äiti ja melukylän lapset - Banneri

Meillä jokaisella on haaveita, unelmia tai jokin salaisuus. Joskus ne eivät käy toteen ja jäävät vain haaveiksi, omiksi pieniksi salaisuuksiksi, ja niiden miettiminen voi nostaa paljonkin tunteita pintaan. Joskus kuitenkin voi yllättyä positiivisesti ja siitä unelmasta voikin tulla totta silloin, kun olet jo heittämässä hanskoja tiskiin koko asian suhteen.

Minun unelmani nosti päätään ensimmäistä kertaa jo reilu vuosi sitten. Pidin sitä kuitenkin sisälläni useamman kuukauden puhumatta siitä kenellekään. Ajattelin, että jos en sano sitä ääneen, se unelma voisi vielä hävitä. Tiesin, että tämän eteen minun olisi tehtävä paljon ja todennäköisesti kävisi niin, että kaikki päättyisi kyyneliin.

Voisiko tosiaan käydä niin, että unelmista tulisi vielä totta ja minulla olisi salaisuus jonka voisin jakaa teille?

salaisuus

Lopulta tilanne kärjistyi siihen, että minun oli pakko avata suuni. En enää voisi pitää sitä unelmaa sisälläni, vaan minun oli sanottava se ääneen. Ensimmäisenä kerroin miehelleni ja vastaus oli kutakuinkin tällainen ”Et voi olla tosissasi”! No olinhan minä ja siitä se sitten alkoi. Perustelin miehelleni, mielestäni hyvinkin.

Jankkasin ehkä välillä liikaakin ja iltaisin vuodatin lukuisia kyyneleitä. Piilossa tietenkin, sillä en ollut valmis näyttämään kenellekään kuinka paljon sattui, kun toinen oli täysin eri mieltä. Romuttuisiko unelmani vallan? Olin jo valmistautunut siihen, kunnes kaikki kääntyikin toisin. Olin sillä hetkellä niin onnellinen. Voisiko tosiaan käydä niin, että unelmista tulisi vielä totta?

Tästä hetkestä kului useita kuukausia. Olin samaan aikaan onnellinen ja peloissani. Aloin jopa epäillä, olenko sittenkään varma mihin olen ryhtymässä. Mielessä kävi jopa se, mitä muut ovat mieltä valinnoistamme, mutta se kesti onneksi vain hetken. Lopulta sillä ei kuitenkaan olisi ollut merkitystä.

Viimein eräänä päiväni unelmani kävi toteen ja tikkuun piirtyi kauan toivotut kaksi viivaa! Tästä se taas alkaa..vatsan kasvattelu. Olen onnellinen! Se oli minun salaisuus ja ihanaa että sain jakaa sen teille.

Kommentit (110)

Paljon onnea, onpa ihanaa <3 Täällä myös haaveillaan kuudennesta, niin hullua kun se onkin mutta kuusi lasta on aina ollut mun haave <3 Ehkä sitten keväällä saisi vauva tulla niin pienin ehtii vielä vähän kasvaa. Onnea odotukseen 🙂

Hurjasti onnea! Ihana uutinen! <3

Kiitos.♥

Voi miten ihania uutisia <3 Onnea teidän perheelle!

Kiitos Taru.♥

Voi paljon onnea, ihanaa odotusaikaa sinulle! <3

Kiitos Terhi.♥

Onnea ❤️ Minäkin taidan vasta ensimmäistä kertaa kommentoida, mutta pakkohan se on, kun itsellä myös la toukokuussa (neljäs lapsi)! Jotenkin ihanaa ollut seurata blogiasi ja sitä miten elämästä voi suurperheen äitinäkin nauttia. Tuntuu vallalla olevan se ajatus, että lapset pilaa elämän, vaikka niitä olisi vain 1-2. Samaistun ja rohkaistun siis blogistasi, kiitokset siitä!

Kiitos paljon ja oikein paljon onnea sinnekin odotukseen.♥♥
Ihana juttu, että jätit kommenttia ja kyllä tästä suurperheen elämästä olen ainakin itse nauttinut paljon. Eihän tämä toki kaikkien juttu ole. 😀
Valitettavan paljon sitä törmää ajatteluun, että lapset jotenkin pilaisi elämän..minusta taas tuntuu, että mun elämä alkoi vasta kun sain lapsia.♥

Onnea, ihana uutinen!
Itsekin välillä haaveilen, mutta kynnys toteutukseen on korkealla kun isommat on jo niin isoja ja pätkätyöläisenä ei uskalla…varmaan tulee ikä vastaan ennen kuin olis rohkeutta yrittää :/

Kiitos paljon.♥
Voih :/ Halauksia sinne.♥

Voi miten ihana kuulla, ei sitä koskaan tiedä mitä elämä tuo tullessaan ? musta tuntuu nyt että lapsiluku on todellakin täynnä, mutta voihan se mieli vielä muuttua ? oikein paljon onnea odotukseen, meillä totutellaan taas vauva-arkeen kun eilen päästiin kotiin ?

Kiitos, näinhän se menee.♥
Niin se mieli voi kyllä muuttua, niin kuin täälläkin käynyt monta kertaa. 😀
Ihanaa ja vauvantuoksuista arkea teille.♥

Paljon, paljon onnea koko perheelle!

Kiitoksia ♥

Paras postaus pitkään aikaan <3 Onnea!

Hih, kiitos.♥

Paljon onnea! Kuulostaa ehkä hullulta, mutta oon aavistellut ja odottanut tätä uutista, eli innolla odotan raskauskuulumisia 😀 Itsekin odotan vauvaa ja vaikka tulossa on ”vasta” kolmas, joillekkin tästä hirvittää kertoa(piilotellut jo puoleenväliin). Osa kun tuntuu jo päättäneen puolestamme että lapsiluku on kaksi..

Kiitos.♥ Hih, hauskaa, että olet aavistellut tätä. 😀
Toi on niin väärin, että jotkut ns päättää toisten puolesta toisten lapsiluvun, eipä siinä tee oikein mieli kenellekään kertoa.
Toivottelen sinulle kuitenkin oikein paljon onnea pienestä ja ihanaa odotusta.♥

Onnea tuhannesti! Laita oikein paljon raskaushöpinää blogiin, ihana seurata raskauttasi täällä <3 voisitko laitta ihan jo ensimmäisten viikkojen tuntemuksia ennen plussaa jne? Itsellä lapset -05 ja 08 sekä -16. Vielä yhtä ehkä toivoisin, mutta mies ja kohta ikäkin tulevat vastaan. Saa nähdä kuinka meidän lapsiluvun käy 😉

Kiitos paljon ja voin luvata, että sitä on luvassa.♥ Luvassa on tekstiä ihan plussasta ja ekoilta viikoilta asti, joten pysyhän kuulolla. 😀
Pidän peukkuja, että saisitte vielä lisäystä lapsilukuun.♥

Ihanaa!!! Paljon onnea!! <3 Otsikkoa lukiessa jo arvasin, tai ainakin toivoin niin olevan 🙂

Kiitos paljon.♥
Siitä saattoi kyllä moni jo aavistaa. 🙂

Voi ihanaa Terhi!Paljon onnea koko perheelle!Alkoi ihan itkettää,niin ihanaa!<3 Meilläkin nyt uusi koti häämöttää jouluksi ja vauvakuumeilu jatkuu..ehkä jo ensi vuonna..:-)

Kiitos, on tämä kyllä aivan ihanaa.♥
Oi kuulostaa hyvältä, pidän peukkuja.♥

Ihanaa, onnea tuhannesti!! ❤❤

Kiitos paljon.♥

Voi että ihanaaa onnea teille! ♡ Lapset on Jumalan lahjoista se suurin ja kaunein.

Kiitoksia paljon.♥

En ole koskaan kommentoinut kenenkään blogiin mitään mutta nyt tuntui että on pakko. Kun löysin sinun blogin muutama kuukausi sitten niin ihastuin heti tähän blogiin. Pystyn niin samaistuun moneen asiaan 🙂 Paljon onnea raskaudesta! Täälläkin viiden lapsen 30v äiti joka haaveilee vielä vauvasta mutta mies on ikävä kyllä päättänyt että lapsiluku on täynnä (on kyllä tosin ennenkin niin sanonut ?). Kiitoksia ihanasta blogista. Aina odotan uutta postausta ja tämä postaus oli kyllä niin ihana.

