äiti ja melukylän lapset - Banneri

Meidän vauvan vaunut

Teksti Terhi

Kaupallinen yhteistyö

Kaupallinen yhteistyö

Meidän nykyisen kuopuksen piti jäädä viimeiseksi, tai eli sellainen pieni mahdollisuus, että jos vielä joskus. Pidin sitä kuitenkin niin epätodennäköisenä sitä, että vauvaa meille enää koskaan tulisi, joten myin ja annoin eteenpäin miltei kaikki meidän vauva-ajan tavarat. Mukaanlukien vaunut. Kuudennen sitten ilmoittaessa tulostaan hihkuin innosta, kun pääsisin jälleen katselemaan vaunuja. Viimeksi meillä oli Emmaljungat pelkkinä vaunuina ja nyt päätin katsella muitakin vaihtoehtoja.

Tällä kertaa haussa oli yhdistelmävaunut, pelkkien vaunujen sijaan. Lisäksi halusin niissä olevan kääntyvät etupyörät, ilmakumirenkaat ja että vaunut olisivat mahdollisimman sirot, sillä edelliset olivat sen verran jykevät ja veivat esimerkiksi autossamme todella paljon tilaa. Valikoima vaunuissahan on valtava ja päätöksen tekeminen ei todellakaan ole helppoa.

Nyt kävi niin, että meillä seisoo kotona vauvaa odottamassa aivan ihanat yhdistelmät, jotka saimme yhteistyönä Jollyroomilta.

Esittelyssä nyt meidän yhdistelmävaunut

Kuten jo yllä mainitsin, minulla oli omia kriteereitä millaiset yhdistelmät tällä kertaa haluaisin. Jollyroomin valikoima yhdistelmävaunuista on kattava, mutta iskin nopeasti silmäni tiettyihin. Petite Cherie Heritage 2017 yhdistelmävaunut olivat minulle merkiltään ihan uudet, mutta tuotekuvauksen mukaan vaikuttivat erittäin hyviltä ja vastasivat juuri sitä mitä minä hain. Ennen vaunujen saapumista en ollut kertaakaan päässyt testaamaan näitä livenä, joka tietysti jännitti hieman, mutta niiden saavuttua meille ja saatuani ne kasaan, olin jo ihan myyty.

Ja koska värillä on minulle väliä, en missään nimessä halunnut liian tummaa tai vaaleaa kangasta, iski tuo harmaa väri heti. Rungon väriksi valikoitui musta. Yhdistelmävaunut ovat juuri niin sirot, mitä etsinkin ja silti ne eivät tunnu mitenkään ahtailta. Vauvallamme tulee olemaan hyvät oltavat köllötellessä kyydissä. Vaunukoppa on suojainen, kopassa olevan lipan ja kunnon päälisen ansiosta, jotka oli minulle myös tärkeitä kriteereitä. Vaunukopassa on myös kahva, joka on ihan kiva lisä, kun koppaa siirtää paikasta toiseen. Koppa myös kiinnittyy ja irtoaa rungosta näppärästi. Pidän myös noista ruskeista nahkaisista yksityiskohdista ja työntöaisan säädeltävyydestä.

Asumme maalla, joten miksi ihmeessä halusin yhdistelmät kääntyvilä etupyörillä? Juurikin sen vuoksi, että niiden kääntäminen sujuu näppärämmin. Lisäksi ehdoton kriteeri oli se, että pyörät saisi välillä myös lukituksi ja se käy näissä ihan hetkessä. Lisäksi pyörät ovat ilmakumia, jolloin ne rullaavat hyvin. Yleensä kuitenkin lenkilläkin työntelen rattaita asfaltilla enkä missään metsäpoluilla, vaikka maalla asummekin. Nämä ovat myös ensimmäiset vaunumme, joissa on kääntyvät etupyörät, mutta uskon silti että ne täyttävät hyvin meidän tarpeemme.

Myös ratasosa vaikuttaa oikein hyvältä ja ainakin taaperomme tuntuu olevan siitä innoissaan. Sen saa kiinnitettyä joko kasvot tai selkä menosuuntaan. Varsinkin ihan pientä on kiva työnnellä kasvot minuun päin. Selkänoja menee näppärästi ihan alas asti ja kuomussa on kurkistusluukku sekä se on tarpeeksi iso. Palaan näihin toisen postauksen muodossa vielä lisää.

