äiti ja melukylän lapset - Banneri

Päätin jo raskauden alussa, etten osta mitään vauvalle ennen kuin olen käynyt rakenneultrassa, tai raskaus on edennyt tarpeeksi pitkälle. Olen jotenkin ajatellut, että jos nyt tämän kuudennen kohdalla ostan jotakin valmiiksi etukäteen, varmasti tapahtuu vielä jotakin ikävää. Olen kuitenkin koittanut laittaa nuo ajatukset sivuun.

Tarkoitus on tämän kutosen kohdalla tehdä niin, että emme kauheasti ostaisi mitään uutena, koska käytettynäkin löytyy hyvin ja huomattavasti edullisemmin. Vielä en ole edes pahemmin mitään katsellut, mutta facebookissa kyselin yhdestä kaukalosta, koska se oli todella edullinen. Sen jälkeen puhelimeni vain piippasi, kun kaikki tarjosivat omia kaukaloitaan.

Päätös ei sitten pitänyt

Oli oikeastaan ”pakko” tehdä ratkaisu sen suhteen, tartunko noista tarjouksista johonkin vai jäänkö odottamaan sitä ultraa. Mietin jonkin aikaa, että jos ajattelen tarvikkeiden hankinnan aina vain tuovan huonoa onnea, minulla ei olisi mitään valmiina ennen vauvan syntymää. Ja siis olenhan edellistenkin kohdalla ostellut näillä viikoilla jo vaikka mitä, ilman huolen häivää, joten miksi se nyt olisi jotenkin huonompi juttu?

Eräs kaukalon tarjoajista oli tuttuni. Vaikka kaukalolla onkin jo ikää tuntui se kuitenkin järkevimmältä valinnalta. Oli helppo luottaa tuttuni sanaan, että sitä ei ole kolaroitu ja on säilytetty sisällä. Ja koska hintakaan ei päätä huimannut, ajattelin tuon kaukalon meille kotiuttaa.  Kaukalo on telakallinen Gracon kaukalo ja merkkinä se onkin meille tuttu, kun edellisilläkin ollut samanmerkkinen käytössä.

Nyt on siis ensimmäinen hankinta tälle toukokuiselle vauvallemme tehty. Ehkä tämän jälkeen seuraavien hankintojen tekeminen sujuu ilman murehtimista. Ja onhan rakenneultraankin enää vain pikkuisen aikaa, sillä viikkoja alkaa olla jo kivasti kasassa.

Mikä on ollut sinun ensimmäinen hankinta vauvallesi ja milloin olet sen tehnyt?

Kommentit (10)

Meillä on kaksi poikaa ja kolmatta lasta odotan (rv 36). Rakenneultrassa selvisi, että tulokkaan pitäisi olla tyttö, joten uskaltauduin ostamaan jotain hempeänväristä vaatetta. Ihan ensimmäinen hankinta taisi olla sellainen ompelijan tekemä vaaleanpunasävyinen turvakaukalopeitto.

On ihana laittaa jotain uuttakin, mutta ne pienimmät vaatteet on niin vähän aikaa käytössä, että ajattelin pärjätä poikien vanhoilla (unisex-värisillä, mustavalkoisilla, kirkkaan vihreillä tai muilla tytöllekin sopivan värisillä) vauvavaatteilla.

Onnea tyttölupauksesta.♥
On ne pienet vaatteet aivan ihania, mutta kuten sanoit ovat kyllä todella vain vähän aikaa käytössä. Meilläkin on noita unisex vaatteita, mutta aina jokaiselle on pakko ollut ostaa jotakin ihan omaakin. 🙂

Ensimmäiset hankinnat oli perusvaatteet, vauvan pesuaineet ja kylpyamme. Tais olla siinä rv12

Oi ootan jo että pääsen kauppoihin hypistelemään pieniä vaatteita. 🙂

Ensimmäinen ostos kolmannelle vauvalle oli jo toisen vauva-aikana, kun kirpparilta kotiutui söpö mekko. Kutsuin sitä haavemekoksi, ja toivoin että vielä joskus meillä olisi kahden pojan lisäksi tyttö. Nyt meillä on söpöliini tyttö kauniissa mekossaan. ??

Oi ihanaa, että haavemekolle tuli täytettä.♥

Mullakin oli tarkoitus olla ostamatta mitään ennen rakenneultraa, mutta mies löysi niin hyvän black friday tarjouksen, että nyt meille on tulossa gracon kaukalo ja telakka 😀 Ja tuohon merkkiin oon kyllä ollut tyytyväinen niin rattaissa kuin kaukalossakin. Huomenna tasan 18 viikkoa täynnä <3 Vielä pitäis muutama viikko jaksaa odottaa rakenneultraa.

Noihin tarjouksiin kannattaa kyllä tarttua ja toi gracon kaukalo on kyllä huippu ja tilava.
Onneksi ne muutama viikko menee nopeesti. 🙂 Mulla tiistaina neuvola, jossa sovitaan aikaa sitten rakenneultraan.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X