Ihana juttu, että kommentoit ja olet löytänyt blogini pariin.♥
Hahaa, kuulostaa tutulta tuo, että mies on lyönyt lapsiluvun lukkoon, mutta toisin on käynyt. 😀 Mä olen kyllä nyt 100% varma, että enää tämän jälkeen mun mies ei suostu (ja itselekin saattaa sitten jo riittää), mutta toivottavasti sinun miehesi leppyisi vielä kuudenteen. 🙂
Kiitos että luet ja kiitos onnitteluista.♥

Onnea aivan Ihanaa!! ???

Kiitos Anna.♥

Oikein paljon onnea teille <3

Kiitos Annukka.♥

Oi onnea! ❤️ ihana uutinen. Unelmoin myös isosta perheestä, ehkä sekin unelma vielä toteutuu. Ihanaa että te saitte vielä mahdollisuuden!

Kiitos.♥
Toivon todella, että sinäkin saat ison perheen.♥

Mä liityn tänne hurjan pitkän onnittelu listan jatkoksi
Ihan super paljon onnea♡♡♡ihan tuli itku kun tätä luin. Jotenkin niin toivoin että saat vielä kerran sen kaiken ihanuuden kokea.NAUTI!!!
Innolla jään taas seurailemaan sun masun kasvatusta♡♡♡

Kiitos paljon Ulla.♥
On tämä kyllä uskomatonta, mutta niin ihanaa. Aion todellakin nauttia, sillä tämän jälkeen mies ei ole enää taivuteltavissa. 😀

Sie sanoit noin viimeksikin ;D

Totta. 😀

Onnea ONNEA ONNEA!!! Todella ihanaa! Tervetuloa mahan kasvattajien joukkoon.. kuus on hyvä luku ❤

Kiitos paljon, ihana kuulua taas tähän joukkoon.♥

Aivan ihanaa,ihan mahtavaa,paljon onnea!!?
Olen seurannut blogiasi pitkään..edellisen raskauden aavistin ennenkuin kirjotit sitä tänne..nytkin käyny välillä mielessä että oliskohan..siitä aavistelen jos/kun menee pidempi aika ettet postaa mitään siihen liittyvää 😉 nyt kun luin postausta ni koko ajan toivoin että olispa vauva mutta ajattelin et kuitenkin työ tai joku ja joudun pettymään ;D maltoin kuitenkin lukea alusta loppuun etten kurkannu loppua ensin 😉
Toivotaan että raskaus sujuu hyvin kaikinpuolin!koska h-hetket? 😉
Itsellä 5lasta ja kyllä sitä valitettavasti kuulee ja näkee monenlaista kommenttia ja käyttäytymistä 🙁 tosi harmi!koska eihän se oo keneltäkään muulta pois jos haluaa monta lasta 🙂
Vielä kerran onnea!
T.äiti viidelle 🙂

Kiitos paljon.♥
Aika hyvin aavisteltu ja päätelty. 😀 Hyvä että maltoit ja jännitys säilyi loppuun asti, se oli tekstissä tarkoitus. 😉
Nyt ollut paljon pahoinvointia, jonka vuoksi blogikin ollut hiljainen..vienyt mehut aika hyvin. 😀 Jospa tämä nyt hiljalleen helpottaisi. Laskettu osuu toukokuulle. 🙂
Kaikkea sitä kyllä joutuu valitettavasti kuulemaan ja nyt jo jännittää mitä kaikkea tulee olemaan edessä. Koitan päästää toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, mutta jotkut jää silti painamaan mieltä..Toivon mukaan niitä ei jälleen tarvitsisi kuunnella.

Onnea! <3 Loppuun asti säilyi jännitys että onkohan tässä kyse jostain uhan muusta mutta onneksi ei 😉 ihana uutinen!

Kiitos Nelli.♥
Hyvä, että jännitys säilyi. 😉

Paljon onnea! Mä arvasin! 🙂 Ihanaa!

Hihii, kiitos paljon.♥

Lämpimät onnittelut ❤️! Mukavaa päästä jälleen seuraamaan odotus- ja vauvajuttujasi ☺️. Itse sain blogistasi paljon vinkkejä vauva-aikaan ja oli kivaa lueskella raskauspostauksiasi silloin kun odotin itsekin samaan aikaan 2015.

