äiti ja melukylän lapset - Banneri

Kumisaapaskelit ovat täällä – Stonz saappaat luonnonkumista

Teksti Terhi

Kaupallinen yhteistyö Kiddex

Vielä hetki sitten ulos saattoi painella ovesta paljain jaloin, ja tuntea jalkojen alla lämpöisen hiekan ja pehmeän kuivan nurmikon. Nyt ulos ei enää paljain jaloin mennä, vihdoin sen on hoksannut myös nuorimmainen. Aurinkoiset aamut ovat vaihtuneet kosteisiin ja sateisiin aamuihin ja näin ne kumisaapaskelit ovat täällä.

Sisu on ollut sateisten kelien tuomista vesilätäköistä aivan innoissaan. Kuinka mahtavaa on saada lutata kuralätäköissä ja vieläpä niin, että varpaat pysyvät varmasti kuivina. Saimme testattavaksi Stonzin kumisaappaat sekä niiden sisälle laitettavat Linerz-lisävuoren. Tuo vuori on aivan huippu, sillä niiden ansiosta saappaita voi käyttää ympäri vuoden. Varsinkin kun tuntuu, että nykyisin saapaskelit kestävät todella pitkään.

”Stonzin kumisaappaat valmistetaan kemikaalittomasti ja myrkyttömästi luonnonkumista”

 

Saappaat vaikuttavat oikein hyviltä ja taapero pukee ne mielellään jalkaan. Vuosi sitten meillä oli käytössä stonzin bootiesit ja ne oli oikein tykätyt. Ja oikein tyytyväisiä ollaan oltu nyt näihin saappaisiinkin. Saappaita saa muuten koossa 21-35 sekä kahdessa värissä, joko tänä harmaana tai pirteän keltaisena. Kyllä on nyt kelvannut taaperon touhuilla ulkona.

Lisäksi pidän siitä, että saappaat on valmisettu luonnonkumista, jonka ansiosta saappaat kestävät hyvin kulutusta eivätkä murene tai halkeile käytössä. Saappaat eivät myöskään sisällä haitallisia kemikaaleja.

Näin syksyn myötä myös pimeät illat ja pian aamutkin hiipivät kuin varkain kuvioihin. Lasten vaatteisiin on alettu hiljalleen kiinnitellä heijastimia. Lasten suosiossa tuntuu olevan sellaiset, jotka saa napattua pois noustuaan bussiin.

Saimme valita Pogun heijastavista tuotteista meille testiin muutamat. Valintamme oli käsivarteen kiinnitettävät heijastavat nauhat hauskoilla teemoilla; avaruus ja meri, sekä vetoketjuun kiinnitettävä heijastava vedin, joka oli varsinkin vanhimman mieleen. 3M ScotchliteTM- teknologian ansiosta nämä näkyvät hämärässä yli 200m päähän.

Huomenna starttaa muuten instagram tililläni  _terhin_ pieni arvonta, jossa arvotaan yhdelle Pogun setti. Yksi heijastava avaruus käsinauha sekä vetoketjuun 2kpl heijastavia vetimiä.

Kommentit

4 kommenttia
Terhi

Mä kyllä tykkään myös, näin saappaita voi käyttää vuoden ympäri. 🙂
Hihii, ihana. 😀 Saappaat on niin helppo vain vetäistä jalkaan ja ei kun menoksi.

Avatar

Pakko kommentoida että nuo ulos tulevat valkoiset vuorit on kivan näköiset parin kuralätäkön jälkeen.

Terhi

Kun housun puntti tai kurahousut on päällä, niin pysyy aika hyvin suojassa. Lisäksi ne saa nakattua näppärästi pesukoneeseen. 🙂

Avatar

No onpas kiva että noihinkin saa nuo vuoret kiinni. Meillä Nuutti on aivan yli-innokas kumppareiden käyttäjä. Melkein säällä kuin säällä hän mennä vetelee pihalla kumpparit jalas. Oon yrittäny pitää kiinni siitä , että edes kauppaan laitetaan lenkkari:)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä