äiti ja melukylän lapset - Banneri

Jokainen vanhempi tietää sen tunteen, kun sydämessä liikahtaa iso palanen, huulille nousee hymy ja kyyneleet meinaavat nousta silmiin. Se kaikki tulee siitä, kun näet oman lapsesi pakahtuvan onnesta, sen säihkeen silmissä ja kaiken sen innostuksen. Kun lapsi on onnellinen, äitikin on. Meillä yksi tällainen hetki oli eilen, kun olimme muksufestareilla Ti-Ti Nallen konserttia katsomassa.

”Ihan oikeita nalleja!”

Nuorin tyttäremme on aina pitänyt kaikenlaisista hahmoista. Ti-Ti Nallea on tähän mennessä katseltu vain satunnaisesti telkkarista. Kotoa löytyvää Ti-Ti Nalle aiheista satukirjaa sen sijaan luettu vaikka kuinka monesti. Eilen tyttö pääsi näkemään nallet ihan livenä. Voi sitä riemua ja jännitystä, kun konsertti alkoi. Kun nallet juoksivat lavalle yhdessä Riitan kanssa, kääntyi tyttäreni kohti minua ja sanoi silmät onnesta säihkyen ” Äiti en tiennyt että ne on oikeita nalleja, mutta ne on!”

Konsertin keskivaiheilla hieman oudomman laulun kohdalle laukussani oleva pillimehu kiinnosti enemmän kuin esitys, mutta ihan hetkessä tanssi alkoikin taas maistua, kun tutut laulut alkoivat soida. Sitä riemua katsellessa, olin itsekin koko konsertin hymy korvissa. Kuinka onnellisia me olimmekaan ja kuinka mikään asia ei sillä hetkellä vaivannut yhtään.

Ennen viimeistä laulua Riitta ilmoitti, että ihan pian lapset pääsevät halailemaan nalleja. Ja mikä olisikaan voinut olla enää parempi päätös upealle konsertille. Eikä aikaakaan, kun nallet tulivat halittaviksi. Kävimme kaikkien luona kahdesti, osan luona kolmekin kertaa. Kun Ti-Ti Nalle nosti Ainon syliin ja pyöri ympyrää oli tyttö enemmän kuin onnellinen. Itselläni kostui silmät väkisinkin siinä vaiheessa.

Kuinka se oman lapsen kokema onni tarttuukin ja tuntuu itsestä parhaimmalta tunteelta ikinä.

Seuraa blogia myös facebookissa ja instagramissa

Kommentit (6)

Ihanasti kirjoitettu ja niin totta <3 maailman paras tunne kun näkee oman lapsensa niin aidosti onnellisena tai riemastuneena jostain 🙂

Ja täällä hieman silmät kostuivat, kun luin tekstiäsi:)


Kyllä ne taisi täälläkin kostua, kun tätä kirjoitin. 😀

No juurikin näin♡♡♡♡ Mä rakastan niin paljon tuota tunnetta kun näkee omista lapsista miten ne meinaa ihan housuistaan hypätä kun ovat niin onnellisia? kyllä siinä oma sydän pakahtuu♡
Ihana postaus ja ihanat te!!

Kiitos Ulla.♥
Se on kyllä niin mahtava tunne, joka siitä lapsen onnesta ja riemusta itselle tulee..ihan parasta.♥

Kiitos Nelli.♥
Se on kyllä ihan parasta.♥

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X