Kiitos paljon.♥
On aina ilo kuulla, jos joku saa vinkkejä teksteistäni. 🙂 Olen odottanut innolla, että pääsen näitä rustailemaan.

Aivan jäätävän paljon onnea? Aivan ihana uutinen? Postauksista on välittynyt se kuinka lapsiluku ei ole vielä täysi. Olet huippu äiti❤️

Kiitos paljon kauniista sanoista.♥
Se ei tosiaan ollut vielä täysi, jospa tämän jälkeen sitten olisi. 😀

Ai että, ihan hirmuiset onnittelut!! Olen seuraillut teidän elämää muistaakseni Sohvin raskaudesta asti enkä ole tainnut aiemmin kommentoida blogiisi. Nyt kuitenkin oli ihan pakko tulla onnittelemaan. Olet mahtava äiti ja vauvankaipuusi oli käsinkosketeltavaa kun pohdit lapsilukua blogissasi. Sinä jos kuka olet ansainnut tämän raskauden. Tsemppiä odotukseen, jään innolla seuraamaan tulevia kirjoituksia! ?

Kiitos, tätä lukiessa nousi oikein kyyneleet silmiin.♥ Ihana juttu, että nyt jätit kommenttia ja olet viihtynyt matkassamme jo näin pitkään, se on aina ihana kuulla.♥

Minä arvasin tämän <3 onnea tuhannesti, ihana uutinen kerrassaan <3

Hih, kiitoksia.♥

Mie niiiin arvasin tämän kun blogi oli hiljennyt ja päänsärky vaivasi! Tai sitten vain toivoin siun puolesta tätä niin kovasti 😀

Isot onnittelut teille! Toivottavasti siun olo paranee ja pääset täysillä nauttimaan!

Ihana sinä.♥
Päänsäryt ovat johtuneet noista hartiakivuista, mutta pahoinvointi on vienyt aika tehokkaasti voimat kirjoittaa. Jospa tämä tästä hiljalleen alkaisi helpottaa. 😀

Olen niiiiin onnellinen puolestasi!

Kiitos Hanna.♥

Onnea!! Oon niin onnellinen sun kanssa tästä, ihana päästä jälleen seuraamaan ihania raskauspostauksia!! ? Oispa kiva tietää pian milloin LA nimittäin ei varmaan kauas nakkaa omastani, täälläkin tänään plussattu ?

Kiitos.♥
Täällä aletaan hiljalleen kirjoitella viikkopostauksia. 🙂 On kiva päästä vihdoin kirjoittamaan tästä. Laskettuaika osuu meillä toukokuulle. Onnea sinne tuhannesti plussasta.♥

Oi onnea paljon! Haluaisin onnittelujen lisäksi myös kiittää siitä, että pidät suurperheiden puolia maassa, jossa syntyvyysluku vain laskee 🙂 Haaveilen itse useammasta lapsesta (tällä hetkellä yksi taapero), ja mieskin on siihen valmis, mutta törmäämme usein siihen haastavuuteen minkä kahden uran työstäminen ja mahdollisten usean lapsen kasvatus samalla teettäisi, ja tavallaan ymmärrän miksi tässä yhteiskunnassa se lapsiluku jää monella max. kahteen :/ Sen ei pitäisi tosin antaa pysäyttää juuri niitä omia unelmia ja haaveita <3
Olen tosi iloinen puolestasi ja jään innolla odottamaan uuttakin tulokasta koskevia kirjoituksia!

Kiitos.♥
Ei ole kyllä helppoa tämä isomman perheen perustaminen, toivottavasti teidän toiveenne käy toteen.♥ Itse olen niin kiitollinen siitä, että tähän on mahdollisuus, vaikkei tämä todellakaan mitään helppoa hommaa olekaan.

Ihanaa! Onnea! ❤

Kiitoksia.♥

Ihanaa kun saat noin mukavaa palautetta lukijoilta 🙂
T: pian 6 x mummu (äippäsi)

Se on parasta.♥

Ihanaa, paljon onnea! <3 Ja tsemppiä uuteen raskauteen 🙂

Kiitos paljon.♥

Onnea!! ?

Kiitos Ulla.♥

Ihanin salaisuus! Onnea,aivan upeaa! Blogiasi pitkään seuranneena olen todella onnellinen puolestasi, koska kaikista huomaa kuinka paljon nautit odotusajasta, vauva-ajasta ja lapsien kasvusta. Olet loistava äiti!

Oi kiitos kauniista sanoista.♥
Tämän raskauden alku on ollut edellisiin haastava, mutta en vaihtaisi tätä silti mihinkään.

Voi, että. Onnea!!!!

Kiitos.♥

Onnea ihan hirmuisesti <3 Älä anna kenenkään pilata iloa ja onnea sisälläsi. Meidän kuudes on nyt 2kk ja tästä kuultiin niiiiin paljon ja kuullaan edelleen kuittailua miljoonasta lapsesta mutta en voisi olla onnellisempi että tähän ryhdyttiin. Pieni on niin täydellinen ja rakas – ihan niin kuin kaikki muutkin ja nyt tuntuu että koko porukka on vihdoin kasassa, enää ei kukaan puutu <3 🙂

Kiitos.♥
Voin kuvitella, että mekin tulemme tässä kaikenlaista kuulemaan, koitan olla välittämättä. Inhottavaa kuitenkin, kun tietää joutuvansa jälleen kuulemaan samoja asioita kuin tekin olette kuulleet. Tsemppiä sinne ja oikein ihanaa vauva-arkea.♥ On ne aina yhtä tärkeitä ja rakkaita, oli sitten kuinka mones lapsi vain kyseessä.♥

Voi luoja, voi hyvänen aika, aivan ällistyttävää, uuuuh! Onnea!

Olen monesti miettinyt, kuinka pärjäät ”lapsiluvun ollessa täysi”. Blogistasi välittyy aina se, kuinka suuresti nautit raskaudesta, vauvavuodesta, odotuksesta, taaperon kasvusta ja isompien lasten kasvusta myös.

Minulla on ihan sellainen tunne, että tämän pitikin mennä näin. Koska silloin, kun kovasti haluaa ison perheen, toivottavasti myös sellaisen toiveen voi toteuttaa.

Hihii kiitos, ei tätä meinaa vielä itsekään uskoa todeksi.♥
Tämä alkuraskaus on ollut kyllä kaikista haastavin kaikista, mutta on tämä siitäkin huolimatta ihanaa aikaa. 🙂 Tykkään kyllä kaikista näistä vaiheista. Ihanaa että pääsen vielä tämän kokemaan.♥

Oih, oikein paljon onnea!!! Ihanaa! ?

Kiitos Ninni.♥

Ihana salaisuus! Toivotaan kaiken sujuvan hienosti. <3

Kiitos, sitä toivotaan.♥

Oih! Maailman iloisimman salaisuuden paljastit<3 Onnea odotukseen! Toivottavasti kaikki menee hyvin ja saatte ihanan pienen terveenä syliin! <3

Kyllä tätä on odotettu, että pääsen asian täällä blogissa paljastamaan. 🙂
Kiitos, sitä täällä toivotaan mahdottoman paljon.♥

Ihanaa! Onnea teille ja ihanaa odotusta! Olen pitkään lukenut blogiasi mutta ensimmäistä kertaa kommentoin nyt. Meillä täällä tyttö 6-vuotta ja poika 2kk ❤ sulla on niin kiva blogi, että tätä lukee mielellään.

Kiitos ihanasta palautteesta ja kiva kun kommentoit.♥
Oikein ihanaa vauva-arkea sinne.♥

Voi että ? ihana uutinen! Ja paljon onnea ❤️❤️

Kiitos paljon.♥

Siis iik , apua ihanaa !!! ? ihan kylmät väreet meni kun luin postaustasi !!! ? mä arvasin että teille vielä varmasti tulee joskus se vaavi , jälleen ? oon niin iloinen teidän puolesta , valtavasti onnea ja jään innolla taas seuraamaan blogi juttujasi ?

Hihii, kiitos.♥ On kyllä mahtavaa päästä kokemaan tämä vielä. 🙂

Oi ? ihanaa!! Paljon onnea ❤️❤️

Kiitos.♥

Onnea onnea uudesta kasvavasta ihmeestä<3 ihanaa odotusaikaa!

Kiitos paljon.♥

Kiitos.♥
Oi ihana haave siellä, toivotaan että se vielä toteutuu.♥

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X