äiti ja melukylän lapset - Banneri

Sain kunnian tehdä rakkaan ystäväni vauvan ristiäisiin kaksi kakkua. Toiveena oli, että toisessa kakussa olisi vauva, jalanjäljet ja pinkin ja vaaleanpunaisen sävyä. Visiot kakuista alkoivat raksuttaa ja samalla selailin netistä erilaisia ristiäiskakkuja, joista voisin sitten tehdä sen oman version.

Olen aiemmissakin kakuissani tykännyt siitä, että vauva on jonkin päällä, kuten kukan tai perhosen. Nyt ihastuin sellaiseen, jossa vauva on pionin sisällä. Niinpä tilailin oikeanlaisen muotin ja ei muuta kuin tuumasta toimeen. Tuo koriste syntyikin nopeasti ja se on juuri oikea katseenvangitsia kakussa.

Lopulta kakkuun löysi tiensä myös nalle seisomassa palikoiden päällä (tämän idean löysin Marsipossun yhdestä kuvasta), sekä kukkia, perhosia, nimi sekä rusetti. Aika paljon kaikkea, mutta juuri sopivassa määrin. Ystäväni halusi myös ne jalanjäljet, joten nekin painettiin kakkuun. Lopulta kakusta tuli juuri sellainen, kuin ajattelin ja onneksini myös ystäväni piti siitä paljon.

Toiseen kakkuun ystäväni ei toivonut ihmeitä. Alkuun puhuttiin, jos laitetaan päälle vain rusetti, mutta lopulta päädyinkin yllättämään ystäväni ja tekemään kakun päälle tennarit, muutaman kukan, perhosen sekä rusetin. Näin kakusta tuli mielestäni juuri täydellinen ja rusettien avulla kakut sopivat hyvin yhteen.

Tennareihin löysin kivat kaavat Pionilaakson sivuilta. Erittäin selkeät ja helppo toteuttaa. Näin ensikertalaisena noita tennareita tein ja onnistui kyllä todella hyvin jo ekoillakin kerroilla. Ehdottomasti näitä vois tehdä enemmänkin, on ne aikas söpöjä.

Molempien kakkujen sisällä oli Kinuskikissan masikkatäyte. Mielestäni se on ihan täydellinen varsinkin massalla päällystettyihin kakkuihin, kun se ei ole liian makea. Kakun päällinen tuo kakkuun kuitenkin todella paljon makeutta. Itse en herkkulakkoni vuoksi kakkua maistanut, mutta ilmeisemmin se oli hyvin onnistunut.

Ehkä paras palkinto tästä koko hommasta oli jälleen se, kun ystäväni todella piti kakuista ja sain paljon kehua niiden ulkonäöstä ja mausta. Sen verran monta tuntia niitä koristeitakin väännettiin, että noiden kuuleminen oli parasta.

Kommentit (8)

Oih, jälleen upeita kakkuja! ?

Millainen tuo pionimuotti on? Tehdäänkö sillä kukka terälehti kerralla? Oliko vaikea tehdä? Ja mistä yilasit muotin?
Minäkin olen haaveillut tuollaisten kukkien tekemisestä.

Todella ihanat kakut teit, onnekas ystävä! ?
Itse täällä pähkäilen millaisen kakun tekisin omalle pienelle tytölle 3v synttäreille..

Kiitos Mia.♥
Hih, täällä myös pähkäillään nyt, millaisen yhteiskakun teen esikoiselleni 12v ja kuopukselleni 2v kakuksi. 🙂

Ihanan näköisiä kakkuja! Varsinkin nuo koristeet <3

Kiitos.♥

Kiitos Ninni.♥

Nämä muotit, jotka minä tilasin on ihan tavalliset muotit. Tuohon kukkaan jossa on vauva, käytin kahta isointa kokonaisena kahteen alimpaan kerrokseen ja kolmannen kerroksen terälehdet leikkasin toisistaan irti ja asettelin sopiville paikoille. Pienimmästä muotista leikkasin kaksi terälehteä irti ja laitoin ne vauvan pyllyn päälle. Tilasin mun muotit Kakkusankareilta. Tässä vielä suora linkki. 🙂
https://www.kakkusankarit.fi/Pionimuotit-CB

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X