äiti ja melukylän lapset - Banneri

Terveisiä täältä yhdeltä raskaana olevalta äidiltä, jonka luokse ovat löytäneet ne kuuluisat raskaushormonit. Tällä kertaa ei itkun vaan kiukun ja lyhentyneen pinnan muodossa. Voiko mikään muu olla ärsyttävämpää kuin kiukuttelu turhanpäiväisistä asioista? Se kun teet ihan itse kärpäsestä härkäsen ja käyttäydyt kuin taaperosi.

Viikonloppuna kiukutti kaikki ja vaikka kuinka koitin pidätellä sanat suussani ja monsterin sisälläni aisoissa, en vain pystynyt. Yritykset jäivät surkeiksi ja sunnuntaina meno olikin jo ihan hanurista. Ihan sama oliko kyseessä mikä asia vain se oli mielestäni just väärin ja parasta oli vain pysytellä omissa oloissa poissa muiden silmistä.

Kiukku talttui, mutta ehkä väärällä tavalla

Kiukkuni taltutin järkyllä määrällä karkkia ja koska siitä iski tietysti morkkis päätin korjata tilanteen purkillisella ananasta. Koska nuo molemmat olivat ihan liian makeita, eikä vesikään auttanut oli pakko ottaa muutama sipsi ja lopulta vedin niitä puoli pussia. Ketutti sitten sekin niin paljon, että oli pakko oikaista sohvalle ja ottaa vähän unta.

Herätessä olo oli kyllä parempi ja muu perhe oli jo uskaultautunut siirtyä mummulasta takaisin kotiin. Varmuuden vuoksi päätin lähteä tuulettumaan vielä lenkille ja karistamaan sinne loputkin kiukut. Viikonlopun aikana syötyjä herkkuja ei hetkeen karistetakaan ja neuvolassa vaaka näyttää varmasti hurjia lukuja. Senkin vuoksi on tulut otettua ärsytykseen vähän suklaata.  Inhottaa että päästin herkuttelun lähtemään ihan lapasesta ja voin syyttää siitä vain itseäni. Varsinkin kun tuon määrän alle oli edellisenä päivänä syöty suklaata ja kebabia.

Todennäköisesti näitä päiviä on tulossa lisää ja pahoittelen etukäteen ihan kaikkia jotka joutuvat edes hieman katselemaan minua silloin. Toivon myös hormonihirviön kuoriutuessa jonkun hävittävän kaikki herkut varsinkin suklaan ja tunkevan käteeni porkkanan..tai mieluiten koko pussillisen.

Kommentit (6)

Täälä mietin olenko raskaana vai vaan seonnut?! 😀 Testi muutama pvä sitten negatiivinen. Mutta ihan älytön v*tutus koko ajan, kaikki ihan kaikki ärsyttää, mies tekee kaikki asiat väärin, mikää ei oo hyvä..elämä on paskaa tyyliin..

Mulla tuli eka tommonen kiukkukohtaus eilen. Mies näytti ihan säikähtäneeltä kun yhtäkkiä rupesin karjumaan jostain tyhjänpäiväsestä 😀 Sitten söin viikonlopun juhlien tähteitä eli täytekakkua pari palaa. On tää raskaana olo rankkaa! 😀

Hahaa, hyvällä tyylillä sielläkin päästiin kiukusta eroon. 😀
On tämä kyllä yhtä tunteiden vuoristorataa. 😀

Voi ei,sait kyllä pienet naurut täällä aikaiseksi tuolla tekstillä,vaikka tiedän että sua ei kyllä naurata.itselläni on kyllä noita päiviä ihan ilman raskaushormonejakin.pystyn samaistumaan tuohon herkuttelumorkkikseen.ehkä joskus tällekin voit sitten nauraa.:-) tsemppiä!

Kyllä täällä nyt jälkikäteen näin hyvänä päivänä naurattaa tuo käytös. 😀 Sillä hetkellä se ei tietty naurattanut yhtään. 😀

Tsemppiä sinne. 🙂
Ei oo kyllä kiva jo ketuttaa jatkuvasti.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X