Tällä hetkellä olen yhdistelmiimme oikein tyytyväinen. Ne ovat todella kevyet, tuntumatta silti mitenkään vempuloilta.

Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä  Jollyroomin kanssa.

Kommentit

14 kommenttia
Terhi

Meillä kokemus näistä vielä aika vähäinen, mutta tähän mennessä olleet ihan hyvät hintaansa nähden. 🙂

Avatar

Kivat on.

Terhi

Nämä on, tykkään paljon. 🙂

Avatar

Oiii ihan super kauniit vaunut oot valikoinut!tuo väri on vaan ♡♡♡♡

Terhi

Kiitos, tykästyin ihan täysin tuohon väriin, ulkonäön lisäksi. 🙂

Avatar

Wau! Ihan super hienot vaunut ? Mielenkiinnolla jään odottamaan käyttökokemuksia vaunuista! Vaunujen merkki on ihan uusi minulle.

Terhi

Nämä on kyllä ihanat. 🙂
Nyt saadaan jo rattaina käyttää taaperolla, niin ei ihan tarvitse seisottaa vauvan tuloon asti. 🙂
Minullekin yhdistelminä ihan uusi tuttavuus, mutta alkuvaikutelma on todella hyvä. 🙂

Avatar

Kauniit yhdistelmät! Meillä yhdistelmät oli lähes niitä ainoita juttuja, joita enää tallessa oli, mutta tavaratilan säästämiseksi hankittiin autoon pakattavaksi sirommat matkarattaat 🙂

Terhi

Kiitos, tykkään paljon itsekin. 🙂 Yhdistelmät vie kyllä usein autossa tilaa.
Meillä oli Emmaljungat mutta pelkkinä vaunuina, ei ratasosaa ollenkaan. Löytyy vielä nuo scootterit sitten pelkkinä rattaina. 🙂

Avatar

Minä tilasin saman merkin sisarusvaunut Jollyroomista. Jouduin palauttamaan vaunut, koska ratasistuin oli jo nyt liian pieni 2-vuotiaalle! Pää osui inhottavasti kuomuun, vaikka taapero on vasta 90cm pitkä. Vaunuja myydään jatkuvasti -50-60 % alessa, enkä siis ihmettele miksi. Tosella paha suunnittelumoka! Ei siis koska näitä teidän vaunuja, vinkkinä vaan niille, jotka merkistä kiinnostuivat.

Terhi

Nämä ovat tosiaan sirot, eivätkä mitkään suuret rattaat, juuri sellaiset mitä itse hain. Minulle niiden koko siis ei tullut yllätyksenä. Meidän parivuotias mahtuu noihin kyllä, eikä pää osu kuomuun, mutta jos esimerkiksi vertaan meidän scoottereihin, niin näissä on kuomu matalammalla ja istuinosa kapeampi. Meillä taapero on nykyisin aika vähän rattaissa, kun tahtoo kävellä ennemmin.
Onneksi yhdistelmiä sekä sisarusrattaita on vaikka kuinka paljon erilaisia ja jokainen varmasti löytää juuri sopivat. 🙂

Avatar

Jään näistä tosiaan odottamaan käyttökokemuksia! Itse haaveilen uusista vaunuista seuraavalle lapselle ja mäkin oon jo iskenyt silmäni näihin!! Niiiin nätit! Ainoo mikä askarruttaa on just nuo kääntyvät etupyörät. Ettäkuin hyvin niillä pääsee vaikka metsäpolulla tai loskassa? ?

Terhi

Nämä on kyllä nätit. 🙂
Testaan näitä nyt alkuun taaperolla ja vielä tämän vuoden lopulla kirjoittelen näistä vähän lisää. 🙂 Me ei itse liikuta metsäpoluilla, sillä jos haluan lenkille rattaiden kanssa on ajeltava kylälle, jossa pääosin kaikki on asfalttia. Me kun asumme ison tien varrella, niin on aina lähdettävä ensin autolla liikkeelle..

Avatar

Meillä oli ekana nämä vainut kun esikoinen syntyi. Suoraan sanottuna hinta niin alhainen ja laatu aivan säälittävä. Ei enää ikinä halppisvaunuja…

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi