakastan sinua. Se joka pesee vuodesta toiseen pieniä ja suurempiakin vaatteita, nostaa sinut ylös kaatuessasi, puhaltaa haavoihin, kuuntelee huolia ja kerää lapsuudesta muistoja talteen. Se ihminen kuka koittaa antaa parhaat mahdolliset eväät hyvään elämään, samalla kertoen ettei ole mitään asiaa, josta äidille ei uskaltaisi kertoa.

Onnea on olla äiti, kiitos että saan olla sitä teille rakkaat lapseni. Rakastan teitä!

<3 Terhi

Kommentit (1)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X